Jackson Rathbone'u yeni filmi "girlfriend" setinde yakaladık . ona jasper'ı new moon'da ne kadar göreceğimizi sorduk
"sadece 3 hafta için çekimlerdeydim ve bu 3 hafta vancouver'da olduğum zaman dilimiydi. sanırım aslında sadece 4 gün çekim yaptım . yani new moonda fazla görünmeyeceğim"
Hikayede robert pattinson'ın edward cullen'ı kadar ailenin geri kalanıda fazla görünmyecek gibi.
"bu bizim kitaba olduğunca yakın tutmak istediğimiz şeylerden biri . new moon'da cullenları fazla görmiyorsunuz. gerçekten hayır . yani ortada görünürde bizden biri pek fazla yok. "
Rathbone filmde sadece 2 sahnede olacağını söylüyor .ilki orjinal trailerda gördüğünüz sahne ,bellaya doğum günü partisinde saldırmaya kalkıştığı . ikinci sahne ise ailenin toplanıp bellanın vampire dönüşüp dönüşmeyeceğini oyladıkları sahne.
ayrıca filmde fazla edward görmemek konusunda fanların fazla endişelenmemesi gerektiğini söyledi. yeni trailerda da görüldüğü gibi robert bellanın edward halüsinasyonları ile daha çok filme katılmış oluyor.
"insanların edward ve cullen ailsenin filmde çok olmayacakları hakkında endişelendiklerini duydum .ama edward filmde çok göze çarpıyor ,özellikle bellanın aklında. chris'in çalıştığı yol çok güzel sonuçç verdi ve sanırım insanlar çok beğenecek.
KAYNAK>twilightfantr
twilighttr.com sitesinden alıntıdır