Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Nikki Reed'in True Blood hayranlığı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Nikki Reed'in True Blood hayranlığı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nikki Reed'in True Blood hayranlığı

YazarMesaj
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Tür : Vampir
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Nikki Reed'in True Blood hayranlığı Left_bar_bleue0/0Nikki Reed'in True Blood hayranlığı Empty_bar_bleue  (0/0)

Nikki Reed'in True Blood hayranlığı Empty
MesajKonu: Nikki Reed'in True Blood hayranlığı   Nikki Reed'in True Blood hayranlığı EmptyPtsi 18 Ekim 2010, 17:44

Twilight oyuncusu Nikki Reed, True Blood'ın Deborah Ann Woll'ü ile"Catch .44" filmini çekerken, kendisinin bir True Blood fanatiğiolduğunu itiraf ediyor.

Nikki yaklaşan "Last Day ofSummer" hakkında konuşurken, o ve Woll arasındaki kan bağınınoluşturduğu ilişkiyi sorduğumuzda duruyor.(tamamen kelime oyunu)

"Bencevampirler için duyduğumuz hayranlığın arkasındaki tutku tarafındanikimiz de aynı şekilde büyülendik." diye açıklıyor. "True Blood'ıgerçekten seviyorum ve onu(Woll) kıskanıyorum. Konuk oyuncu olarakgirmek için hiç bir şey yapamıyorum." diyor göz kırparak.

"Buüzerinde en fazla konuştuğumuz şey." diye ekliyor. "O Twilight hakkındakonuşuyor ve ben de onun şovu hakkında yorum yapıyorum, birbirimizinyaptığı işlerin sevdiğimiz yönlerini konuşuyoruz ve bence bunu okazanır."Bazı keşifler için True Blood setinde onu görmemiz gerektiğiniöneriyoruz ama o çoktan Deborah ile bunu planladıklarını açıklıyor."Birgün sette onu ziyarete gideceğim, kesinlikle tesadüfen, ve 'Hey Alan!Alan Ball, Nasılsın? Bilirsin eğlenceli olurdu, ben Twilight'tayım, iyiolmaz mıydı?' der gibi olacağım. Alacaklarını sanmıyorum ama kendikendimi öne sürmeye gönüllüyüm."

Nikki Reed'in True Blood hayranlığı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» true blood
» ''True Blood 2'' Geliyor!'
» Nikki'nin 10 Yaşındaki Kardeşinin Nikki'ye Kur Yapanlara Bir Tavsiyesi Var
» Twilight hayranlığı Avatar'a sıçradı
» Ed Westwick Now Dergisine Rob Hayranlığı Hakkında Konuştu