[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Amanda Seyfried’le “Chloe” (sınırlı gösterimle haftaya vizyona girecek) filminde rol alan Julianne Moore, “Backwoods” adlı filmde genç bir yıldız adayıyla rol alacak. Showbiz411’den Roger Friedman’e göre, dört kez Oscar’a aday gösterilen oyuncuya, kocası Bart Freunflich’in yönetmenliğini yapacağı filmde, ”Twilight” starı Kristen Stewart eşlik edecek.
“Backwoods”un taslağıyla ilgili ortaya çıkan tek şey , Moore’un daha önce de "Children of Men" ve "Blindness” adlı iki farklı hikayeyi içeren filmlerde de uğraştığı, dünyanın sonunyla ilgili olacağı.Ben hemen iki oyuncunun anne kızı oynayacağını düşünmüştüm ama bunu gerektiren asıl bir sebep yok.
Moore ve Stewart daha önce birlikte olmasa da Freundlich’le çalışmışlardı.Moore kocasıyla 1996 yılında yapılan "The Myth of Fingerprints” filminin setinde tanışmıştı ve 2001 yılında yapılan "World Traveler" ve 2005 yılında yapılan "Trust the Man" adlı filmlerde çalışmaya devam ettiler.Bu devam filmlerin arasında Freundlich, Stewart’la çocuk hırsızların anlatıldığı “Catch That Kid” adlı filmde çalıştı.
Moore’un neslimizin en iyi oyuncularından biri olduğunu sayarsak, Stewart’ın onunla çalışma fırsatı bulmasına çok sevindim.Bu ikilinin eşleştirilmesi ve Robert Pattinson’ın Oscar ödüllü Christopher Waltz’la çalışma fırsatı bulması nedeniyle, Twilight” starlarının geleceğinden umutluyum.
Stewart, Moore ve Freundlich, çekimlere bu yaz -büyük olasılıkla Stewart’ın en son “Twilight” filmi Eclipse gişeyi bombalarken - başlamaya hazırlanıyorlar.
Kristen Stewart’ı Julianne Moore’la aynı filmde görmeye hazır mısınız? “Twilight”-öncesi Kstew hayranımısınız ve ayrıca onu "Catch That Kid" yönetmeniyle yeniden göreceğiniz için mutlu musunuz?
Kaynak: MTV