Breaking Dawn’da Vladimir’i canlandıran Noel Fisher’ın çok az zamanı vardı ve MovieLine onunla arabada hızlı bir röportaj yaptı.
Breaking Dawn’da ki karakteriniz eski bir Romanyalı Vampir. Seçmeler yapıldığında karakteriniz Vladimir’e nasıl hazırlandınız?
Kitabı okudum. Filmleri tekrar izledim. Diğer vampir filmlerini de izledim ve kendimi Twilight Dünyasına yerleştirmeye çalıştım ve çok eski olduğum fikrine alışmaya çalıştım. Canlandırdığım vampir çok yaşlı.
Görünüşe göre bu karakter yeni bir ikilem sunuyor özelikle de bu çok çok eski ruhu canlandıran genç oyuncuya. Vladimir yüzyıllardır yaşıyor ve hatta bir vampir dünyasını bile yönetmiş.
Yine senaryo harika yazılmış ve Stephenie (Meyer) karakterleri o kadar iyi yazmış ki onlar diğer gördüğümüz vampirlerden oldukça farklı. Onlar çok çok daha kötü ve acımasız bir zamandan gelmişler. O oyun için çok çok fazla eğlenceli biri.
Vladimir’in bir de Romanya’lı vampir arkadaşı Stefan var. Onları Jay ve Sessiz Bob gibi hayat arkadaşı olarak görebilir miyiz?
Evet, yani onlar birbirine destek olan bir tür kardeşler. Nasıl anlatsam. Onlar kalan tek Romanyalı vampirler. Yani onların birbirlerine ne zaman ihtiyaçları olsa yardım edeceklerine inandığım türden kardeşler.
Senin karakterin Vladimir, Breaking Dawn’da Mackenzie Foy tarafından canlandırılan Renesmee karakteri ile biraz iletişim içerisinde –
Bu arada Mackenzie muhteşem biri. O harika. Onun çok güzel küçük bir ruhu var ve o harika bir insan olacak. Herkesin onunla tanışması için sabırsızlanıyorum.
Birlikte olduğunuz sahnelerde yeşil ekran yada CG var mı?
Bunu sana söyleyemem. Dudaklarım mühürlü! Keşke söyleyebilseydim. Beni bir yıl sonra tekrar ara ve sana bundan bahsedeyim.
Tamam. Bill Condon’la çalışmak nasıl bir şey ve onun bu materyal hakkındaki karışık duyguları nasıl?
Bence harika bir seçim. Bill Condon kesinlikle ve kesinlikle çok yetenekli bir yönetmen ve onunla çalışmak gerçekten .. yani yağ çekmek istemem ama hayatımdaki en harika tecrübelerden biri. O bu etkili ekibe sahip ve o, o çok enerjik biri ve yaptığı işi çok seviyor. Eğer bir sahnede bir kelime bile repliğin yoksa o bunu önemsemiyor, seninle dakikalarca karakterin hakkında, nerede ne olacağı hakkında konuşuyor. O bunu yapmaktan çok mutlu, ve buda en harika şeylerden biri. Bence bu onun iyi bir yönetmen olduğunu gösteriyor. “Battle: Los Angeles” yönetmeni Jonathan Liebesman da aynı şekilde. O kocaman bir çocuk, ve filmde bir sürü çocuğun toplanıp oyun oynamasına benzedi. Denizci kostümü, tüfekleri ve diğer şeyleriyle ortalıkta konuşan bir grup çocuk, ve bu senin 12 yaşında oynadığın oyunların sadece daha iyi malzemeli olanı..