MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Robert Pattison’un 3 Sırrı Ptsi 02 Ağus. 2010, 11:01 | |
| 1) YAKIŞIKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYOR!Alçakgönüllü olmak diye buna denir! Robert bir röportajında, görünüşüne duyulan hayranlığa bir anlam veremediğini söyledi. ”Yakışıklı mı?” diyor Robert, ” Hayır. Kendimi asla çekici biri olarak görmedim. Okul yıllarımda, oldukça serseri görünüşlü biriydim. Ne zaman kalabalık bir ortama girmem gerekse, önce uzun uzun aynaya bakar dururdum… Ta ki kendime umutsuz vaka olduğumu ve yapabileceğim hiç bir şey olmadığını kabul ettirene kadar! ” Sana hiç katılmıyoruz Robert![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2) ESKİDEN BİR SPORKOLİKTİ!Şu an mükemmel bir vücuda sahip olabilir ama Robert, bunun için aşırı çalışmış. Eskiden günde yaklaşık 5 saat spor yapıyormuş ve kafası vücuduna göre kocaman kalmaya başlayınca yönetmen ” Kendine ne yapıyorsun böyle ?” diye sormuş. Kilosunu tekrar kazanmak için yaptığı tek şey ise sporu bırakmak olmuş3) HİÇ DE TİTİZ SAYILMAZ!Robert bir röportajında yaşadığı yerin pek temiz olmadığından bahsetmiş. Gülerek ”Evimi temizlemiyorum çünkü umurumda değil demiş. Evi sadece uyumak için kullandığını söylemiş! | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Robert Pattison’un 3 Sırrı Ptsi 02 Ağus. 2010, 14:05 | |
| Koca kafalım benim ) | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Robert Pattison’un 3 Sırrı Salı 03 Ağus. 2010, 10:39 | |
| aynen hiç katılmıyorum . ewini pis olmasıda umrumda değil .. ayy ne ne kadar da tatlı ya şu gülümsemeye şu gözlere bakya | |
|
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Robert Pattison’un 3 Sırrı Paz 08 Ağus. 2010, 21:46 | |
| bazeen saçına bi şey yapıyo bozuyo o zaman bi garip gözüküyor ama onun dışında muhteşem gözüküyor kendini küçümsememeli bence... | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Robert Pattison’un 3 Sırrı Salı 10 Ağus. 2010, 10:42 | |
| bide 3 kişinin bildiği sır değildir | |
|
zeynepsevgi Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 29 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : Manisa Kayıt tarihi : 04/07/10
| Konu: Geri: Robert Pattison’un 3 Sırrı Salı 10 Ağus. 2010, 14:43 | |
| evini ben temizlerim robbbb | |
|