mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Rathbone: Breaking Dawn İçin Robert Ve Kristen Yeterli 3-D'ye Gerek Yok! Çarş. 20 Ekim 2010, 16:24 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Düşünceleri seviyorum anlatabildim mi? Bence 3-D belli tür filmler için inanılmaz bir şey fakat bence Twilight serisinin merkezinde seçimler ve sevdiğiniz insanlarla birlikte olma var." diye açıklıyor Rathbone. "Bence bunun 3-D dünyasında yeri yok. 3-D dünyası destansı macera filmlerini iiçeriyor, kesinlikle Twilight filmlerinde aksiyon var fakat bence film gerçek hayatta yaptığımız şeylerle bağ kurma konusuna daha yakın. Ve bence gerçekten gerek yok .. yani bunları göstermek için 3-D'ye gerek yok. Sadece bakmanız gerekir .. bilirsiniz, Rob ve Kristen birbirine Edward ve Bella olarak baktıklarında kıvılcım oluşuyor ve bunun içinde 3-D'ye gerek yok . " Kaynak:Facebook | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Rathbone: Breaking Dawn İçin Robert Ve Kristen Yeterli 3-D'ye Gerek Yok! Çarş. 20 Ekim 2010, 17:01 | |
| | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Rathbone: Breaking Dawn İçin Robert Ve Kristen Yeterli 3-D'ye Gerek Yok! Çarş. 20 Ekim 2010, 17:27 | |
| bencede hiç gerek yok ben sevmiyorum zaten 3Dli filmleri paylaşım için | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Rathbone: Breaking Dawn İçin Robert Ve Kristen Yeterli 3-D'ye Gerek Yok! Çarş. 20 Ekim 2010, 17:35 | |
| Ben çok gittim ama.. Gözlükler düşüyo filan.. Olmuyoo.. | |
|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Rathbone: Breaking Dawn İçin Robert Ve Kristen Yeterli 3-D'ye Gerek Yok! Perş. 28 Ekim 2010, 13:10 | |
| Bencede iyi demiş. 3D Olsa nolucak olmasa nolucak | |
|