| the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Cuma 29 Ekim 2010, 20:30 | |
| arkadaşlar işte yeni hikayem umarım beğenirsiniz
THE TWİLİGHT SAGA – BREAKİNG DAWN DAN SONRASINA BİR BAKIŞ…
-renesmee uyudu mu?-dedi edward odaya girerken ilimle sus anlamında bir işaret yaptı -henüz değil-dedim renesmee ye imalı bir bakış atarak hemen beşiğinden fırladı -ama anne uykum yok uyumak istemiyorum-dedi elini beline koyarak -ama uyuyacaksınız küçük hanım –dedim onu taklit ederek edward geldi -tamam o zaman …hmm sana bir saat daha veriyorum ama sonra uyuyacaksın söz mğ?- -oleyyy! Teşekkürler babacığım-dedi edward a sarılarak ve sonra beni de öpüp aşağı indi edward yatağa yanıma oturdu -birde kendine canavar dersin-dedim gülerek -aradığınız canavara şu anda ulaşılamıyor-ikimizde güldük ve aşağı indik renesmee ortalarda yoktu alice camdan bakıp gülüyordu -ne oldu alice Ness nerde?- -dışarıda –dedi kahkaha atarak -ne? Niye ki?- -jacob gelmiş bence edward ı uzak tutmaya bak çünkü birazdan düşüncelerini duyabilir- -alice gülme burada bir hayattan bahsediyoruz sen edward ı oyala-dışarı çıktım -ooo merhaba jake bölmüyorum ya- -selam bells – -jake hemen gitmesen renesmee yi bir daha göremeyeceksin çünkü edward seni kesecek- -ama anne…- -Ness jacob ın yaşamasını istiyor musun? Sabahlar neyinize yetmiyor hemen içeri –dedim -tamam tamam –dedi jacob ı öptü ve içeri koştu -iyi geceler jake – -sana da bella-dedi iç çekerek ne bu ya henüz 1 yaşında 4 gibi gösteriyor buna rağmen jacob ile her gün her saat sürekli dip dibeler bu normal mi yani? Gerçi şu an olan hiçbir şey normal değil ya neyse edward ın şimdiye kadar bir şey yapmaması bir mucize içeri girdiğimde Ness emmet ve rosalie ile oynuyordu edward ise telefonla konuşuyordu geldiğimde telefonu kapattı -kimdi o edward?- -hava alanını aradım- -neden ?- -bir tatile çıkabileceğimizi düşündüm ne dersin?- -harika olur –dedim heyecanla -peki nereye gidiyoruz?- -hmm…bu sürpriz olacak – -edward lütfen söyle…- -hayır sen sadece bavullarımızı hazırla gel renesmee ye de söyleyelim-offf sürprizleri severim ama çok merak ediyordum -Ness!- -efendiiim?!-dedi içerden bağırarak -biraz gelir misin?-koşarak geldi -evet babacığım seni dinliyorum-dedi edward ın kucağına tırmanarak -düşündüm ki bir tatile çıkabiliriz ne dersin?- -harika olur!! Yaşasın!- -peki nereye ?- -sürpriz-…
| |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Cuma 29 Ekim 2010, 20:43 | |
| süprizlere ben de bayılırım hele Edward'ın Bella'ya yaptığı süprizlere diyecek laf yok :zz: canım devamını bekliyorum | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Paz 31 Ekim 2010, 11:00 | |
| 2. BÖLÜM -hadi bella sen eşyalarımızı toplamaya başla-dedi edward nereye gittiğimizi gerçekten merak ediyordum ve renesmee yi elinden tutup -tamam canım-dedim ve yukarı çıktık renesmee hoplaya hoplaya yanımda konuşuyordu -anne sence nereye gidiyoruz?- -bilmiyorum tatlım baban bana da bir şey söylemedi ki –içeriye girdik renesmee kendi dolabına koştu tüm kapakları açtı -anneciğim bavulumu ben hazırlasam olur mu?- -tamam ama uygun şeyler olursa- -tamam…hmm… bu …bu ….bu…-diyip çıkarmaya başladı ama o çıkardıkça ben geri koyuyordum -tatlım henüz yaz ve sen kışlık şeyleri çıkarıyorsun-dedim gülerek -belki soğuk bir yerdir – -bence değildir –dedim gülerek çok heyecanlıydı çünkü bu ilk tatilimizdi emmet kapıdan gülerek bakıyordu -renesmee haklı bells her insanın donmak için uygun bir bölümü vardır-dedi kahkaha atarak arkasını döndü ve aşağı indi -emmet mümkünse o kısmını bana doğru dönüp bir tekme bekler misin?- -gittim bile!- -isabet oldu!-dedim arkasından bağırarak -neresi ki –dedi Ness tuhaf tuhaf bakarak -ıı…önemli bir yer değil boşver sen canım gel ben sana yardım edeyim-dedim ve eşyalarımızı toplamaya devam ettik … ikimizde eşyalarımızı topladıktan sonra aşağı indik -çantalarınız hazır mı bakalım –dedi Edward belimden sarılarak -evet senin bavulunda hazır…ama nereye gideceğimizi söylemeyecek misin?- -ı.ı-dedi başını iki yana sallayarak suratımı astım -off-güldü yanağıma bir öpücük kondurdu ve kapı çaldı renesmee kapıya koştu -jake geldi ! jake geldi !-dedi kapıyı açtı ve jake in üstüne atladı -hey hey –dedi ve düştüler renesmee kahkaha atıyordu ikiside gülüyordu ama edward hırlayarak bakıyordu -öhö öhö !-dedi ve kalktılar Ness jake i çekerek içeri getirdi -jake biliyor musun? Tatile gidiyoruz- -hmm öyle mi –dedi -peki ne kadar kalacaksınız-dedi surat asıp bize bakarak -merak etme çok uzun değil değil mi baba?- -evet tatlım çok fazla değil –dedi zorla sırıtarak -iyi o zaman siz takılın-dedim edward ı çekiştirerek -edward !- -bella !- -ama jacob!- -ama nessie de onu seviyor!-dedim parça parça konuşuyorduk ama anlaşıyorduk -offff-dedi somurtarak gözlerini devirdi -edward onları biraz rahat bırakamaz mıyız?- -yani şimdiden böylelerse büyüyünce…ne olurlar acaba ?-gözlerimi kısarak ona baktım -tamam tamam sustum konu kapanmıştır- -bencede-dedim gözlerim kısık bakarak...
