Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı

4 posters
YazarMesaj
rosemoon
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
rosemoon

Paylaşım Gücü : 29
Tür : Vampir
Lakap : Vampire Girl

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı Left_bar_bleue0/0Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı Empty_bar_bleue  (0/0)

Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı Empty
MesajKonu: Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı   Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı EmptyPaz 07 Şub. 2010, 11:22

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Vancouver şehir merkezinde

alışveriş yaparız. robson'un tam sağındayız. bir bakıma alışveriş caddesi ve sadece o cadde de tonlarca dükkan var. birçok süveter aldım ve H&M'e gittim tabikide ,çünkü o dükkanı çok seviyorum!

Filmdeki en sevdiği sahne

italya gerçekten eğlenceliydi. porsche içinde çoğunlukla- kristen ve ben arabada nasıl şarkı söyleyip gülüştüğümüzü konuşuyorduk.
eminimki filmi yapan heekez şöyleydi" olay nedir?" Anchorman'den alıntılar yapıyorduk ve "Afternoon delight"'tan şarkılar söylüyorduk evet çok garip!

Neredeyse porsche ile kaza yapıyordu

onu nasıl kullanmam gerektiğini bir kamyon şöförüyle öğrendim ki çok eğlenceliydi. ve o benim harika bir sürücü olduğumu söyledi. ama sonra bu porsche'yi o dar yolalrda ve yaya yollarından hızla sürdüm
peki çok az kullandım ama 2 kere yaptım ve çok iyi görünüyor. sanırım duvarlara çok yakındım. sette araba sürmek sizi geriyor.sanki arkanızda bir polis varmış gibi ;hiçbirşeyi yanlış yapmıyorsunuz çünkü polis arkanızda .sinirleriniz geriliyor

arkadaşlarının garip alışkanlıkları

kellan" sanırım köpeğimi dolaştırırken t-shirt'ümü giymek zorunda değilim" der ve bende " kellan çoğu insan köpeklerini dolaştırırken üstüne t-shirt giyer" derim . üzücü olan onun t-shirt'ü çoğu zaman yok ki ben artık onun karın kaslarının neye benzediğini biliyorum
"bu sen değilsin! sen bunda daha genişsin !bu seni takip ediyormuşum demek değil ,sen sadece üzerine asla t-shirt giymiyorsun"

çekim aralarında youtubelemek

michael sheen ve ben bazı sebeplerden bu komik youtube şeylerine bağlıyız ve biz gülmekten yarılıyoruz. sonra sahne çekimi başlıyor ve benim ondan nefret etmem gerekiyor,yani bunu biraz daha zorlaştırıyor.

gerçek hayatında alice'in gücüne sahip olmak

Sanırım bu biraz zahmetli olurdu. eğer kötü birşey olacaksa çok fazla baskı hissederdim, ve sadece yaşamak için vaktimin olacağını hiç sanmıyorum çünkü herşery değişebilir ,geleceği bir kere bildiğinde ve eğer onu değiştirmeye çalışırsan hiçbirşey olması gerektiği gibi olmazdı.
Bence hayatın gizemli olması bir bakıma çok daha iyi, sanrıım bu bizi ilerleten şey. yani bir dakikalığına iyi olurdu ve sonra beni çılgına çevirirdi muhtemelen,insanların düşüncelerini okumak gibi. Bu beni deli ederdi! İnsanların ne düşündüğünü gerçekten duymak istemezsin. Ben sadece gülümseyip merhaba demekten çok memnunum!

Favori kitabı

ilk kitabı seviyorum ;beni kendine bağlayan oydu ve onu elimden bırakamadım ve en çok hatırladığım kitapta o. ikinci ve 3. kitaplar çok havalı çünkü karakterim biraz daha gelişiyor ama ilk kitap gerçekten harikaydı çünkü okudum ve hepsi hayal gücüme kaldı yani kendi küçük dünyamı yarattım ,çok eğlenceliydi.

