Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Peter Facinelli'den R/K Hakkında Perş. 23 Haz. 2011, 08:00 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kızların Robert Pattinson ile çalıştığın için havalı olduğunu düşünüyorlar mı? Kızlarımın, sırf babalarının arkadaşları oldukları için çalıştığım insanlardan etkilendiklerini sanmıyorum. Bence sadece bu ayrıcalığın( Twilight filmi) bir parçası olmama tutkunlar. Rob, sadece babalarının bir arkadaşları. Onun ve Kristen'in katlanmak zorunda olduğu şeyler seni şaşırtıyor mu? Bunun üstesinden gelebildikleri için onlarla gurur duyuyorum. Benim için şöhret basamaklarını tırmanmaları ve şöhrete katlanmaları bir eğlence kaynağı oldu. Hayatın böyle mikroskop altına konulduğunda hala bu işte devam edebilmek zordur ve onlar devam edebildikleri ve şöhretlerinin krallığından sıyrılıp normal bir hayat yaşadıkları için benim saygınlığımı kazandılar. Kaynak: Robstenation Çeviri:*idil Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Peter Facinelli'den R/K Hakkında Perş. 23 Haz. 2011, 12:41 | |
| ben o kadar berbat olduğunu sanmıyorum | |
|