dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: ne kadar problemliyim değilmi? Cuma 06 Ağus. 2010, 13:26 | |
| | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: ne kadar problemliyim değilmi? Cuma 06 Ağus. 2010, 14:06 | |
| Olabilir güzel bir fikir ve link atarsan adminimizle konuşup karar verebiliriz. | |
|
berna~ New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 110 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : dünyadan ! .D Kayıt tarihi : 04/08/10 Lakap : kedicik (.
| Konu: Geri: ne kadar problemliyim değilmi? Cuma 06 Ağus. 2010, 22:06 | |
| f acede eclipse sayfası yapıyor orada yöneticiyim tıklayın | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: ne kadar problemliyim değilmi? C.tesi 07 Ağus. 2010, 01:18 | |
| bu yarışmalar artık çoğu face sayfasında yapılıyor her gün birkaç tane görüyorum ve biraz bakıp bu kim diye düşünüyorum | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: ne kadar problemliyim değilmi? C.tesi 07 Ağus. 2010, 08:06 | |
| öncelikle facebooktaki o sayfalardan birinde bende yöneticiyim bu oldukca zahmetlı bir iş. resim programlarını kullanmayı bilen biri olmalı. ayrıca sadece bununla uğraşmalı ve ne yazıkki sayılı kişilerden oluşan bir yönetim var. bunu yaparım ben diyorsannız bende izin veriririm. günlük yarışmalar diye bir kızım açılır o kişi sadece orayla ilgilenir ama dediğim gibi buna talip şuan görevli olmayan biri olmalı | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: ne kadar problemliyim değilmi? C.tesi 07 Ağus. 2010, 11:26 | |
| - Forever_Edward demiş ki:
- öncelikle facebooktaki o sayfalardan birinde bende yöneticiyim bu oldukca zahmetlı bir iş. resim programlarını kullanmayı bilen biri olmalı. ayrıca sadece bununla uğraşmalı ve ne yazıkki sayılı kişilerden oluşan bir yönetim var. bunu yaparım ben diyorsannız bende izin veriririm. günlük yarışmalar diye bir kızım açılır o kişi sadece orayla ilgilenir ama dediğim gibi buna talip şuan görevli olmayan biri olmalı
şu resmi yapmak on saniyemi aldı kellan öpüşen çok ünlü bayan | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: ne kadar problemliyim değilmi? Paz 08 Ağus. 2010, 10:28 | |
| tamam ozaman başlatalım sen sorumlusun kabul ediyorsan canım bana mesaj at | |
|