Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında

3 posters
YazarMesaj
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında Left_bar_bleue0/0Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında Empty_bar_bleue  (0/0)

Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında Empty
MesajKonu: Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında   Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında EmptyÇarş. 20 Ocak 2010, 07:12

Bir baska gun ve bir baska Twilight yildizi bir derginin yine kapaginda. Ama bu muhtesem. Kellan Lutz ve karsikonulmaz guzellikteki kopegi Kola Doggie Aficionado dergisinin kapagina poz verdiler. Roportajda Kellan Kola'yi sahiplenmesinin onun icin ne ifade ettigini ve Kola'nin ona ogrettiklerinden bahsediyor. Kariyerinde iyice ilerlemis olan Kellan Lutz artik eskisinden de seksi gorunuyor. Su resime bakar misiniz lutfen...

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kola'yi sahiplenmesi hakkinda:

Her zaman icin hayatimda hayvan haklarinin siki bir savunucusu oldum. Dolayisiyla hayatima yeni birisini dahil etmeye hazir oldugumda yakin cevredeki hayvan barinaklarina gittim. Onu gordugumde gozlerimin icine bakti, hafifce kafasini egdi ve yavas ve yumusak bir sekilde acik olan avcumu yaladi. Onu sahiplendigimde o cok renkli tulerinin esasinda cok yumusak oldugunu ogrendim ve onun gercek bir eve sahip olmamasinin neden oldugu umutsuzlugu hissettim. Aramizdaki bag o kadar guclu ki sanki kader bizi birlestirdi. Onu gordugum anda aradigimin o oldugunu biliyordum ve bu 3 yil onceydi.

Kola'dan ne ogrendigi hakkinda:

Kola bana erkek olmayi ogretti. Umarim ben de ona hakettigi mutlugun bir kismini verebilmisimdir.

Ceviri: Pisicik13

Kaynak: popsugar.com

kaynak:twılıghtfantr
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
ayLax
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ayLax

Paylaşım Gücü : 389

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında Left_bar_bleue0/0Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında   Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında EmptyÇarş. 20 Ocak 2010, 16:33

bende hayvanları çok severim ama hepsinden korkarım çünkü o akıllarından ne geçtiğini bilmiyorum. hıhı
Twilight110
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Twilight110

Paylaşım Gücü : 627
Tür : Vampir
Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında   Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında EmptyÇarş. 20 Ocak 2010, 18:08

paylaşım için saol canım =) +1 =)

Kellan Lutz Doggie Aficionado Dergisinin Kapağında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» kellan lutz u sevme sebeplerimiz
» Kellan Lutz: O Bir Spor Delisi
» Kellan Lutz Benzincide
» Kellan Lutz -Yaralanmaktan korkmuyorum
» Kellan Lutz Mektup Adresi