Taylor'un gizli suçlu TV zevkleri ve Oscar özlemi
LOS ANGELES- Kaliforniya...Taylor L. Hollywood'ın en büyük film yıldızlarından biri olabilir ama iş zevkini çıkarmaya gelince, Taylar küçük ekran önünde biraz zaman harcamayı seviyor ve muhtemelen şarkı da söylüyor.
"Ben tüm şakı yarışmalarının büyük bir hayranıyım. En son, The Voice'a gittim. Bu benim sırlarımdan biri."
19 yaşındaki Abduction ve Alacarkaranlık yıldızı Seventeen dergsinin Ekim sayısında olacak.
"Ve ben kesinlikle dört gözle The X Factor'ı bekliyorum çünkü ben büyük bir Simon Cowell hayranıyım" diye devam etti. "Kişisel olarak eğlenmek için şarkı söylüyorum ve asıl yalnız olduğumda duştayken söylüyorum. Diğer insanlara kesinlikle şarkı söylemek istemiyorum. Aktör,23 Eylül'de Lily Collins ile Abduction filmiyle karşımıza çıkacak.
"Sen senaryoyu ilk kez biriyle okuduktan sonra bir çeşit kimya veya bağlantı hissediyorsun."diye açıkladı. "Ve bu durum tamamen Lily Collins için geçerli."
Genç yıldız, söylerken inanıyorum, hiçbir amacınız yoksa hiçbirşeyi isabet ettiremessiniz. Yani sen hedeflerini belirlemessen, hiçbir yol katedemessin. "Oscarı kazanmak sanırım en büyük düşümdür" diyor "Bir sürü harika aktör bile aday bile olmadan kariyerleri bitiyor. Yani kesinlikle ulaşmak için zor bir hedef olacaktır. Zor ama ben bunu amaçedindim"