Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Stewart Breaking Dawn'da Bella'yı Canlandırmak İçin Saçını Boyattı Çarş. 20 Ekim 2010, 18:22 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu yaz On The Road filmindeki rolü için saçlarını boyatan Kristen Stewart, saçlarının rengini koyulaştırarak saçının doğal rengi olan kahverengiye döndü. "Bir süre önce sarışındım." diyor People dergisine "Welcome To The Rileys" Gösteriminde "Şimdi Twilight için koyu renk saça geri döndüm." diyor. "Koyu renk saçla daha çok kendimmiş gibi hissediyorum." diyor. Stewart'ın yeni filmi "Welcome To The Rileys" i yöneten Jake Scott film için Stewart'ın saçlarının kestane rengi olarak kaldığını söyledi. "Twilight filminin çekimleri yeni bitmişti ve iki film arasında iki hafta boşluk vardı, saçlarını beğendim ve değiştirmedik. Fakat çok hızlı uzadı ve gölgeler oluştu ve saçlarının uçları kırıldı." diyor. Fakat Stewart Twilight'daki Bella'nın vamoire dönüşümü için hazırlanırken, o "Welcome To The Rileys" setinde edindiği bazı sağlıksız alışkanlıklarından vazgeçmeli. "O çok fazla yiyordu, tonlarca sigara içiyordu, ve geç saate kadar uyumuyordu." diyor Scott. "Karakterinin doğal yaşamına yaklaşmıştı." Böylece Stewart daha hafif bir şekilde beslenmeye başladı. "Evet, bu utanç verici." diyor People Dergisine Stewart. "Fakat, çok yakında bir vampiri canlandıracağım. Ayırt etmeden normal bir şekilde yemeliyim. Yani bundan sonra yemeğime çok fazla tereyağı ve buna benzer şeyler koymayacağım." Ve diet işe yarıyor mu? "Evet, evet" diyor. "Kendimi daha iyi hissediyorum ... sanırım işe yarıyor." Kaynak: Kbitch Çeviren:*Elif* Kaynak:Twilight Türkiye | |
|