Twilight oyuncusu Nikki Reed, True Blood'ın Deborah Ann Woll'ü ile"Catch .44" filmini çekerken, kendisinin bir True Blood fanatiğiolduğunu itiraf ediyor.
Nikki yaklaşan "Last Day ofSummer" hakkında konuşurken, o ve Woll arasındaki kan bağınınoluşturduğu ilişkiyi sorduğumuzda duruyor.(tamamen kelime oyunu)
"Bencevampirler için duyduğumuz hayranlığın arkasındaki tutku tarafındanikimiz de aynı şekilde büyülendik." diye açıklıyor. "True Blood'ıgerçekten seviyorum ve onu(Woll) kıskanıyorum. Konuk oyuncu olarakgirmek için hiç bir şey yapamıyorum." diyor göz kırparak.
"Buüzerinde en fazla konuştuğumuz şey." diye ekliyor. "O Twilight hakkındakonuşuyor ve ben de onun şovu hakkında yorum yapıyorum, birbirimizinyaptığı işlerin sevdiğimiz yönlerini konuşuyoruz ve bence bunu okazanır."Bazı keşifler için True Blood setinde onu görmemiz gerektiğiniöneriyoruz ama o çoktan Deborah ile bunu planladıklarını açıklıyor."Birgün sette onu ziyarete gideceğim, kesinlikle tesadüfen, ve 'Hey Alan!Alan Ball, Nasılsın? Bilirsin eğlenceli olurdu, ben Twilight'tayım, iyiolmaz mıydı?' der gibi olacağım. Alacaklarını sanmıyorum ama kendikendimi öne sürmeye gönüllüyüm."