Twilight Saga oyuncularının diğer filmlerden olmasının gerçekten iyi olan bir yanıda, diğer filmleri hakkında konferans yapmaları, ve muhabirlerin daima onlara Twilight sorusu yöneltmeleri. İşte burada Noel Fisher'la birlikte mükemmel bir The Deadbolt röportajı var, Romanya klanından Vladimir'i oynayacak, Breaking Dawn oyuncuları arasına katılmasıyla, kitabın hayata geçirilmesiyle ve Bill Condon'la çalışmasıyla ilgili olan sohbetimize başlamadan önce, yeni filmi Battle: LA hakkında konuşuyoruz.
The Deadbolt: Büyük bir fenomenin setine adım atmak nasıl bir şeye benziyor?
Fisher: Bu çok ilginç. Herkes çok arkadaş canlısı ve birlikte çalışırken çok harika. Bu harika bir şey, herkes bunda çok iyi. Gerçekten eğlenceli.
The Deadbolt: Kitapları okumak ve bu deneyime ve ardından sete adım atmanın hayalini aklında canlandırmak nasıl?
Fisher: Şey, bu filmi çekmek, kitabı okumanın ve bir filme çevirmenin farklı yönler olması hakkındaki en iyi yanı. Tümünün, gardrobdan set dizaynlarına ve sahip olunan farklı şeylerin, dokunabileceğin ve hissedebileceğin bir şey içinde farklı şeyler olması, onu koskoca farklı bir seviye atlatır. Bence onlar Stephenie Meyer'ın kitaplarının yorumlamasını gerçekten iyi yapıyorlar ve izleyebileceğin bir şeye çeviriyorlar.
The Deadbolt: Bill Condon'la çalışmak hakkında en çok seni ne şaşırttı?
Fisher: Şuana kadar tanıdığım belki de en kibar insan. Bunun üzerinde çalışmak için çok heyecanlı. Ona bunu bir kaç kez söyledim, ama o bunun biri için zaman alacağını söylediğinde sadece ona hayranlık duydum. O sizin fikirlerinizi ve gelecek sahne hakkındaki konuşmalarınızı duymak için oldukça hevesli, o sahnenin bir parçası olmasanız bile. Sizin bir şeyler katmanızı ve bu kattığınız bir şeyi güzelleştirmek istiyor ve bence bu bir yönetmende aranacak inanılmaz bir şey.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]