Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı

+2
mrv rkn
Alexander DeLarge
6 posters
YazarMesaj
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Paylaşım Gücü : 359
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı Left_bar_bleue0/0MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı Empty_bar_bleue  (0/0)

MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı Empty
MesajKonu: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyCuma 20 Ağus. 2010, 15:49

--Favori rengi?
-Bebek mavisi.

--Eclipse nasıl gidiyor?
-Gerekten harika gidiyor. Yeni yönetmenimizi çok sevdim onunla çalışmak harika ve bence Eclipse Twilight ve New Moon'dan daha karanlık ve korkutucu olacak ve ben çok heyecanlıyım. lol!

--En sevdiğin Twilight Filmi hangisi?
-Emin değilim ama Eclipse ve New Moon arasında gidip geliyorum Very Happy New Moon 'u gerçekten çok sevdim çünkü onun (jacobı kastediyor) karanlık tarafı ortaya çıktı ve ben bunu çok sevdim. lol!

--Favori yemeğin ne?
-Çin ve meksika yemeklerini çok seviyorum. Very Happy

--Ünlü olmanın en çok neyini seviyorsun?
-Yeni harika insanlarla tanışmak ve sizin gibi hayranlar edinmek. Hayranlar beni gerçketen çok mutlu ediyor.

--Ailenle vakit geçirmeyi seviyor musun?
-Evet filmlerle uğraşmadığım zamanlarda ya da onları görmeye eve gittiğimde.

--Eğer Avrupa'da bir yere taşındaydın bu hangi ülke olurdu?
-Hmmm... Aaa dürüst olmak gerekire gerçekten bilmiyorum. lol!

--Hangi tv programlarını izlersin?
-American idol ve Family Futurama yı çok seviyorum. lol!

--En sevdiğinaktor kim?
-Matt Damon'ı çok seviyorum. Bourne Supremcy filminde harikaydı. Ayrıca Johnny Deep i seviyorum.

--Sabah kalktığında ilk yaptığın şey nedir?
-İlk olarak hemen kahvemi içerim. lol!

--Alışverişi sever misin?
-Evet.

--Eğer birisinin yerinde olmak iseeydin bu kim olurdu ?
-Muhtemelen bu Matt Damon olurdu. lol!

--Ünlü olmak nasıl, eğlenceli mi ? Bende ünlü olmak istiyorum ya da bir avukat Very Happy şu anda bir avukatın asistanlığını yapıyorum. Very Happy
-Bir oyuncu olmak istemen gerçekten beni çok mutlu etti. Bence olabilirsin ve istediğin herşeyde başarılı olabilirsin. Ayrıca Ünlü olmak çok güzel ve hayranlarımı çok seviyorum VE HAYRANLAR ONLAR KESİNLİKLE DÜNYADAKİ EN İYİ HAYRANLAR! lol! (büyük harflerle vurguluyor Very Happy )

--Ne tür kızlardan hoşlanırsın? Yani kişilik ve görünüş olarak ?
-Ben dışa dönük ve eğlenceli kızları severim. Konuşması kolay ve dürüst olmasını isterim ortalığa oynamasın. Yani sadece normal insanları severim veee görünüşü için kesinlikle güzel olmalı. lol!

--Nasıl oluyor da hep gülümsüyorsun? (bunu kötü ya da öyle bir şey olarak söylemiyorum, çünkü çok güzel gülüyorsun)
-Hmm.. teşekkürler lol! gülüyorum çünkü ben hep çok mutlu birisiyim.

--New Moon’da en sevdiğin sahne hangisiydi?
-Kurt olduğum kısım ve bence harikaydı. Harikaydı değil mi ? lol! haha

-- Pennsylviana ‘ ya gelmeyi hiç düşünüyor musun? Eğer gelirsen rüyam gerçekleşmiş olacak .
-Dürüst olmak gerekirse bu aralar düşünmüyorum. Ama eğer gelirsem bunu ilk öğrenen kişi sen olursun lol! (Türkiye’ye gelme konusunda böyle dememişti yani eğer bir fırsat bulursa buraya bile gelebilir Very Happy yani Taylor gerçekten çok dürüst biri eğer gelmiyorsa gelmiyorum diyebiliyor…)

--Filmlerinde en çok sevdiğin oyuncu kim?
-Bir favorim yok. Ben hepsini çok seviyorum. Onlar tanıştığım en yetenekli ve kendi yollarında giden muhteşem insanlar. lol!

--Dans etmeyi sever misin?
-Evet dans etmeyi çok severim. Önceden bir dans grubundaydım.

