"MTV First:Robert Pattinson" 3.Robert Neden Oscar'a Katıldığını Merak Ediyor"
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eğer bize sorarsanız Robert Pattinson 2009 Movie Awards’da “Best Kiss,Best Fight ve Breakthrough Male Performance” 5 ödül kazandığı zaman Robert Pattinson resmen Hollywood’a geldi. Fakat diğerleri onun gelişinin birkaç ay önce yapılan Tinseltown Coming-out party ile olduğunu düşünüyor.
2009 Şubat ayının sonlarında Twilight ulusunu çılgınlığa sürükleyen haftalarca süren dedikodulardan sonra Pattinson ilk defa Akademi Ödüllerinde kırmızı halıda yürüdü. O, aday olduğu için orda değildi. O Akademinin bu vampir çılgınlığını göz ardı etmediği için – ve böylece bir çok gencin kalbini kazanacaktı - ordaydı Bu Hollywood’da ki en büyük geceydi, o da orda olması gereken en yeni büyük yıldızdı. Fakat o orda olma fikrine hazır değildi.
“Bu çılgınlık.” Diyor Pattinson onu kırmızı haıda yakaladığımızda. “Bunu bana ilk söylediklerinde şöyle dedim. “Yo,yo,yo şaka yapıyorsun. – ya da çok saçma bir şey yapmak zorunda kalacağım.” “
Tören sırasında “Mamma Mia’dan Revolutionary Road ve evet Twilight’a kadar her şeyin olduğu yılın romantik filmlerinden yapılan bir montaj sunmak için Amanda Seyfried ile sahnedeydi. Oscar’da bir bölümü gözterilen filmin yıldızı olmasına rağmen duruma hala inanamıyordu.
Hollywood’da değer verilen biri olması konusunda “Bu işlerin nasıl yürüdüğü konusunda çok şaşırdım.” “diyor “Ben böyle bir kişiliğe sahip olduğumu düşünmüyorum. Bu nasıl oldu bilmiyorum, Twilight rolü dışında böyle bir ideal adam rolünde alacağımı hiç sanmıyorum – aslında Twilight’da ideal, yakışıklı adam rolü mü bilmiyorum.”
"MTV First:Robert Pattinson" MTV Geri Sayımı 4. R.'un K'i Sahnede Öpmesi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha sonra Robert Pattinson o öpücüğün “çalışılmadığını” itiraf ediyor, fakat milyonlarca Twilight hayranı onunla aynı fikirde değil. Kristen Stewart’la olan bu öpüşme hayranların Forks, Washington’dan olmadıkları sürece bu ikiliden görebilecekleri en yakın an. Aşk kuşları.
Her şey geçtiğimiz yıl haziran ayında MTV Movie Awards’da Pattinson ve Stewart Best Kiss kategorisinde kazandıkları ödülü almak için sahneye gelip garip ve çekici bir şekilde sahnede öpüşmeleriyle başladı. O sahne biranda MTV Movie Awards tarihinden en favori dakikalardan biri oldu, ve bizimde en sevdiğimiz RPattz dakikalarından biri olması hiç şaşırtıcı değil – Cuma günü yayınlanacak “MTV First:Robert Pattinson” dan önce geri saydığımız en iyi 5 listesi.
O öpücüğü tamamen anlamak için oyuncuların ilk Best Kiss ödüllerini kazandığı 2009’a geri dönmemiz gerekiyor. Pattinson mikrofona eğilip ağzındaki sakızı çıkarması gerektiğini söylüyor. O ve KSew sanki bir öpüşmeye hazırlanıyorlarmış gibi birbirlerine yaklaşmaya başlıyorlar. Gözlerini kapatıyorlar, alınlarını birbirlerine dayıyorlar, burunları sürtünüyor – fakat o kadar yakınken. “Çok teşekkür ederiz.” Diyor Stewart sahne arkasına geri dönmeden önce.
Bir yıl sonra yine kendilerini Best Kiss ödülünü kazanırken sahnede buluyorlar. Ve Stewart şöyle diyor “ Sanırım yapmamız gereken şey – birbirimizi öpmemiz gerekiyor.” “Fakat sizinle oldukça açık konuşacağım, iyi öpüşmek için oldukça çok sigara ve ayna harcadık. Sizleri hayal kırıklığına uğratmamıza izin vermeyin. Öpüşeceğiz.”
