Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: K.Lutz, Robert'ı Yardım Projesi İçin New Orleans'a Getirmeyi Düşünüyor Çarş. 01 Eyl. 2010, 17:23 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kellan Amerika'yı, Katrina Kasırgasının 5. yıl dönümü için New Orleans'a çağırdı. Lutz, St. Bernard Project ile çalışıyor ve şimdiye kadar hala onarılmakta olan şehirde 5 evin inşa edilmesine yardım etti. "Farklı vardiyalar olmak üzere 50 saat çalışıyoruz," diyor Lutz. "Tam zamanında yaptık. Bize yardım eli uzatacak birçok insan var. Bu çok dokunaklı." Kellan, Şafak Vakti çekimleri Baton Rouge'da başladığında Louisiana'ya dönecek. "St. Bernard Project ile çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Umarım oyuncu kadrosundan da birilerini getirebilirim." Yani...Robert Pattinson gibi mi? "Bu herkes için büyük bir süpriz olurdu," diyor Lutz gülerek. "Bu durumda Robert çivi çakmaya çalışırken onun bir videosunu çekmeliyim, kendini incitebilir." Çevirmen: bender Kaynak: US Magazine Kaynak:Twilight Türkiye | |
|