june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kurt mu Kuzu mu ? Cuma 18 Ara. 2009, 19:52 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir kurt adamı canlandırmanın en zor yanı : Soyunmak ve Üşümek. İnsanoğlunu vampirlerden koryan New Moon'daki kurt sürüsünün çıplak posterini gördük.Paul'ü canlandıran Alex Meraz bunu pek de umursamazken,bunun bir bedeli olduğunu biliyor.(Unutmayın ki çekimleri Vancouver'da yapıyorlar!)Alex OK!'e "Çoğunlukla üstümüzde birşey olmuyor ve hava çok soğuk.Etrafta daha fazla ısıtıcı olacağını umuyordum.Ayakkabılarımızın içine koymak için vücudu sıcak tutan birşeyler verdiler.Yüzümüze yakın çekim yapacakları zaman bunları kollarımızda ve ellerimizde de kullanmamıza izin veriyorlar.Bize yardım etmeleri lazım çünkü aslından bizler birer ana kuzusuyuz." diyor gülerek.Ayrıca Alex 18 aylık oğlunun çekimlere neden getirmek istemediğini de açıkladı."Canlandırdığım karakter iyi biri değil.Oğlumun beni böyle görmesini istemedim ve sitemiyorum." dedi. kaynak: OK! USA | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Kurt mu Kuzu mu ? Cuma 18 Ara. 2009, 22:09 | |
| karizmatik bak buda çok hoş | |
|
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Kurt mu Kuzu mu ? Salı 22 Ara. 2009, 20:45 | |
| bencede karizmatik ve mantıklı söyledikleri=) | |
|