Bir baska gun ve bir baska Twilight yildizi bir derginin yine kapaginda. Ama bu muhtesem. Kellan Lutz ve karsikonulmaz guzellikteki kopegi Kola Doggie Aficionado dergisinin kapagina poz verdiler. Roportajda Kellan Kola'yi sahiplenmesinin onun icin ne ifade ettigini ve Kola'nin ona ogrettiklerinden bahsediyor. Kariyerinde iyice ilerlemis olan Kellan Lutz artik eskisinden de seksi gorunuyor. Su resime bakar misiniz lutfen...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kola'yi sahiplenmesi hakkinda:
Her zaman icin hayatimda hayvan haklarinin siki bir savunucusu oldum. Dolayisiyla hayatima yeni birisini dahil etmeye hazir oldugumda yakin cevredeki hayvan barinaklarina gittim. Onu gordugumde gozlerimin icine bakti, hafifce kafasini egdi ve yavas ve yumusak bir sekilde acik olan avcumu yaladi. Onu sahiplendigimde o cok renkli tulerinin esasinda cok yumusak oldugunu ogrendim ve onun gercek bir eve sahip olmamasinin neden oldugu umutsuzlugu hissettim. Aramizdaki bag o kadar guclu ki sanki kader bizi birlestirdi. Onu gordugum anda aradigimin o oldugunu biliyordum ve bu 3 yil onceydi.
Kola'dan ne ogrendigi hakkinda:
Kola bana erkek olmayi ogretti. Umarim ben de ona hakettigi mutlugun bir kismini verebilmisimdir.
Ceviri: Pisicik13
Kaynak: popsugar.com
kaynak:twılıghtfantr