| Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! | |
|
+5mrv rkn MisSwan* Twilight Wampiri jacopss dewil 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Salı 31 Ağus. 2010, 14:08 | |
| Videonun Adı: Robert Pattinson 7/13/09 Remember me set. bu video ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... r_embedded videonun başlarında kız çekiyorum filan dio çek çek ve maili.. “Ben ve ailem tam 27 günlüğüne Amerika’ya tatile gitmiştik. İlk başta Miami sonra Boston sonra New York’a gidecektik. Ben yanımda bilgisayarımı da götürmüştüm, her saatimi Robert’i araştırmakla geçiriyordum. En sonunda beklediğim an gelmişti biz New York’a gidiyorduk ve Robert da “Remember Me” çekimlerindeydi ve elimde de çekimlerin adresi vardı. Biz New York’a gittiğimizde günlerden Cumartesi’ydi ve Cumartesi - Pazar çalışmıyorlardı ve ben sabırla bekledim Pazartesi olmasını, en sonunda Pazartesi oldu ve ailemde Robert Pattinson’a ne kadar hasta olduğumu bildikleri için beni verilen adrese götürdüler. Ama Robert’in ne çekim arabası vardı görünürde, ne de kendisi. Aynı yeri tam 3 kez turladık ve sonra yok herhalde diyip beni zorla bir müzeye götürdüler. Ben o anı çok hatırlıyorum, o müzeye gidiş anını, kafamda sadece su vardı; “Koskoca New York’a gelmişim, Robert da burada ve ben onu göremiyorum…” Neyse sonunda annemi müzeden sonra bir daha oraya bakmaya gitmeye ikna ettim. Müze gezimiz bitmişti ve taksiye adresi gösterip oraya gitmemizi söyledim. Taksinin ilk bıraktığı yerde de hiç araba, karavan falan yoktu. Annem “Üzülme. haydi biraz da aşağıya doğru yürüyelim, belki oradadır” dedi. Sonra oraya doğru yürüdük. Biraz ilerledikten sonra bir kaç karavan ve üzerinde prodüksüyon yazan arabalar görmeye başladık. Annem, “Kesin burada” dedi. Kalabalık artmaya başladı, daha çok kızlardan oluşan bir kalabalık. Oradaki bir adama sorduk, sanırım Robert’in korumasıydı. “Robert Pattinson’un oynadığı Remember Me seti mi?” diye sordum. “Evet” dedi, o an kafamdan aşağıya bir kaynar su indi, annem benim yüz ifademi söyle belirtiyor; “Yüzü domatese döndü.” Diyor. Direk kızların önüne konulmuş çitlerin arkasına geçtim ve hatta herkesi iteleyerek en öne ulaştım. 1 ya da 2 saat bekledikten sonra Robert dışarı cıktı ve bağrışlar koptu. O an yani gerekten anlatılmaz yaşanır bir andı. Hayatımın en mutlu anıydı diyebilirim. Hala inanamıyorum onu gördüğüme, ama fotoğraf çektiremediğime çok üzülüyorum, hoş zaten kimse resim çektiremedi o gün. Offff. Neyse muhteşemdi, inşallah bir gün sizler de benim gibi onu görebilirsiniz. AlINTIDIR. UMARIM BİZDE GÖRÜRÜZ YAV ya kafayı yiyiycem video açılmıyo | |
|
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Salı 31 Ağus. 2010, 14:11 | |
| yha ne şans ama ben hep rüyalarda görüyorum bi gerçek hayata geçemedik | |
|
| |
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Salı 31 Ağus. 2010, 15:14 | |
| kıskandım ya | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Salı 31 Ağus. 2010, 16:04 | |
| Darısı başımıza | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Salı 31 Ağus. 2010, 16:12 | |
| aminn | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Salı 31 Ağus. 2010, 18:06 | |
| eğer iyi bir çocuk olursanız bir gün şirinleri görebilirsiniz eğer iyi kızlar olursak bir gün Rob'ı görebiliriz | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Çarş. 01 Eyl. 2010, 11:56 | |
| | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Cuma 03 Eyl. 2010, 20:45 | |
| | |
|
| |
Ashley Greene Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 1 Tür : Vampir Yaş : 32 Kayıt tarihi : 07/09/10
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Salı 07 Eyl. 2010, 17:13 | |
| | |
|
| |
Roblar... Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 59 Tür : Vampir Nerden : ROBUN DÜNYASINDAN Kayıt tarihi : 09/08/11 Lakap : ROB
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Perş. 15 Eyl. 2011, 18:02 | |
| kıskadırıyo ya bende görmek istiyorum | |
|
| |
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| Konu: Geri: Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! Perş. 15 Eyl. 2011, 18:08 | |
| ne şanslı kız | |
|
| |
| Bomba!!Bir Türk kızı Robert Pattinson'ı film setinde canlı canlı gördü!! | |
|