| Oyuncularla ilgili sorularınız | |
|
+5Twilight Wampiri dewil jacopss ßellacullen Alexander DeLarge 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Oyuncularla ilgili sorularınız Perş. 12 Ağus. 2010, 23:21 | |
| Burada ise oyuncularla ilgili soruları toplayacağız... film hakkındaki düşünceleri, setteki hal hareketleri, sosyal hayatları (abartmadan tabii) ya da oynadıkları veya oynayacakları filmler hakkında sorular... | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Paz 15 Ağus. 2010, 09:32 | |
| Hadi bakalım ilk soru benden olsun Bu sorumu röportaj yapıcağıız oyuncuya yönlendiriyorum yani rob, kris, taylor hiç fark etmez --> Şimdiye kadar oynadığınız karekterlerden hangisini kendi kişiliğinize daha yakın buldunuz? biraz uyduruk oldu ama | |
|
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Paz 15 Ağus. 2010, 10:46 | |
| Gazate ,dergi vs.gibi medya kaynaklarında sizin ile ilgili haber çıkmasını nasıl karşılıyorsunuz?
soru birazcık kötü ama olsun...
| |
|
| |
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Paz 15 Ağus. 2010, 14:08 | |
| Bu soru Robert a --> Size bir gün özgürlük verseler yani bir günlüğüne sizi hiç kimse tanımasa, normal bir insan olsaydınız o gün en çok yapmak istediğiniz 5 şey ne olurdu?? merak ne güzel şey,ne güzel şey merak | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Paz 15 Ağus. 2010, 16:56 | |
| bnce bütün sorular güzel ve ewt merak ne güzel şey bi tanede ben yazayım hmmm rob ve krise olabilir breaking dawn 2 bölüm olacak en çok hangisi için meraklanıyorsunuz?? (öyle bişe işte ) | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Ptsi 16 Ağus. 2010, 12:19 | |
| ben bir tane daha sormak istiyorum havaya girdim (rob 'a sormak istiyorum) Bir röpörtajınızda sizi sevmiyen (pas vermiyen daha doğrusu) tiplerden hoşlandığınızı söylemişsiniz...Bu röpörtajınıda aklıma bir soru takıldı madem size pas vermeyen tipari seviyorsunuz Kris te o tiplerden biri mi? yha söyleyiceği insanın söylemek istediğini anlatamamak çok kötü bi durummuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Ptsi 16 Ağus. 2010, 16:46 | |
| yok yaa o kadar da karışık değilmiş asıl bu nasıl çevirilir ben onu düşünüyorum | |
|
| |
| |
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Salı 17 Ağus. 2010, 10:17 | |
| ben eksik kalmıyım paparazilerin hakkınızda çıkardığı yalan haberler hayatınızda ne tür eksilere dönüşüyor (yada dönüşüyormu ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Çarş. 18 Ağus. 2010, 11:19 | |
| evet Rob futbol biliyorsa benim sorumu anlar her halde Bir sorum var hep merak ediyodum Bu sorum TayLar'a gelsin BeLLa gibi kişileri sevdiğinizi söylemişsiniz peki Selanda Bella gibi birisimi?Değilse Karşınıza BeLla gibi biri çıksa Selenadan ayrılır mısınız? merak merak veee yine merak | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Çarş. 18 Ağus. 2010, 12:49 | |
| benim de bi sorum war herhangibirisine sorulabilir siz filmde partnerinizimi yoksa normal hallerini mi kendinize daha yakın buluyorsunuz | |
|
| |
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Cuma 20 Ağus. 2010, 20:18 | |
| Yine kris, rob ve taylor a bu soruyu yöneltebiliriz -->Dünyaca ünlü olmak, her gittiğiniz yerde izlenmek ve sizin hakkınızda durmadan-yalan veya doğru-haberlerin çıkması sizi rahatsız ediyor-walla benide rahatsız ederdi-. Peki kendinizi rahatlatmak için ne yapıyorsunuz? mesela müzik dinlemek, uyumak falan filan gibisinden | |
|
| |
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Cuma 20 Ağus. 2010, 20:32 | |
| Benimde bi sorum var herhangi birine olabilir. ---> kendi benliklerinden çıkıp,hayallerinden,anılarından herşeylerinden arınmış biri olarak ne olmak isterledi ve olmak istedikleri şey onlar için neyi ifade ederdi? | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız C.tesi 21 Ağus. 2010, 13:44 | |
| benden de bi soru oyunculuk dışında gerçekleşmeyi bekleyen hayyalleriniz warmı | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız C.tesi 21 Ağus. 2010, 19:12 | |
| bir tane de be sorayım bari --->Bazı hayranlarınızın sizi saplantılı denecek kadar çok sevdiğini biliyorsunuz.Bu hayranlarınızdan sizi kızdıran ya da güldüren bir davranış gördünüz mü? ayn kendimi pek ifade edemedim sanırım | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Salı 24 Ağus. 2010, 15:55 | |
| size göre aşk ın tarifi | |
|
| |
eda_edward Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 2 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 24/08/10
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Salı 24 Ağus. 2010, 16:52 | |
| bitane de benden biraz klasik ama ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ? | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Cuma 27 Ağus. 2010, 13:04 | |
| ben bir öneride bulunmak istiyorum söyleyip söylememektetereddüt yaşadım ama acun ılıcalı yı devreye soksak onları burda görme şansımız çok yüksek olur varmısın yaokmusuna baya baya starları getirdi Örn: adriana lima ,50 cent kristina agulera ,paris hilton şansımızı deneye biliriz | |
|
| |
| |
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız C.tesi 28 Ağus. 2010, 11:44 | |
| şöyle düşün türkiyede nekadar fan sitesi bi okadarda fanı bunlarda =bolca reyting | |
|
| |
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız C.tesi 28 Ağus. 2010, 12:24 | |
| evet doğrusun aslında acun bizi görsün sonra var msın yok musuna afalan çıksın değişik olur aslında acunun sitesine falan yazaılabilir | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| |
| |
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız C.tesi 04 Eyl. 2010, 14:05 | |
| Süper fikir ah bide gerçekleştirebilsek ne güzel olurdu inş. gerçekleştiricez | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Ptsi 06 Eyl. 2010, 19:02 | |
| ben acun medya .coma üye oldum şimdide giriş yapamıyorum iyimi sabah bolca uğraşıcam sonuna kadar | |
|
| |
shekerkiz Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 32 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : İstabul Kayıt tarihi : 20/08/10
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Cuma 10 Eyl. 2010, 16:11 | |
| Bir gün alacakranlıkta başka bir karaktere büründürmek isterlerse sizi hangi karakteri tercih ederdiniz? | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Oyuncularla ilgili sorularınız Cuma 01 Ekim 2010, 21:24 | |
| evveeettt bu kadar yeter değilmi artık heyecanla beklenen kısımaa geliyoruz sorulardan bir kaç tane seçicem ve bir kaç çevirmen arkadaşla metin hazırlıyacaz. Ve burda hazırladığımız attığımız tüm mesajları size bildiricem ayriyetten bir bölüm açıp attığımız mesajları görüceksiniz yani herşeyden haberdarsınız. Yarın projeye başlıyorum bir aksilik çıkmazsa | |
|
| |
| Oyuncularla ilgili sorularınız | |
|