Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Acemi internetçiden internet tarifi 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Acemi internetçiden internet tarifi 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Acemi internetçiden internet tarifi

3 posters
YazarMesaj
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Tür : Vampir
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Acemi internetçiden internet tarifi Left_bar_bleue0/0Acemi internetçiden internet tarifi Empty_bar_bleue  (0/0)

Acemi internetçiden internet tarifi Empty
MesajKonu: Acemi internetçiden internet tarifi   Acemi internetçiden internet tarifi EmptyÇarş. 27 Ekim 2010, 12:39

Acemi İnternetçi

Internet
Abi resimler var, yazılar var, aradığın herşeyi buluyor muşsun. Yani ben daha bulamıyorum ama söylüyorum buluyorlar. Manita resimleri desem offff, offff. Tofaş ın bile sayfası var. Bi de bunun denizde yapılası varmış, sörf, mörf bişi, onu da araştırıyorum. www: Bunlar her gördükleri yere www yazıyorlar. Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basın. Beni utandırmayın.
Nikneym
Alemde bi yamukluk olmasın diye kendilerine takma isim alıyolar. Gazoz Ömer in gazoz u, Patinaj Ali nin patinajı gibi. Bize yakışmazzz, ben Davut.

Çet Şimdi burada bir sürü aklı evel birbiriyle tanışıp saatlerce geyik yapıyorlar, yengelerle tanışıyorlar, bi nevi muhallebici yani.

Site
Bildiğiniz site işte uzatmayın.

Tıklamak
Abi laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tıkla, buraya tıkla. Erkek adam tıklamaz, BASAR. Ne öyle tık tık. Ravel de tıkla diyip duruyo. Onda da var bişi zaten. Bana da aklınca gidip kahverengi çorap almış. Erkek adam dediğin beyazzz çorap giyer.

Aysikü
Çet te tanıştığımız yengelerimizle özel durumlarda konuşmak için icad edilmiş. İyi alet de, ne o öyle papatya ayağı?

Davlod (indirmek)
Bakmayın kızıyorum ama habire şunu indirdim, bunu indirdim diyip duruyolar. Henüz bi vukuatlarına şahit olmadım ama..

imeyl
Posta kutusu gibi bir yer. Ama pek işe yaramıyo. 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attım bununla hala almamışlar.

Hit
Bu kesin ingilizce dir dedim. Açtım sözlüğü baktım. Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar

koptum koptum
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Tür : Vampir
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: Acemi internetçiden internet tarifi   Acemi internetçiden internet tarifi EmptyÇarş. 27 Ekim 2010, 18:37

Hit
Bu kesin ingilizce dir dedim. Açtım sözlüğü baktım. Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar
buna koptum yha koptum
Cullen's Black
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
Cullen's Black

Paylaşım Gücü : 38
Tür : Kurt Kız
Lakap : Jassié

MesajKonu: Geri: Acemi internetçiden internet tarifi   Acemi internetçiden internet tarifi EmptyPaz 06 Mart 2011, 13:16

Erkek adam tıklamaz, BASAR.
-öööoöoöoööh koptum

Acemi internetçiden internet tarifi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mantarlı Ravioli Tarifi
» Kristen'in yenidünya'lı pasta tarifi :))