renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: kris ve rob sonunda kabul etti Cuma 06 Ağus. 2010, 14:43 | |
| Twilight'ın en sevilen oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson sonunda aralarında gerçek bir aşk olduğunu kabul etti. İkili Harper's Bazaar dergisine verdikleri röportajda "evet birlikteyiz" dedi. Aşk haberlerinin işlerine engel olduğunu ve gazetecilerin kendilerini çok strese soktuğunu söyleyen ikili, dileriz itirafımızın ardından bizi rahat bırakırlar da, hayatımızı yaşarız demeyi de unutmadı. Ben çok sevindim. Çünkü Bella ve Edward aşkı o kadar güzel ki, insan ister istemez o aşkın gerçekte de bir karşılığı olması gerektiğine inanıyor... [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: kris ve rob sonunda kabul etti Cuma 06 Ağus. 2010, 14:44 | |
| aslında daha önceden kabul etmişlerdide bu haberi yeni gördüm | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: kris ve rob sonunda kabul etti C.tesi 07 Ağus. 2010, 00:44 | |
| yha ben dergiyi aldım ama böyle bir yazı göremedim | |
|
tuğçe sönmez Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 25 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 13/07/10
| Konu: Geri: kris ve rob sonunda kabul etti C.tesi 14 Ağus. 2010, 20:50 | |
| bende dergiyi aldım arkadaş olduklarını söylüyolar ama arkadaş değiller hep yakalanıyolar ve kris in yüzüğünün üstünde rob yazıyo ayrıca elele görüldüler ve samimi fotoğrafları var o fotoğraflrdada nerdeyse birbirlerinin içine düşçekler harbi aşıklar seviyolar | |
|