selena Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 22 Yaş : 32 Kayıt tarihi : 18/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Göçebe(Stephenie Meyer) Cuma 15 Ocak 2010, 15:22 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dünyamız görünmeyen bir düşman tarafından istila edilmişti. İnsanların bedenleri, bu istilacılar için sahiplik yaparken bedenler bir değişikliğe uğramamış gibi görünse de, zihinleri ele geçiriliyordu. Neredeyse herkes teslim olmuştu. Geriye kalan vahşi birkaç insandan biri olan Melanie, yakalandığı zaman sonunun geldiğine inanır. Göçebe, Melanie'nin bedenini alan ruh, yetkililer tarafından bir insan bedeninin içinde yaşarken karşılaşabileceği zorluklar hakkında uyarılmıştır: Baskın duygular, hislerin yoğunluğu, çok canlı olabilen anılar Ama Göçebe'nin beklemediği bir zorluk vardır: Bedeninin önceki sakini zihninden vazgeçmeyi reddeder. Göçebe, Melanie'nin düşüncelerinin derinlerine inerek geri kalan insanların nerde olduğunu öğrenmeye çalışır. Ama Melanie'nin zihninde tek görebildiği, sevdiği adamın, hâlâ saklanan bir insan olan Jared'ın hayalidir. Bedeninin arzularına direnemeyen Göçebe, yakalamak zorunda olduğu bu adama karşı özlem duymaya başlar. Dış güçler, Göçebe ve Melanie'yi, aslında istemeseler de, ortak bir hedefte birleştirir ve birlikte sevdikleri adamı bulmak için tehlikeli ve sonu belli olmayan bir macera için yola koyulurlar. Zamanımızın en çok ilgi uyandıran yazarlarından biri olan Stephenie Meyer, aşkın direnci ve insan olmanın asıl anlamını anlatan, unutulmaz ve heyecan dolu bir romanla yine sizlerle beraber. HALA OKUMAYAN VARSA BENCE KESİNLİKLE OKUYUN SÜPER Bİ KİTAP | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Göçebe(Stephenie Meyer) Cuma 15 Ocak 2010, 16:10 | |
| ben aslında çok merak ediyordum. Okuyan arkadaşlarım beğenmemişti ama şimdi okumam gerektiğini düşünüyorum. . Paylaşım için teşekkürler canım + puan | |
|
selena Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 22 Yaş : 32 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Göçebe(Stephenie Meyer) Cuma 15 Ocak 2010, 16:20 | |
| bence çok güzeldi elimden bırakamadım 150den sonra kitabı bırakamazsın zaten:) | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Göçebe(Stephenie Meyer) Çarş. 20 Ocak 2010, 13:13 | |
| canım başlığı düzeltirmesi büyük harfle başlık açmak yazaktır | |
|
nosi New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 100 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Göçebe(Stephenie Meyer) C.tesi 23 Ocak 2010, 09:14 | |
| Ben okudum bu kitabı 120 sayfadan sonra çok akıcı ve harika. Ben çok beğendim. Tavsiye ederim | |
|
RmySa_TwiLight New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 160 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Kayseri Kayıt tarihi : 19/01/10 Lakap : Rümi$ =)
| |
darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
| Konu: Geri: Göçebe(Stephenie Meyer) Cuma 05 Şub. 2010, 21:49 | |
| çok güzeldiii ben çok sevdim..ve filmini dört gözle bekliyorum..göçebede film olacakmış | |
|
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Göçebe(Stephenie Meyer) Perş. 11 Mart 2010, 16:20 | |
| ne yalan söliyim ben gece evi serisinin alacakaranlık serisinin(günbatımı güneşi hariç) bütün kitalarını okudum ama bu göçebe bende çok ayrı favorim ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi okumayanlara şiddetle önerirrim zaten jared'ide anlamış deilim mel'i sevio ama göçebeyide sevio gibi hele lan | |
|