Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: "Stretch Armstrong" Senaristi Gömleksiz Taylor Lautner Sözü Verdi Ptsi 27 Eyl. 2010, 13:35 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taylor Lautner'in "Strecth Armstrong" daki maceracı karakter hakkında merak edilen soru sonunda cevaplandı. Senarist Nick Stoller "Twilight irisi Hasbro oyuncağı rolünü oynarken bir gömlek bile giymeyecek." dedi. "Dolabında bir tane bile tshirt olmayacak." diyor Stoller PopcornBiz'e. "Tsihirt yerine giyecek başka bir şey de olmayacak" diyor. Bonus olarakda Lautner filmde özel efektler sayesinde daha da kaslı gözükecek. "Bir çok görsel efekt para demek, hatta para ona daha fazla kas bile ekleyecek." gülüyor. "Aslında biraz iri olucak." Peki, sanırım burada biraz abartma var. Fakat sizler 2012 baharında sinemalarda olucak filmde Lautner'ın çıplak olucağı fikrini anladınız. Stoller'ın yazma ve yönetme konusunda başdöndürücü bir başarısı var. "Get Him To The Greek" 28 Eylülde DVD ve Blu-Ray olarak yayınlanacak. O şu an Rob Letterman tarafından yönetilecek diğer projesi "Stretch" e odaklandı. Hikaye bir oyuncak hakkında olduğu için, Stoller film yapımcılarının "daha hafif tonlu" "yeni bir mitoloji" yarattığını söyledi. " Iron Man ve Dark Knight'dan kesinlikle çok daha fazlası olucak" "Aslında bu benim türümün biraz dışında. Komedi değil, maceralı bir süper kahraman filmi." O yakın zamanda bölümü tartışmak için Lautner'la tanıştı, fakat ne yazıkki toplantı sırasında o ünlü kasları göremedi. "Kaslarını göstermesi için onu nasıl kandırabileceğimi düşündüm." "Ona, bu nasıl bir gömlek, onu denesem sorun olur mu ?" diye sordum. "Isırmadı." diyor. Kaynak: Nbc Chicago Çeviren:*Elif* Kaynak:Twilight Türkiye | |
|