Bir takım seçmek

taylor lautner'a tapmama rağmen ben sahip olamayacağı şeyi isteyen kız tipiyim. ve edward gizemli ve neredeyse ulaşılmaz ve doğaüstü. ve o ,bu işkence çekmiş ruh aslında gerçekten bella karakterini seviyor, onunla olamaz ama umursamıyor, ve herşeyden vazgeçmeye razı. ve vampirler çok havalı ,yani evet ben onu tutardım Team edward.

Breaking dawn

eğer 4. yapılırsa -bu merakımı çok uyandırır diğer herkez gibi çünkü içinde çok şey var. hatta bunu nasıl yapacaklarını bile bilmiyorum işte bu yüzden bu onların işi!

Forks lisesi

lisedeymişiz gibi, 4 filmle 4 yıl eder. lise birde zaten hantal ve gariptik, sonra ikinci senedekiler olarak keşfetmiştik, ve 3. sınıf olarakta "oh tamam biz bunu kaptık" deri gibiydik.

Eclipse'de paparazzilerden kaçmak

summit muhtemelen bütçelerinin yarısını güvenliğe harcamıştır! bilmiyorum göreceğiz

Vücudu hakkında

ben büyürken dans ederdim koşardım bunun gibi şeyler. şimdi muhtemelen daha zayıfımdır lisede olduğumdan . ve çok kaslıydım - lisede çok fazla kaslıydım. çocukken savunma sanatları yaptım ve sonra ponpon kızlık ve dans yaptım sonra yüzdüm yani çok kaslıydım.
bilirsin sağlıklı ama şimdi olduğum kadar zayıf değildim.

Edinin jackson'a şakaları

edi 'nin yapabildiği şu çılgın kadın sesi var. bu delice tıpkı bir kadın gibi ses çıkarabiliyor.! jackson'ı aradı ve " selam ben prodüksiyondan kelly " dedi . jackson "oh ,hey naber?" dedi. ortada herkezin saç rengi ve kesimleri hakkında bazı problemler vardı ,yani onlar sadece sarıya boyayı verdiler. ve o da şöyle dedi" sizi sabah 4,45'de saç ve makyaja almamız lazım çünkü saçınızı siyahay boyamamız gerekiyor " jacksonda "ok tamam!" der gibiydi.
edi jackson'a "hey dostum az önce prodüksiyondan şu kadından telefon araması aldınmı ne zaman gitmen gerekiyor? "diye sordu jacksonda "4,45 de" dedi. "onunla konuştunmu? " edi evet dedi ve kız sesiyle "adamım ben oyum!" dedi.jackson kesinlikle sabahın 4,45'inde kalkar giderdi.

Twilighttan önce

herzaman yeni bir işim oldu. sadece sıkılırdım . california pizza mutfağında çalıştım , trist isimli bir butikte çalıştım ,lucky strike'da çalıştım.
Roosvelt otelde çalıştım . belmont otelde çalıştım

Kellanla bağı

birçok oyun gecesi düzenleriz. taboo ve apples to apples . bir bakıma rahatlarız. birbirimizle çok rahatız. bu çok güzel özellikle bu çılgınlıkta. sadece gezmek , spor yapmak bunun gibi şeyler.

KAYNAK:TwilightFanTr(Facebook)
KAYNAK:twilightedward.blogcu.com
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı Left_bar_bleue0/0Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı   Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı EmptyPaz 07 Şub. 2010, 12:13

gzlmiş p.için saolasın canım + puan... Very Happy süper
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı   Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı EmptyPaz 07 Şub. 2010, 12:49

vay resme bittim bu arada süper sağol canım + puan tşk
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
ayLax
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ayLax

Paylaşım Gücü : 389

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı   Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı EmptyPaz 07 Şub. 2010, 13:13

kızlarda kasa bayılırımmmm [bkz:Evangeline Lilly] hıhı kalp

Ashley Greene Seventeen Magazin Ropörtajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ashley Michelle Greene
» Ashley Greene'nin 12 Sırrı..
» Ashley Greene 13 Mayısta
» Bryce Dallas Howard self magazin ropörtajı
» Ashley Greene Ve Joe Jonas !