| Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! | |
|
+3dewil Mss.PATTİNSON mrv rkn 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! Çarş. 23 Şub. 2011, 15:48 | |
| Spoiler alarmı!Bella bir damla ölü ve bir bebeği var.Jacob tamamıyla üzgün ve terk edilmiş.Sonra Kötü Şeyi öldürmek için geri dönüyor.Sonra gözlerini onun üzerine getirir.Aşık olduğunda onun gözlerinden tünel görüntüleri gibi görüyorsunuz-Renesmee 2,4,9,bir genç,bir kadın.Aslında okuması hiç de ürpertici değil.Okuması kötü değil… Sonra Edward tamamıyla üzgün çünkü Bella ölüyor.Ve Jacob’ın düşüncelerini duyuyor.Ve Jacob’ın girmesini engelleyerek dışarı atıyor.Jacob direnmiyor çünkü mühürlenmeden dolayı zayıf ve berbat… Bella bir insan gibi ölüyor.Sonra filmin sonu,onun gözlerinden acısını ve yanmayı hissediyorsunuz,gözleri kırmızı açılıyor.Sondaki tanıtım yazıları geliyor.Yazılardan sonra.Volturi sahnesi.Michael Sheen’in karakteri,adını hatırlayamıyorum,Bella bir vampir ve Michael Sheen’in sözleri sanki-Onu istiyorum-gibiydi.Sonra bitti. Kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çeviri:MeRvE şaka mı bu yha tam heyecanın başladığı yerde kesiyorlar bir yıl kalkmam o koltuktan ben artık | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| |
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! Ptsi 28 Şub. 2011, 13:14 | |
| Kötü Şeyi öldürmek için geri dönüyor.Sonra gözlerini onun üzerine getirir. yüklemde çatı uyuşmazlığı seçil e katılıyorum bende protesto için sinemadan çıkmamayı düşünüyorum | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! Ptsi 28 Şub. 2011, 21:22 | |
| ne yapmamızı istiyorlar sınıfta olay çıkarmamızımı? Orada bitemez. Zaten neden uzun 3 saatlik bir filim yapmıyorlar. Aslında cevap acık para yani.
neyse çeviri ve haber için teşekkürler + puan | |
|
| |
my_love_edward Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 5 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : türkiye,beşiktaş Kayıt tarihi : 18/03/11 Lakap : edward*delisi
| Konu: Geri: Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! C.tesi 19 Mart 2011, 07:02 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! Paz 20 Mart 2011, 11:00 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Edward-Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 161 Tür : Vampir Yaş : 29 Kayıt tarihi : 07/04/11
| Konu: Geri: Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! Ptsi 02 Mayıs 2011, 17:45 | |
| | |
|
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! Salı 03 Mayıs 2011, 14:21 | |
| Ayyy inanmıyoruummmm En haycanlı yerinde bitirceklermi yanii??? Oturma eylemi yapacağız hep beraber | |
|
| |
| Şafak Vakti'nin Kesileceği Yer!!! | |
|