Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen : ”Robert beni büyülüyor!” Cuma 29 Ekim 2010, 09:41 | |
| -Aslında,Rob’u oyuncu kadrosuna seçen bendim.Yönetmenimiz Catherine Hardwicke,bana ”Ne düşünüyorsun,bu gerçekten zor bir seçim.”dedi.Ben de ”Dalga mı geçiyorsun?Kimi seçmemiz gerektiği,apaçık ortada!”dedim.Daha iyisi olamazdı,mükemmel bir seçim yaptık.-Rob,uzun boylu ve zeki biri.-Beraber birçok şey yaşadık,dolayısıyla çok yakın hissediyoruz.Birbirimizden güç almamız çok doğal,çok zor durumlarda beraberdik.-Ben onun çok yakışıklı olduğunu düşünüyorum ve o yalan söyleyemiyor.Sanki yalan söyleme yeteneği hiç olmamış.-Kristen’e,”Bella’yı oynamanın en iyi tarafı neydi?” diye sorulduğunda,yanıtı şöyle olmuş:”Edward Cullen’ı öpmek!” | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Kristen : ”Robert beni büyülüyor!” Cuma 29 Ekim 2010, 13:49 | |
| Bunuda GoGirl'de okumuştum.. Ama sağol gene de canım.. | |
|
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Kristen : ”Robert beni büyülüyor!” Ptsi 01 Kas. 2010, 17:01 | |
| bans da sorsalar aynı cevabı verirdim ''edward cullen ı öpmek'' wow ve o söylemesede aralarında ne geçtiğini anlamak çok zro değil | |
|