Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Stewart: Henüz Kızımla Tanışmadım Cuma 22 Ekim 2010, 17:39 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen Stewart henüz kızıyla tanışmadı. "Bu kulağa çok garip geliyor." diyor MTV News'e. Hollywood'da işler böyle yürüyor. "Breaking Dawn" çekimleri henüz başlamadı, yani Stewart gelecek Twilight filminde kızını canlandıracak 9 yaşındaki oyuncu Mackenzie Foy ile yüzyüze tanışamadı. Yönetmen Bill Condon eğer Stewart ve rol arkadaşı Robert bir çocuk yaparsa Foy'a - vampir-insan melezi Renesmee'yi canlandıracak oyuncu- benzeyeceği konusunda ısrar ediyor. (Tabi eğer onlar çocuk yapmaya karar verirse bu tamamen farklı bir konu olur) "O şöyleydi "Çocuğu görene kadar bekle. Eğer senin ve Rob'un bir çocuğu olsaydı aynen böyle olurdu." diyor. "Bense. "Bu çok garip"." dedim diyor Stewart. O şöyle - o aslında Bella'ya benziyor. Bu kesinlikle doğru. Komik olan şey ise onun yeşil gözleri var ve biz ikimizde kahverengi lens takmak zorunda kalacağız." diyor. Bella Swan'ın evlilik hayatının diğer elementleride biraraya geliyor. Stewart 20 yaşındaki oyuncu "Daha bir gelinlik bile denemedim"diyor fakat Bella'nın gelinliği için çoktan provalara başladı. Ve konu Bella koridordan yürüdükten ve tüylerle dolu balayına doğru yola çıktıklarında neler olduğuna geliyor. Evet, bundan sonra olan olayları konusunda kitaba sadık kalınacağı garanti ediliyor. "Tabi ki" diyor Stewart, ünlü tüyler hakkımda. "Hadi. Bu çok önemli. Bunlar olmadan düşünemiyorum." diyor. Kaynak: MTV News Çeviren:*Elif* Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Henüz Kızımla Tanışmadım Cuma 22 Ekim 2010, 18:22 | |
| Çok tatlı olucağı kesin bence. | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Henüz Kızımla Tanışmadım C.tesi 23 Ekim 2010, 11:18 | |
| off ya daha öok var am meraklar doruk noktasında ben çatılıycam ya | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Henüz Kızımla Tanışmadım C.tesi 23 Ekim 2010, 11:28 | |
| Bizde meraktan çatlıyoruuuzzz Paylaşım için | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Kristen Stewart: Henüz Kızımla Tanışmadım C.tesi 23 Ekim 2010, 17:11 | |
| Hem çok TATLI.. Hem çok GÜZEL.. Hem çok SEXY.. Hen çok iyi bi ANNE.. Hem de her zaman olduğu gibi bi SAKAR BELLA olcak.. | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |