Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Nikki, Rosalie'nin BD'daki Hareketlerinin Nedeninin Kişisel Olduğunu Söyledi Çarş. 01 Eyl. 2010, 17:24 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Twilight hayranlarının bileceği gibi "Breaking Dawn"da -Stephenie Meyer'in çok satan serisinin son kitabı- biraz tartışmalı ve rahatsız edici sahneler var. Son iki filmde, hayranların aklı rezil doğum ve mühürlenme sahnesine takılmış gibi görünüyor. Doğum sahnesinde yer alan anahtar kişilerden birisi Bella'nın Edward'ın bebeğine sahip olması konusunda saplatılı olmuş ve Bella'nın hayatından ödün vermek pahasına onun doğumunu görmek isteyen Rosalie Cullen. Rosalie'nin kendisi -Nikki Reed- yeni filmi "Last Day of Summer"ı tanıtmak için MTV News'e uğradığında ona karakteri ve filmdeki zor sahnelerle nasıl başa çıkacağı hakkında sorular sorduk. "İşte benim bakış açım: Bu konuda çok inatçı ve konuşkan olmak istemedim çünkü Hollywood'da bu seni yanlış yöne sürüklüyor," diyor Reed. "Bu özel konuda Rosalie'ye bağlı kalmaya çalıştım, başka hiçbir şeyin mecazını ve sembolünü yapmadım." Reed Rosalie'nin hislerinin önceki hayatıyla ve asla anne olamayacağıyla ilgili olduğunu söylüyor. "Benim bakış açıma göre Rosalie bugüne kadar sadece anne olmak istedi," diyor. "Bunun profesyonel hayatla ya da başka birşeyle ilgisi yok. Bu sadece onun ne istediğiyle ilgili, onun anne olmaya ihtiyacı var ve bu onun eline geçebilecek tek fırsat. Bunun için Bella'nın ölmesine izin vererek hayalini gerçekleştirebilir. Bu onun kişisel istekleri." Şafak Vakti senaristi Melissa Rosenberg de o rahatsız edici sahnelere odaklanmış ve bize herkesin o sahnedeki acıyı hissettmesini sağlamayı planladığını söyledi. "O deneyimdeki dehşeti görmek istiyorum ," diyor Rosenberg. "O sahnedeki korkuyu tatmak onun acısını yaşamak istiyorum." Çevirmen: bender Kaynak: Mtv Kaynak:Twilight Türkiye | |
|