Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI

+3
Forever.EDWARD
june
KeLLan_mLs..
7 posters
YazarMesaj
KeLLan_mLs..
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
KeLLan_mLs..

Paylaşım Gücü : 138

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI Left_bar_bleue0/0Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI Empty_bar_bleue  (0/0)

Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI Empty
MesajKonu: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyCuma 18 Ara. 2009, 15:46

CARLISLE CULLEN ( PETER FACINELLI )
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Genel—

* İsim: Carlisle Cullen
* Doğum Tarihi: 1640’ lar (Alacakaranlık, sf. 331)
* Doğum Yeri: Londra (Alacakaranlık, sf. 331)
* Şu an yaşadığı yer: Forks, Washington
* Dönüşüm Tarihi: 1660’lar; o zamanlar yirmi üç yaşındaydı (Alacakaranlık,sf. 332).
*Dönüşüm Kaynağı: Londrada bir soygun sırasında bilinmeyen bir vampir tarafından ısırılıp ölüme terk edilmiştir.(Alacakaranlık,sf. 332).

Fiziksel Görünüş—

*Saç Rengi: Sarışın
* Göz rengi: Vampirken Altın (Altın, kırmızı değil, vejeteryan yaşamı boyunca insan avlamadığı için kırmızıya dönüşmüyor).
* Boy:1.88 cm- 6′2″
* Diğer: Öbürlerı gibi, tipik vampir derisine, gözlerinin altındaki siyah halkalara ve inanılmaz yakışıklı bir görünüme sahip. Bella onu “Gördüğüm bütün film yıldızlarından daha yakışıklı” diye tanımlar. (Alacakaranlık, sf. 61).

İlişkileri—

* Ailesi: Carlisle Angelikan kilise üyesi rahip babasının isteğiyle Vampirleri, Cadılari ve Kurtadamları avlıyordu. Annesi doğum sırasında ölmüştür. Hiç kardeşi yoktur. (Alacakarnlık, sf. 331). Alice, Edward, Rosalie, Jasper ve Emmett’ i evlatlık çocukları olarak, Esme’yi ise eşi olarak tanıtır.
* Ruh Eşi: Esme Cullen.
*Arkadaşları: Alaska’dan Tanya ve onun Denali klanı, ayrıca Volturi’den Aro’da kendisini arkadaşlarının içerisinde gösterir (yeni Ay, sf. 471).
*Meslek: Doktor

Kişilik/ Karakter—

* Özel Yetenekler/ Beceriler: İnsan kanına karşı inanılmaz derecede dayanıklıdır. İnsan yaşamına karşı kuvvetli bir saygısı vardır.
* Hobileri: Medikal konularda daima gündemi takip etmek.
* İlgileri: İlaçlar, müzik
* Açıklama: Carlisle Cullen ailesinin babası konumundadır. İnanılmaz derecede hassas ve kibar birisi olarak tanıtılmıştır. Bu durum daha kendisi insanken bile görünen bir özelliğidir. (Alacakaranlık,sf. 331). İnsan yaşamına olan saygısı ve verdiği önem nedeniyle hiçbir zaman insan kanı içmemiştir. (Bu konu Tutulma kitabında sayfa 163 de Rosalie’ nin ağzından doğrulanmıştır, “….benim geçmişim en az Carlisle kadar temizdir….Ben hiç insan kanı tatmadım.” demiştir.)

* Araba: Siyah Mercedes S55 AMG

Kişisel Tarihçe—

Carlisle Cullen 1640′larda Londra’da doğmuştur. Angelikan kilise üyesi rahip babasının isteğiyle Vampirleri, Cadıları ve Kurtadamları avlıyordu. Babasının yaşlanmasıyla O’nun görevlerini yerine getirmekle görevlendirilir. Ne var ki Carlisle bu görevden hoşnut değildir. Avlanmaktan ziyade kanalizasyonda saklanan bir grup Vampiri bulur. Bu Vampirlerin aç olduğunu düşünerek onları takip eder, ancak Vampirlerden biri ona saldırır ve Carlisle’ı ısırır. Kanlar içinde kalan Carlisle 3 gün içinde Vampire dönüşür. (Alacakaranlık, sf. 331-332).

Carlisle babasının O’nu yaşatmayacağından emindir, uzun bir süre saklanır. Artık bir Vampire dönüsen Carlisle kendini bir çok yolla öldürmeye çalışır, fakat başarılı olamaz. Bir Vampirin susuzluğu onu perişan ederken, insan kanıyla beslenmeyip hayvan kanıyla beslenir. Bir canavara dönüşmek istemez ve 200 yıl kadar hayvan kanıyla beslenip nefsini terbiye eder.

Bu dönemde yolculuklar yapıp, farklı şehirlerde Tıp Bilimi, Müzik, Sosyal Bilimi eğitimi alır. Sonunda kendine en uygun mesleğin Doktorluk olduğuna karar verir. İtalya da kaldığı süre içinde Volturi ile tanışır ve kendi felsefesinden emin olur. (Alacakaranlık, sf. 336-339).

1918 yılından itibaren Chicago da Doktorluk yapar. O yıllarda “İspanyol Gribi” dönemi etkisi altına almıştır. Hastalarından “Edward Anthony Mason” ölüm döşeğinde dönüştürür. (Yeni Ay, sf. 38-41).
1921 yılında Columbus Ohio’da çalışırken intihara kalkışan ve ölmek üzere olan Esme Platt’ı vampire dönüştürür. Carlisle ve Esme birbirlerine aşık olup evlenirler.