Taylor: Pekala sorularınızın bir kısmını cevapladım umarım beğenmişsinizdir. Cevaplayamadıklarım için üzülmeyin daha sonraki blogda cevaplayacağım. Ben sadece bütün soruları bu blogta cevaplayamadım. Hepinize harika sorularınız için teşekkür ederim.Sorularınızı cevaplarken gerçekten çok eğlendim. Hepinize teşekkürler…

-Ve hayranlar için birkaç haberde kendisi ekliyor :
Benim hakkımda 13 kişisel gerçek

1-Herhangi bir Twitter ya da Facebook hesabım yok. (bu siz hayranlar için önemli çünkü ortalıkta bir sürü taklitçi var!!!)

2-Ben tam bir Red Bull fanatiğiyim. Sette her zaman yanımda bir Red Bull olur. {benimde favorimdir doğrusu burn de severim ama Red Bull bi’ başka ama Taylor ağzının tadını biliyormuş Very Happy }

3-En sevdiğim grup U2.

4-Deri ceketim olmadan yaşayamam!

5-En kötü alışkanlığım sürekli olarak bacağımı tak tak tak yukarı aşağı vurmam.Neden bilmiyorum ama sadece durduramıyorum. lol!

6-Kahramanlarım ailem, arkadaşlarım ve hayranlarım.

7-Aksiyon, korku ve komedi filmlerini severim.

8-Sevdiğim filmlerden birkaçı: Taken, Star Trek, Knowing, Hostage 1 And 2, Tropic Thunder, Role Models,40 year old virgin,Notebook,Dark Night,BraveHeart,And All The American Pie Series. lol!

9-Benim ünlü aşkım Jessica Alba ve Megan Fox. (İkiside harika oyuncular ve kesinlike ikiside çok seksiler) {diye ekliyor ve megan fox hayranlığından dolayı Taylor’ı şiddetle kınıyorum…}

10-Ben Selena Gomez’le ÇIKMIYORUM. Evet biliyorum ortalıkta söylentiler dolaşıyor ama BEN KESİNLİKLE SELENA GOMEZ’LE ÇIKMIYORUM!!

11-"Does my being half naked bother you?” bu benim kesinlikle New Moon’daki favori repliğim. Neden bilmiyorum sadece bu beni gülmekten öldürüyor lol!

12-www.myspace.com/officialtaylorlautner16 ve www.myspace.com/tdl06 bunlar benim tek MySpace adreslerim!!

13-Roxy adında bir köpeğim var. Adını Küçük kız kardeşim koydu. Bu arada ONUN BİR MYSPACE HESABI YOK!! Ailem izin vermiyor bende. Yani lütfen onun adına hesap açmaktan vazgeçin.

Ve ekliyor…
Evet şimdi sıra sizde sorularınızı bana sorablirsiniz… bikbikbik Very Happy

Çeviren:Alexander DeLarge
Kaynak:Taylor Lautner MySpace
{sorularınızı yazmaya başlayın derim Very Happy Very Happy diğer oyuncular taylor gibi olsa...en azından Taylor'a soru sorarsak blog sayesinde cevap alabiliriz öyle söylüyor. Ama diğer oyuncuları bilemiyorum...}

En son Alexander DeLarge tarafından Paz 22 Ağus. 2010, 11:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyCuma 20 Ağus. 2010, 18:53

hmm güzel bir röportajmış ve çok samimi cevaplar vermiş sevgi p.için tşk +p canım sevgi
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı Left_bar_bleue0/0MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyCuma 20 Ağus. 2010, 20:03

güzel röportaj çeviri için sağol +tp Very Happy
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyCuma 20 Ağus. 2010, 20:44

teşekkürler Very Happy
melıssa
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
melıssa

Paylaşım Gücü : 2

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyÇarş. 01 Eyl. 2010, 00:46

güzel röportaj Smile kardeşine myspace için izin wermiomuş Smile ne abimiş be Smile hoşuma gitti
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyÇarş. 01 Eyl. 2010, 12:48

çeviri güzel olmuş öncelikle çok samimi cevaplar vermiş talı çocuk pi +1 sevgi
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyÇarş. 01 Eyl. 2010, 16:38

telekkürler Very Happy Very Happy
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyPaz 03 Ekim 2010, 09:00

Bizim sorularımızda hazır olduğuna göre sadece ulaşmak gerçek adresini bulmak kalıyor. Ön mesajımız hazır. Yardımlarınızı bekliyorumm.
vamp_girl
Moderatör Adayı
Moderatör Adayı
vamp_girl

Paylaşım Gücü : 316
Lakap : vampgirl_deli kız

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı   MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı EmptyPerş. 09 Haz. 2011, 09:53

off offf!...kederlendim şimdi!onlarla tanışmak şimdi hayal ağla Sad

MySpace'de hayranlar sordu Taylor yanıtladı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tutulma Basın Konferansı:Taylor ve Kris Soruları Yanıtladı!
» EW Twilight Yıldızlarına Sordu
» Yine şanslı Hayranlar..
» Twilight Çekimlerinden Şanlı Hayranlar
» Taylor Lautner ve Taylor Swift Kesin Olarak Ayrıldı