Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Rob, 'EW' Röportajından.. Perş. 24 Mart 2011, 19:56 | |
| Kalbinizi tutun Twilight hayranları :Robert Pattinson ekranda göründüğünden biraz daha yakışıklı. Fakat onu ünlü karakterleriyle karışyırmayın – 24 yaşındaki oyuncu şaşırtıcı bir şekilde konuşkan ve sürekli gülen biri. Pattinson geçtiğimiz hafta EW’e Reese Witherspoon ile birlikte rol aldığı yeni filmi Water For Elephants hakkında konuştu.Rob aynı zamanda geleceği hakkında tahminlerde bulundu, geleceğinin Twilight serisini bitirdiği gibi olup olmayacağı hakkında konuştu. “Seyircilerin ne istediği yada kariyerini nasıl devam ettireceğin konusunda asla tahminde bulunamazsın.Düşündüklerini yaparsan iyi.” diyor. Ama Pattinson gülerek ve şöyle devam ediyor “Genellikle benim düşündüklerim benim için iyi, diğer herkesin nefret ettiği şeyler oluyor” Pattinson, The Twilight Saga:Breaking Dawn’ın iki bölümünü çekiyor ve çekimler gelecek ay bitecek. Pattinson seri hakkında özlemeyeceği bir şey olduğunu söylüyor .Edward rolünü oynarken kullandığı lensler. “Tanrım, bunları son kez görmekten memnunum.” diyor “Aslında bir tür plastik patlayıcı istiyorum. Onları yeniden canlandırmak isterim böylece onları öldürebilirim. Bu kadar yıl sonra benim için çok utanç verici bir durum. Her sabah olan bir süreç. Herkes nasıl takılacağını anladı ama hala iki insan benim lenslerimi takıyor, çünkü kendi başıma beceremiyorum.” | |
|