[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Breaking Dawn" vampiri Nikki Reed "Twilight Saga" nın gelecek bölümünün senaryosunu okuyabilen sayılı insanlardan biri. Ve yıldız oyuncu çok heyecanlandığını ve heyecandan yerinde duramadığını söylüyor.
Cumartesi günü Scream Awards kırmızı halısında Mtv News ile röportaj yapan Reed, senaryonun çok dikkatli bir şekilde korunduğunu hatta sinema endüstrisindeki profesyonel insanlar senaryoya bir göz atmak için çok zor yollardan geçiceğini söylüyor.
"Senaryo kesinlikle filigran." diyor senaryonun güvenliği hakkında. "Aslında, bir oyuncu koçu ile çalışıyorum ... ondada senaryonun bir kopyasının olmasını istedim, böylece birlikte çalışabilecektik ve bu çok büyük bir gelişme. O gerçekten çok saygıdeğer bir koç"
Görünüşe göre stüdyo çalışanları senaryoya gözleri gibi bakıyorlar ve bunun iyi bir nedeni var, çünkü yapımcılar harika bir senaryo çıkarmışlar.
"Bence onlar kitapları çevirme konusunda uzman oldular, neredeyse kitaptaki her şey kelimesi kelimesine çevirilmiş, yinede bazı yerler atlanmak zorunda çünkü kitap sonsuz."diyor Reed. "Bununla nasıl başa çıkacaklarını bilemiyordum, fakat görünüşe göre başarmışlar."
Oyuncu, yapımcılar 2011'de vizyona giricek ilk film için çalışmalara başladıkları anda onunda senaryoyla başetmek ve filmi yönetmeniyle çekmek için hazır olucağını söylüyor.
"Çok fazla antreman gerek, henüz prova yapmadık fakat çok yakında başlarız. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bence Bill Condon çok zeki." diyor. "Onunla sadece telefonda konuştum fakat onun sevgisi ve kendini işe adaması bütün işleri hallediyor (yapımın diğer bölümlerindede), çünkü peruk takmam gerekicek ve diğer giyisilerim var ve siz onunla başbaşa vakit geçirmeseniz bile onun varlığını hissediyorsunuz."
Reed "Twilight" serisindeki rolü "Rosalie" yi canlandırmaya devam ediyor, oyuncu bugüne kadar bütün deneyimini rolüne yansıttı ve şu ana kadar kendisinin bu ekran çılgınlığına yaptığı katkıdan memnun.
"Eğer seri benim için yarın bitse bile mutlu olurum, çünkü böyle harika bir çalışmanın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ve bunun için minnettarım." diyor
Kaynak:Facebook