MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Stewart: Beni çarmıha gererler! C.tesi 07 Ağus. 2010, 15:48 | |
| Kristen Stewart’tan Alacakaranlık fanatikleri hakkında şok sözler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ukrayna ELLE’in kapak kızı olan Kristen Stewart, ‘Alacakaranlık‘ hayranlarının kendisini gerçekten sevmediklerini söyledi. Oyuncu İngiliz Telegraph gazetesine verdiği röportajda “Filmlerin fanatikleri beni sadece bir araç olarak görüyor. Onlar için Edward’a ulaşmanın bir yoluyum, o kadar. Ona yanlış bir hareket yapsam, beni çarmıha gererler” dedi. Kaynak: HT Magazin Hiçte öyle değil buraya gelsin Fikri değişir eminim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] I <3 Kris [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Beni çarmıha gererler! C.tesi 07 Ağus. 2010, 23:49 | |
| hiç de bilem şahsen onu bir araç gibi görmüyorum canlandırdığı Bella'yı da seviyorum ama esas kendisi olduğu için seviyorum onu bence de onu böyle görmeyen bir sürü insan vardır ve buraya bir gelsin de görürsün bizleri | |
|
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Beni çarmıha gererler! Paz 08 Ağus. 2010, 13:23 | |
| saçmalama kris im ya ne alakası var üzüldüm ama kesinlikle yanılıosun | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Beni çarmıha gererler! Paz 08 Ağus. 2010, 14:45 | |
| gerektende şok etkisi yarattı ama allah için dobra kız bi çok ünl bunu bilir ama cesaret edemez | |
|
edwaRd"mm Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 14 Tür : İnsan Kayıt tarihi : 28/07/10
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Beni çarmıha gererler! Paz 08 Ağus. 2010, 22:07 | |
| işte bazı edwardla kafayı bozanlar yüzünden böle düşünüyodur ama bizim gibi iyi kalpli insanlarda va kris biz seni çarmıha germeyiz | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Beni çarmıha gererler! Salı 01 Şub. 2011, 23:21 | |
| | |
|