Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Peter Eclipse'ten bahsetti Paz 31 Ocak 2010, 12:50 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taylor Lautner mucizevi bir şekilde, aldığı kilolarla iki Twilight filminde erkek yıldızların arasına alınmaya hak kazandı. Geçen gece, filmde Carlisle Cullen'ı(Robert Pattinson'un babası) canlandıran Peter Facinelli ile, Los Angeles'da uzun ve absürd isimli bir etkinlikte (merak ediyorsan söyleyeyim 'Calvin Klein Kolleksiyonu & L.A. Sanat ayının desteğinde Nomadic Division Event ve ALAC') karşılaştık. "Eclipse hakkında gerçekten heyecanlıyım - çok fazla eğitim aldık - altı hafta gibi bir süre dövüş eğitimi." dedi. "Eğlenceliydi çünkü neredeyse bir evin içindeki yarış gibi oldu ve herkes her zaman jimnastikteydi ya da çalışıyordu. Bazen günün üç öğünü çalışıyorduk. Bir keresinde apartmandaydım,çalışmaya gidiyordum ve asansör açıldı ve Kellan Lutz'u orada şınav çekerken gördüm. 'Tamam Kellan, sen kazanırsın! Yarışı sen kazanırsın!' der gibiydim." kaynak: Twilightfantr Çeviri:Lamb-Lion Kaynak:nymag | |
|
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Peter Eclipse'ten bahsetti Paz 31 Ocak 2010, 17:36 | |
| seride en çok merak ettiğim film bu :D paylaşım için saol | |
|
june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Peter Eclipse'ten bahsetti Paz 14 Şub. 2010, 21:47 | |
| bakalım yarışı kim kazanacak emeğine sağlık canım | |
|
carlisle_cullen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 24 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 29/06/10 Lakap : CARLİSLE HASTASI.:D
| Konu: Geri: Peter Eclipse'ten bahsetti Salı 29 Haz. 2010, 14:14 | |
| | |
|