Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Oscar'dan Twilight Hayranlarına Süpriz Paz 27 Şub. 2011, 17:21 | |
| Oscar'a Twilight oyuncalarından kimse katılmayacak çünkü Şafak Vakti çekimlerindeler ama Brue Chone Twilight hayranları için o gece bir süpriz yapacağını belirtmiş şöyle diyor ''Pazar günkü şovda tüm Twilight fanlarına bir sürpriz var. Eğer üç filmi de seviyorsanız size üç kelimemiz var: Gözünüzü Şov'dan Ayırmayın......'' Tören: pazar gecesi 27 Şubat'ta 01.00' da Kırmızı Halı ve gece 02.00'da Pre Show ve son olarakta 03.30'da tören başlıyor... | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Oscar'dan Twilight Hayranlarına Süpriz Ptsi 28 Şub. 2011, 13:10 | |
| ayy çatlıycam n olur izleyen yada bilen söylesin ne oldu | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Oscar'dan Twilight Hayranlarına Süpriz Ptsi 28 Şub. 2011, 13:26 | |
| - dewil demiş ki:
- ayy çatlıycam n olur izleyen yada bilen söylesin ne oldu
melekim ben izledim ve az daha krize giriyordum 3 filmle de ilgili değildi sadece Tutulma vardı istersen anlatayım James(sunucu) bu yıl çok müzikal var dedi Anne(o da sunucu) de yok dedi ve sonra bir video açıldı orda Harry Potter,Toy Story3 ve ismini hatırlamadığım 1-2 filmden konuşmalara şarkı eklemişler en sonda da Tutulma'da Edward'ın Jacob'ın tişörtüyle ilgili olan bölümü şarkı yapmışlardı sonunda da Toy Story3'deki Woody bir resme bakıyordu resimde de Ed'le Bella vardı ama ben görünce zönk oldum uykum gelmeye başlamıştı bir anda açıldım | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Oscar'dan Twilight Hayranlarına Süpriz Ptsi 28 Şub. 2011, 13:27 | |
| ben de nette aradım taradım (merak kötü bişey ) buldum twilight videosu dvermişler aydınlattın herzamnki ışığınla sağol | |
|
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Oscar'dan Twilight Hayranlarına Süpriz Ptsi 28 Şub. 2011, 18:08 | |
| | |
|