Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Juliette Binoche Robert Pattinson Hakkında Konuştu Salı 28 Haz. 2011, 15:43 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David Cronenberg’in yeni filmini mi çekiyorsunuz? J.B: Evet, filmin adı “Cosmopolis”. Robert Pattinson’la ilişkisi olan ve sanat eserleri satan birini canlandırıyorum. Rob her şeyini kaybeden bir milyarder. Robert Pattinson sizden çok uzakta olan bir dünyada yaşıyor. J.B: Onun kariyeri hakkında bir şey diyemem. “Twilight” filmlerini izlemedim. Sette onunla birlikte akşam yemeği yedik. Onun son yıllarda her gün bir yada iki film izleyen birine göre inanılmaz bir sinema bilgisi var. “Les Amants du Pont Neuf” (The Pont Neuf Lovers) hayranı. O eğlenceli biri, onu küçük bir çocuk gibi düşünebilirsiniz. Kaynak: La Provence Çeviren:*Elif* Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Juliette Binoche Robert Pattinson Hakkında Konuştu Çarş. 29 Haz. 2011, 16:36 | |
| kadın çirkinmiş be!!:p çocuk gibi demiş,robum benim yaaa | |
|