Daha sonra 1933 yılında Edward’ın yalnızlığına çare olduğunu düşünerek nişanlısı tarafından dövülerek ölüme terkedilen, sokakta ölmek üzere olan Roselie’yi vampire dönüştürür. (tutulma,sf. 160). 1935 yılında, Roselie ayı saldırısına uğrayan, ağır yaralı olarak bulduğu Emmett’i eve getirir ve Carlisle onu da vampire dönüştürür. Carlisle Emmett’ten sonra hiçkimseyi vampire dönüştürmemiştir. Fakat Edward Bella’yı dönüştürmezse onu vampire dönüştüreceğine dair söz vermiştir. (Yeni Ay, sf. 537).

Carlisle, Esme, Alice, Jasper, Edward ve Rosalie ile birlikte zaman zaman başka yerlere de yolculuk yaparak Forks’ta yaşamaya devam etmektedir.

ALINTIDIR.
june
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
june

Paylaşım Gücü : 344

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI Left_bar_bleue0/0Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyPaz 27 Ara. 2009, 14:01

emeğine sağlık canım bayılıyorum bu adama Smile
KeLLan_mLs..
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
KeLLan_mLs..

Paylaşım Gücü : 138

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyPaz 27 Ara. 2009, 14:30

Rica ederim =) Evet bende bayılıyorum muhteşem ötesi birşey =)
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Peter Facinelli Karda   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyC.tesi 02 Ocak 2010, 08:03

http://www.mortemsymphony-rpg.com/
june
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
june

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyC.tesi 02 Ocak 2010, 13:06

anam anam anam peterim facinellim nasılda poz vermiş yerim ben seni lol! banum harikasın kuzum ( buarada misafirim var pek fazla giremiyorum kaçak göçek bakıyorum haberiniz ola )
Forever.EDWARD
Forever.EDWARD

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyC.tesi 02 Ocak 2010, 15:43

bu tepkiyi senden bekllyordum canım tamam problem değil kalbinin bizimle olduğunu biliyorum
notizia
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
notizia

Paylaşım Gücü : 93
Tür : Kurt Kız
Nerden : Can you see my heart? You are in the it, Jake!!! (Jake'm)
Lakap : Çatlak derler bana bilmem ama. :D

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyPerş. 14 Ocak 2010, 14:57

Bence de... Harika bir adam! Very Happy

Teşekkürler şeker. Smile
http://www.twilightfan.net
esra
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
esra

Paylaşım Gücü : 13

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyPaz 11 Nis. 2010, 17:27

ya bu adama bayılıyorum ya ciden..
herkez twilight de edward a jacob a ilgi gösteriyo...
ama bence bu adam daha süper kimse far etmiyo kalp
teşekküler...
Forever.EDWARD
Forever.EDWARD

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyPaz 11 Nis. 2010, 19:40

esra demiş ki:
teşekküler...

Ayça fark etmi,şti şimdi sende aramıza katıldın. iki carlisle fanı yuppi sevgi sevgi
june
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
june

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptyCuma 07 Mayıs 2010, 22:07

esra demiş ki:
teşekküler...

anammmmmm sen nerden çıktın bende tekim diye seviniyordum hıhı neyse yoldaşım oldu canım benim peter hayranı olarak hoşgeldin sefa geldin sevgi sevgi sevgi ama yinede çok kaptıma benimo koptum koptum koptum koptum koptum koptum koptum
carlisle_cullen
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
carlisle_cullen

Paylaşım Gücü : 24
Lakap : CARLİSLE HASTASI.:D

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptySalı 29 Haz. 2010, 12:50

june demiş ki:
esra demiş ki:
teşekküler...

anammmmmm sen nerden çıktın bende tekim diye seviniyordum hıhı neyse yoldaşım oldu canım benim peter hayranı olarak hoşgeldin sefa geldin sevgi sevgi sevgi ama yinede çok kaptıma benimo koptum koptum koptum koptum koptum koptum koptum

yaaa beni de sayın herkes edward jacob bella için falan izliyo bu filmi ama ben carlislem için izliyorum...onun çıktığı her sahnede kendimi böle bi tuhaf hissediyorum...YANİ BENDE VARIM CARLİ HAYRANLARI ARASINDA O BENİM ADAMIM ÇOK KARİZMA YAA..... sevgi sevgi kalp kalp bravo
ßellacullen
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ßellacullen

Paylaşım Gücü : 378
Lakap : Vampirella

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptySalı 29 Haz. 2010, 12:58

Carlisle rolüne cuk oturuyo adam hıhı
carlisle_cullen
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
carlisle_cullen

Paylaşım Gücü : 24
Lakap : CARLİSLE HASTASI.:D

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI   Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI EmptySalı 29 Haz. 2010, 14:38

ßellacullen demiş ki:
Carlisle rolüne cuk oturuyo adam hıhı

kesinlikle yaa.....

Carlisle CULLEN-- Peter FACINELLI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Carlisle Cullen'ı Gıcık Etmenin 10 Yolu
» CarlisLe Cullen nasıl vampir oldu ?
» Carlisle Cullen Forbes dergisinde en zengin listesinde 1.sırada
» Peter facinelli ile chat
» Peter Facinelli fotoğrafları