Seren Beren Kıvanç Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 10 Tür : Vampir Yaş : 25 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 08/04/11 Lakap : Sereb Beren Kıvanç - KB Koliq :)
| Konu: Vampirler var mıdır ? Cuma 08 Nis. 2011, 12:49 | |
| Bütün bunların hepsi gerçekçi geliyor .. İnsana ne kadar çocukça gelse de 40 yaşındaki adamın bile aklına takılıyor .. Onlar , yani vampirler olmasa bu kadar film , kitap neden olsun ki ? .. Üstelik onları görmüş , tanık insanlar var .. Bütün bunların hepsi bir hayal ürünü olamaz .. OLAMAZ !
Sizce ? | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Vampirler var mıdır ? Cuma 08 Nis. 2011, 14:10 | |
| açıkça söylemek gerekirse bunu ben de düşünmüyor değilim ama kime söylediysem ya saçmalama diyor ya da başka işin mi yok diyor(ben de çift çekirdekliyim diyorum o ayrı)her neyse bu konu üzerine okuduğum bir kitapta gerçekten var oldukları yazıyordu tabii onun da ne kadar doğru olduğu büyük bir soru işareti | |
|
Seren Beren Kıvanç Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 10 Tür : Vampir Yaş : 25 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 08/04/11 Lakap : Sereb Beren Kıvanç - KB Koliq :)
| Konu: Geri: Vampirler var mıdır ? Cuma 08 Nis. 2011, 17:49 | |
| Hım .. Bana da aynıları söyleniyor | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Vampirler var mıdır ? Paz 10 Nis. 2011, 12:28 | |
| inanıyorsan başkalarının ne dediği umrunda olmamalı ben inanıyorum :9 | |
|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Vampirler var mıdır ? Perş. 09 Haz. 2011, 09:46 | |
| olsaydı en azından küçücük bir şey kamuya sızardı,yani en azından kayıp haberleri ya da idda, sadece olsaydı küçük bir şey sızardı mutlaka ama alacakaranlıktaki gibi gizli yaşayan doğaüstü varlıklar belki vardır,kimbilir? | |
|