| |
|
| |
edward bella and renesme Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 84 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : Forks,Esmee adası Kayıt tarihi : 31/08/10 Lakap : edward-bells-renesme-alice-emment.Cullen family
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (1/3)
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Paz 31 Ekim 2010, 17:38 | |
| süperrr yeni bölüüm isterim(riz) vede nereya gittikleri belli ama sölemiyimde heycanı kaçmasın u arada edward bende süprizlere baylırım banda yap beni al gidelim esmee adasına bir tane yatak odamız bitanede mutfağımız ve salonumuz olsun gezelim yüzelim yemek yaplım ve yatak odasında oyun oynayalımm =) ıh ıh ıh =D | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Paz 31 Ekim 2010, 18:37 | |
| yha bir gitseler rahatlayacağım açıkçası Jacob da giderlerken bile uyuzluk yaratıyor yani | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 84 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : Forks,Esmee adası Kayıt tarihi : 31/08/10 Lakap : edward-bells-renesme-alice-emment.Cullen family
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Perş. 04 Kas. 2010, 16:18 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Perş. 04 Kas. 2010, 19:57 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Cuma 05 Kas. 2010, 16:52 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Perş. 25 Kas. 2010, 09:11 | |
| 3. BÖLÜM havaalanına gitmek için hazırdık arabaya bindik -Ness kemerini tak- -tamam- -evet hazırız değil mi?-dedi edward -evet – -peki o zaman -....havaalanına geldiğimizde edward biletleri onaylattıktan sonra uçağa gittik -anne ne kadar zamanda orada oluruz?- -bilmiyorum tatlım çünkü bir inatçı hala nereye gittiğimizi söylemedi-dedim edward ın karnına hafifçe vurarak güldü ….uçaktan indiğimizde başka bir uçağa binmek için bir bilet daha onaylattı -Rio mu?-dedim gözlerimi kocaman açarak -evet-dedi gülümseyerek -oraya mı gidiyoruz ?-evet anlamında başını salladı -iyi bir fikir diye düşündüm ne dersin?- -harika bir fikir- vay canına bu nasıl aklıma gelmemişti -anne nereye gidiyoruz?-dedi konuşmalarımızdan sonra renesmee -esme adası na- -orası nasıl bir yer?- -çok güzel eminim seveceksin canım-…o uçaktan indikten sonra Rio nun canlı sokaklarından taksi ile geçip rıhtıma geldik ve bir tekneye bindik renesmee ve ben oturmuş dalgaları izlerken edward ta tekneyi çalıştırdı ve esme adası na doğru yola çıktık…adaya doğru yaklaştığımızda renesmee yi uyandırdım gözlerini açtı -geldik mi?-dedi esneyerek -evet tatlım hadi kalk bakalım-edward tekneyi durdurdu bavulları kapının önüne bıraktı ve sonra gelip renesmee yi kucağına aldı ve kapının önüne geldiğimizde kapıyı açtı renesmee yi yukarı mavi odaya bıraktı bende bavulları taşımasına yardım ettim ve bizde büyük beyaz odaya geçtik etrafıma baktım -fazla değişmemiş – -evet ama sen değiştin-dedi gülerek -evet ama ben bu halimden memnunum-tuhaf hissediyordum neden ki acaba -ne oldu?- -bilmiyorum- -iyi misin?- -evet yüzmeye gidelim mi?- -tamam – -sanki ben bu anı daha ince yaşadım-dedim gülerek....
