Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde

3 posters
YazarMesaj
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Left_bar_bleue0/0Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Empty_bar_bleue  (0/0)

Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Empty
MesajKonu: Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde   Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde EmptySalı 26 Ocak 2010, 12:40

Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Robert-Pattinson-Kristen-Stewart-Harpers-Bazaar-1.jpg-430x547

Robert Pattinson ve Kristen Stewart, Harper’s Bazaar Dergisi’nin Aralık sayısı için bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Söyleşiye ilişkin ayrıntılar şöyle: süper

Kim daha romantik?
Kristen: “Bence Rob”
Rob: “Kristen ne dedi?… Hayır. Ben sahte davranmakta daha iyiyim”

Rob Kristen hakkında:
“Kristen gevşekliği sevmez. Kararlarının arkasında durur – ve bunu yapmak zordur”

Kim daha atletik?
Kris: “Kesinlikle ben. Rob ip bile atlamakta zorlanır. Ben ona Flippy diyorum çünkü ne zaman dublör sahneleri için prova yapsa penguen gibi hareket ediyor. Ve koşmaya çalıştığında…”

Kim kendini Google’da daha çok arıyor
Rob: “(Kristen) benim olduğumu söyleyecektir. Ama bahse girerim o. Birimiz diğerini yakaladığında, “Tanrım neye bakıyorsun sen?” şeklindeyiz.

Kim saçıyla daha çok uğraşıyor
Kristen: “Rob.”
Rob: “Benim garip kişisel alan sorunlarım var, ve insanlara dayanamıyorum – saçıma dokunmamaları için ne gerekirse yaparım.”

Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Robert-Pattinson-Kristen-Stewart-Harpers-Bazaar-4
Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Robert-Pattinson-Kristen-Stewart-Harpers-Bazaar-2
Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Robert-Pattinson-Kristen-Stewart-Harpers-Bazaar-3
Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Robert-Pattinson-Kristen-Stewart-Harpers-Bazaar-5
Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Robert-Pattinson-Kristen-Stewart-Harpers-Bazaar-6
kaynak:goygoycu.com
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Left_bar_bleue0/0Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde   Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde EmptySalı 26 Ocak 2010, 12:48

süper resimler ben beğeniyorum sağol ayşecim tşk süper
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Paylaşım Gücü : 359

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde   Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde EmptySalı 26 Ocak 2010, 16:06

Kim daha atletik?
Kris: “Kesinlikle ben. Rob ip bile atlamakta zorlanır. Ben ona Flippy diyorum çünkü ne zaman dublör sahneleri için prova yapsa penguen gibi hareket ediyor. Ve koşmaya çalıştığında…”
--buna çok güldüm Very Happy:D

Kim saçıyla daha çok uğraşıyor
Kristen: “Rob.”
Rob: “Benim garip kişisel alan sorunlarım var, ve insanlara dayanamıyorum – saçıma dokunmamaları için ne gerekirse yaparım.”
-- aynı ben bende dayanamıyorum Very Happy hatta beni saçınınla oynarım diye tehdit edip istediğini yaptıran arkadaşlarm var Very Happy Very Happy Very Happy XD

Robert ve Kristen Harper’s Bazaar Dergisi’nde
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Harper's Bazaar'ın Editör'ü Kristen'la Fotoğraf Çekimi Yapmak İstiyor
» Robert ve Kristen farklı (salsa dergisi röpörtajı)
» Rob Ve Kristen'in Kapağında Yer Aldığı Sayı En Çok Satan "Hapers Bazaar" Oldu
» Robert Tv Digital dergisi
» Robert Kawanku Dergisi