Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Stewart Çocukluğu Hakkında Konuşuyor Perş. 16 Eyl. 2010, 13:18 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]O, Hollywood'un en iyi aktrislerinden biri olabilir ama, işler Kristen Stewart için her zaman kolay olmadı. Özellikle özgünlüğünü kaybetmeme isteği yüzünden. Yeni Ay'ın güzeli her zaman özgür bir ruhu olduğunu ve bunun o büyürken başına iş açtığını söyledi. Bayan Stewart basın mensuplarına şöyle açıkladı, "Anaokulunda üstünde 'Önce kıçına tekme at. Sonra adını sor.' yazan bir tişört giyerdim. Kendim gibi davranamadığımda her zaman tepkilerim öfkeli olur." "Kendi yaşımdaki çocuklarla anlaşamıyordum. Hep 5 yaşıma girdiğimde bir yetişkin olmam gerektiğini düşünürdüm. 18'ime girdiğimde herkes bana daha olgun hissedip hissetmediğimi sordu, ama her zamanki gibi hissediyordum. İş ile okulu dengelemek ve anneme yardım etmek; Bir çok sorumululuğum vardı." Çevirmen: bender Kaynak: Celebrity-Gossip Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Kristen Stewart Çocukluğu Hakkında Konuşuyor C.tesi 18 Eyl. 2010, 12:13 | |
| | |
|