| Tebrikler Türkiye! | |
|
+3-TWiLiGHT- Twilight Wampiri mina~* 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Tebrikler Türkiye! C.tesi 11 Eyl. 2010, 20:57 | |
| Yok böyle bir maç yok yok yok! izlemeyeniniz var mı bilmem varsa çok büyük bir hata yaptı ! Son 4 saniyede atılan sayı .. Yer yerinden oynadı bizim evde .. Acayip çekişmeli bir maçtı ya 5 saniye uzatma verilince atarlar mı diye dokuz doğurdum yerimde..Ama atamadılar ,final bizim ! Daha fazla konuşamıyorum ben sevinçten bir hal oldum uh ah dev adam 12 dev adam uh ah dev adam hey hey hey hey ! :<<:
Şimdi sizin yorumları alalım.. | |
|
| |
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! C.tesi 11 Eyl. 2010, 21:19 | |
| ben izlemedim ve senin dedigin gibi hata yaptıgımı düşünmüyorum zaten sonucu belli olan bir macı izleyipte aynı sonucla tahmin olmak yeterli! Tebrikler Türkiye! (Türkiye özel isimdir.Baş harfi Büyük yazılır.)
| |
|
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! C.tesi 11 Eyl. 2010, 21:22 | |
| Katılıyorum.. Asla pes etmemek bu işte.. O 12 adam Ömer Onan'ın da dediği gibi Türkiye'nin gurur oldular.. Ve bu oyunla bile en zoru başardık.. Amerikadan korkmuyorum.. Eğer inanırsak, her şeyi yapabiliriz.. | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! C.tesi 11 Eyl. 2010, 21:27 | |
| İnanmasaydık buraya kadar gelemezdik kanımca! (: | |
|
| |
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! C.tesi 11 Eyl. 2010, 21:32 | |
| sonucu belli mi kanka ,çok çekişmeliydi yani sonucu gerçekten tahmin edilemeyen bir maçtı.ama 4 saniyede finale böyle çıkılır işteeeee!!!! nooldu sırplar hee nolduuu abd korksun bizden bu şans ve 12 dev adam olduktan sonra yine bugünkü coşkuyu yaşayacağız inş.! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! C.tesi 11 Eyl. 2010, 21:34 | |
| sonucu belli derken burda inanmak vardır! ve dedigim gibi sen hiç gazete okuyup arastırma yapmıyosun sanırım biraz nette bunlar içinde bulunmalısın. | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! C.tesi 11 Eyl. 2010, 21:54 | |
| | |
|
| |
shekerkiz Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 32 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : İstabul Kayıt tarihi : 20/08/10
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! Paz 12 Eyl. 2010, 05:10 | |
| Ya neredeyse hiç öne geçemediğimiz maçı kazandık. hemde 83 'e 82. İlk defa dünya kupasında yarı finale kalmıştık. Şimdi bir ilkidaha yaşıyoruz. FİNAL!!!! ABD ' ye karşı hemde... Biraz zorlur akip ama inanarak gitse bizimkiler müzeye dünya kupasının ekleneceğine eminim. Çok heyecanlı bir maçtı. Allahım böyle birşey olmaz olamaz yani.. Kalp krizi geçirdik. Ama sonunda kazandık..!!! YÜREKTEN KUTLUYORUM ONLARI... | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! Paz 12 Eyl. 2010, 08:40 | |
| | |
|
| |
bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| Konu: Geri: Tebrikler Türkiye! Paz 12 Eyl. 2010, 14:57 | |
| Başından sonuna kadar büyük bir heyecanla izledim.Gerçekten müthiş bir maç oldu.Çok çekişmeliydi.12 Dev adama güvenimiz sonsuz finalde başarılar Türkiye. YÜREKTEN KUTLUYORUM ONLARI. (A)nt içtim - (B)u gün sizi, (D)evirmeye ! Ooo Türkler uçuyor.. | |
|
| |
| Tebrikler Türkiye! | |
|