Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Matt Lanter Rob Hakkında Konuştu: Onun Hayranıyım Cuma 06 Ağus. 2010, 07:17 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Buzz: Rob (Pattinson) ile tanıştın mı? ML: Tanışmadım. Harika birine benziyor.Gerçekten öyle.Dürüst olmak gerekirse onun hayranıyım. Twilight serisinde çok iyi iş çıkardı. Buzz: Yani Twilight filmlerini izledin? ML:Evet izledi. Aslında ilk kitabıda okudum. Karakterimi araştırdım. Buzz:Bize Edward Cullen taklidi yapabilir misin? ML: Onu yeniden canlandırmayacağım. Fakat gözlerim ve saçlarım benziyor. Hatta saçlarım da uzun ve Robert Pattinson'un saçları gibi dağınık. Bu harika film Twilight filmine oldukça benziyor. Twilight'daki bir çok sahneyi çektik. Fakat ilginç olan biz kendi hikayemizi oynadık. Çok eğlenceliydi. Kaynak:Buzzsugar Çeviren: *Elif* kaynak:twilight türkiye | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Matt Lanter Rob Hakkında Konuştu: Onun Hayranıyım Cuma 06 Ağus. 2010, 13:10 | |
| o kimki yaw | |
|