Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Robert Pattinson'dan Yeni Bir Proje Mi Var? Perş. 16 Eyl. 2010, 13:15 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bireysel bir kaynak bize Rob'un yeni bir projeye yeşil ışık yaktığını ve imzaladığı haberini verdi! "The Insider"dan aldığım detaylar şöyle: Film 2004 yılında çekilen "Dark Arc" filminin yeniden uyarlanması. Filmin arkasında çok iyi bir stüdyo var. Olası yönetmenlerin ve yapımcıların birninin isimleri ve telefonları bana verildi. Rob'la birlikte başrol oynayacak oyuncuların Emma Watson ve Casey Affleck olmsı ihtimali var. Rob ve Emma Watson imzalamış fakat Casey Affleck'le görüşmeler hala sürüyor. Not: Bütün bu haberin şu an için sadece bir dedikodu olduğunu unutmayın. Kaynak: Spunk-Ransom Çeviren:*Elif* Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Robert Pattinson'dan Yeni Bir Proje Mi Var? Perş. 16 Eyl. 2010, 19:47 | |
| ayh Emma yeni bir film mi yapıyormuş ve Rob da onunla aynı filimde miymiş açıkçası bu habere pek sevnmedim yani ikisinin de yeni projelere imza atması iyi güzel hoş ama aynı proje olması açıkçası beni biraz sıktı ama olsun bardağın dolu tarafından bakarsam çok iyi haber p.için +p canım | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Robert Pattinson'dan Yeni Bir Proje Mi Var? C.tesi 18 Eyl. 2010, 11:43 | |
| Robert ve Emma... Güzel olur heaa...
| |
|