| |
|
| |
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Perş. 25 Kas. 2010, 12:36 | |
| tabii ki de yaşadın yaşadın :zz: canım çok güzel olmuş lütfen devamını çabuk koy | |
|
| |
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Ptsi 29 Kas. 2010, 15:08 | |
| 4. BÖLÜM
BİRKAÇ GÜN SONRA ESME ADASINDAN... sabah olmuştu giyindikten sonra renesmee nin olduğu mavi odaya gittim renesmee nin uyuduğunu düşünüyordum ama içeri girdiğimde renesmee ağlıyordu -Ness! ne oldu?!- -ben jacob ı özledim-deyip ağlamaya devam ediyordu -ah Ness bende bir şey oldu sandım ödüm patladı..ama kızım daha 4 gün oldu hem internetten görüşüyorsunuz ya- -ama ben jake i istiyorum banane- -renesmee ama bunun için yapabileceğimiz bir şey yok -dedi edward -ben eve gitmek istiyorum işte!- -of renesmee of-dedi edward -kızım birkaç gün daha dayansan hep tatil yapmıyoruz- -belki jake buraya gelip renesmee yi almayı kabul eder -dedim -ne? buraya mı gelecek?! yok artık!- -edward!- -baba lütfen- -ben karışmıyorum isabella istersen sen jacob la konuşursun ben odadayım-isabella mı? bu kızdığına işaretti -isabella mı?- -anlaşılan baban biraz kızdı-dedim dudağımı ısırarak -neyse ben jake ile konuşurum tamam mı kızım ama ağlamayacağına söz ver- -oley!!! tamam!-deyip boynuma atladı -iyi o zaman ben jake i ararım -içeri doğru gittim odaya geldiğimde -edward? bana kızdın mı?- -biraz..bella ben bu köpekçikten kurtulamayacak mıyım?!- -şşş renesmee duymasın çok üzülür- -of- -edward bırak artık renesmee jacob la çok mutlu - -evet o onunla çok mutlu ben burada kriz geçireyim - -edward!- -tamam bella tamam sen jacob ı ara- -beni üzüyorsun-kalkıp bana sarıldı saçlarımı yüzümden çekti gözlerimin içine baktı -afedersin...ama söz konusu kızım ve sensin bu benim en hassas hatta tek hassas olduğum konu biliyorsun siz hayatımdaki en önemli 2 şeysiniz- -sende bizim-dedim gülerek...jake e telefon açıp konuyu anlattıktan sonra o da renesmee yi görmeye dünden razı olduğundan hemen kabul etti (renesmee den) annem jacob la konuştuktan sonra jake hemen beni aradı -alo jake?- -merak etme renesmee annenle konuştum 1 saat içinde ilk uçağa biniyorum ama yol uzun sürecek bildiğin gibi - -harika bir haber seni çok özledim- -bende-dedi güldü (bella dan) -baksana ne kadar mutlu -dedim kapının aralığından renesmee yi izliyorduk -evet öyle-somurttu -edward keser misin şunu!- -tamam bella tamam-dedi gülümseyerek -işte böyle gülünce daha tatlı oluyorsun-dedim öperek -seni seviyorum- -bende-ertesi gün sabaha karşı camdan baktığımda karşıda bir tekne gördüm -edward sanırım jake geliyor- -ay çok sevindim- -edward! yeter ama onlarla gitmemi istemezsin herhalde- -afedersin- tekne iyice yaklaştı ve durduğunda gelenin jake olduğunu gördüm camdan ona el salladım kapıya çıktım -hoş geldin jake- -selam bells- -renesmee yi uyandırmadım sen uyandır hadi-dedim sarıldım ve içeri girdi (jacob tan) çok güzel uyuyordu dünyadaki en tatlı bebekti herhalde yavaşça yanına oturdum küçük dudaklarına küçük bir öpücük kondurdum uyuyordu ve ona dokununca gördüğü rüya yı görüyordum yanında ben vardım kucağımda uyuduğunu görüyordu sonra onu bir yere bıraktım ve gittim uyanmıştı ve beni arıyordu ama yoktum sonra uykusunda beni sayıklamaya başladı -jake...gitme...- -renesmee uyan-dedim fısıldayarak onu kucağıma aldım -Ness-gözlerini açtı -jake!beni bırakma!-deyip sarıldı -şşş korkma buradayım bella eşyalarını toplamış ve uçağımızın kalmasına çok az var 2 saat içinde Rio daki havaalanında olmalıyız- -tamam-bella ve edward la vedalaştıktan sonra tekneye bindik ve Rio ya doğru yola çıktık (edward tan) -evet işin iyi tarafından bakacak olursak sonunda yalnızız - -evet ve içimden bir ses bunu jake e ödeteceğini söylüyor-dedi sırıtarak belinden sarıldım beni benden daha iyi tanıyordu -kesinlikle haklısın-dedim güldük...
| |
|
| |
| Konu: Geri: the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... Ptsi 29 Kas. 2010, 17:04 | |
| şu Jake de her halta maydanoz yani bir rahat huzur yok zavallı Edward'a olsun geldi aldı Nessie'yi :zz: devam et canım | |
|
| |
| the twilight saga breaking dawn ın sonrasına bir bakış .... | |
|