Aralarındaki Farklar Neler?
Kim daha rekabetçi?
KRISTEN: Rob. Çok çocukça bir şekilde ve hayatının her alanında… İstediği bir şeyi elde ettiği zaman ses tonu bile değişiyor. Sanki beş yaşındaki bir çocukmuş gibi konuşuyor.
ROBERT: Bence ikimiz de eşit derecede hırslıyız.
Kim daha atletik?
KRISTEN: Bu konuda ben ondan daha iyi olduğumu iddia edebilirim. Rob ip atlamaı bile beceremez. Ben ona “Fırfır” adını taktım, çünkü özellikle aksiyon provaları sırasında ortalıkta dönüp duruyor.
ROBERT: Kristen. Zaten filmde bende çok daha atletik olduğu belli oluyor. Ve güya filmin süper kahramanı benim!
Kim daha egoist?
KRISTEN:
Bence o. Umarım bu soruya o da kendi adını verir. Hep aynaya bakıp saçlarını düzelttiğinde aynı şeyi düşünüyorum. Saçarlı onun için çok önemli. Umarım söylediklerim hedefini bulur.
ROBERT: İkimizde eşit derecede bence. İkimiz de kendimizle gurur duyan insanlarız. Onun egosu benimkinden daha güçlü ama benimki bu aralar gülünç denebilecek derecede zirveye ulaştı sanırım. Benim değişken bir egom var ama bazen kendimi Tanrı falan zannedecek kadar güçlenebiliyor. Bazen hoş bir şekilde birini selamladığımda bile kendi kendime; “Ne kadar havalıyım ya” diyebiliyorum.
Kim daha iyi müzisyen?
KRISTEN: Rob. Çok iyi bir şarkıcı. İnsanın kalbini kıracak kadar iyi şarkı söylüyor.