Bir yıl öncekinden çok farklı olarak, aslında hiç Robsten öpücüğü gelmeyecekmiş gibi göstererek seyircilere şaka yapmak istediler gibi gözüküyor. Ama öpüşene kadar. Bir anda Twilight ruhu patladı. Durmadılar. Pattinson bize daha sonra olayların oluş şeklinden çok memnun olmadığını söylüyor.
“Dün gece en iyi fikirlere sahiptim.” Diyor bize sahneakrasında. “Ve herkese şöyle diyordum, hey beni dinleyin her şeyi bana bırakın, her şey benim kontrolüm altında. Herkese fikirlerimi söylüyordum ve onlara seçenekler sunuyordum ve kimse onların komik olduğunu düşünmedi, bu yüzden sonunda hiç çalışmadığımız bir şey oldu.”
RPattz sahnede olan şeyler hakkında çok mutlu olmasada, sahnede olan şeyler onun fikirlerinden çok daha iyi gibi gözüküyor. “O ağzındaki kibrit varken çember çevirmek istiyordu, daha sonra ben hokkabazlık yaparken o kibriti yakıp çember çevirmeye başlıyacaktı.” Diyor Stewart. “Bu bana çok mantıksız geldi. Bense ben sahnede o ayakkabılarla çember çeviremem. Ben merdivenden bile zor iniyorum.”
"MTV First:Robert Pattinson" MTV Geri Sayımı 5. R.K'i Öpmesi Hakkında Konuşuyor
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2008’in Nisan ayının başları ve “Twilight” henüz dünya çapında ünlü olmamış, popüler kültürün taklitcileri henüz serinin doğaüstü yaşamını sömürmeye çalışmaya başlamamış. Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın iki genç oyuncunun bağımsız bir stüdyoda film çektiği zamanlara geri dönelim. MTV News, ilerde herkesin konuşacağı bu hafif gotik aşk hikayesinde neler olduğunu öğrenmek içinMTV filmin Portland Oregon’da ki setine gitti.
İkili utangaç ve korumasız, şakalar yapıyorlar ve basının hem özel hem de iş hayatlarında her yerde olduğu bugünkü hallerinden kesinlikle çok çok uzaklar. İşte bu yüzden yıllar sonra bile olsa ilk “Twilight” röportajımız bizim en sevdiğimiz RPattz dakikalarından biri olarak kalacaktır. Ve Cuma günü olacak “MTV First:Robert Pattinson” a geri sayarken elimizdekilerle yavaş yavaş o konuya geçiş yaptık.
“Kristen dönemindeki en iyi oyuncu işte bu yüzden bu filmi çekmek istedim. Neden o bilmiyorum, fakat o diğer herkesten daha iyi.” Diyor Pattinson ve dikkati kendi üzerinden çekip rol arkadaşının üzerinde topladığı için kahkahayı patlatıyor.
“Benimde senin hakkında konuşmamı istemiyor musun?” diye soruyor Stewart şu cümleyi söylemeden önce “Bence o gerçekten yakışıklı.”
Röportaj boyunca birbirlerine imalı bakışlar atıyorlar ve kendilerine gülüyorlar ve her biride doğru kelimeyi ya da alıntıyı bulmak için konuşurken uzun süreli duraklamalar yaşıyorlar. Bu “Twilight” yıldızlarının basın öncesi antrenmanıydı ve kesinlikle çok sevimlilerdi. Onların kamera karşısında öpüşmenin nasıl olduğu konusunda açıkça konuştuklarını hayal edebiliyor musunuz?
“Dişleri oldukça keskin.” Diyor Stewart gülerek. “Bu harika. Bunu sevdim.”
“Her seferinde, sadece onu öldürmeye çalışıyorum.” Diyor Pattinson.
“Ve Bella bunu seviyor.” “Eğer bu konuda düşünürsek bence o kesinlikle sadist.” Diyor Kristen.
kaynak:twilight-turkiye