| Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] | |
|
+9robertzeynep derya mervebaşoğul mrv rkn SeLiNn~(:* Forever.EDWARD Catherine Bittersweet BeLLaCuLLen 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
BeLLaCuLLen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 41 Yaş : 30 Nerden : Robert'ın Kalbinden (: Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : Vamprella
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Cuma 26 Şub. 2010, 13:40 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Breaking dawn'dan sonra bir sürü action işte daha ne olsun...
* Aralarına yeni katılan vampir * BeLLa'nın bir anlık ölümü * Volturilerin geri dönüşü * Her zamanki gibi ara bozucu Tanya * Ayrılık... * Komedi... * Ve tabiki Ed ve BeLLs ayrı kalmayacak..1. Bölümm (: BöLüm 1 Karmaşa Tüm Gecemi Kitap Okuyarak Geçirmiştim.Edward Susadığı İçin Avdaydı Ama HaLa GeLmemişti Saat Sanırım 5:30 Civarındaydı.En Sonda Merakıma Yenik Düştüm. Tam YeşiL Düğmeye Basacaktımki Edward'dan Msj GeLdi -Askım Çok Gecikmem Yarım Saate Ordayım-Ne Olmuştu Bir Sorunmu Vardı.Aşağıya İndim Ve Alice'i Aradım. "Günaydın Esme Alice'i Gördünmü?" "Az Önce Çıktı"Kaçırmıştım.TeLefonLa Aramaya Karar Verdim Ve Alice'in Numarasını Çevirdim.İlk ÇaLmada Açtı. -SeLam,BeLLa Bir Sorun mu Var ? -Sanırım Alice Edward Nerede Bi Bakarmısın? Bir Kaç Dakka Sessiz KaLdı. -Ormanda Yanında Biri Var Tam Net Olarak Göremiyorum. -SaoL Alice Bitanesin. Ormana Doğru Koşmaya BaşLadım.Edward'ı Kokusundan Tanımıştım Biraz Daha YakLaştım Ve İnanamıyorum Tanya Buraya GeLmişti.NeLer Oluyordu Çok FazLa SamimiydiLer. -Edward,Tanya Burda Ne İşin Var.Elİmde Olmadan Ağzımdan Bir HırLama Çıkmıştı. -Sakin Ol BeLLa Buraya Sadece Eski GünLeri Unutturmak İçin GeLmiş.Tanya Bana Küstahca GüLümsüyordu. -Edward! -Hadi Ama TatLım.Ne Yanş Ona İnanmamımı BeKLiyordu?DeLiLik. -Ona İnanmamımı BekLiyorsun? -Afedersin BeLLa Geçmişte Çok Şey Yaşadık Ama BunLarı TeLafi Etmek İçin Burdayım.Beni Affedermisiniz ? -Seni PisLik Sana İnanacağımı Sandın.Dedim Ve Üstüne AtLadım Ama Edward Ani Bir HareketLe Tanya'nın Üstünden Attı.Çok Şaşkındım Herşey Bir Anda Olmuştu. Sırtım SızLıyordu.Edward'ın İtişiyLe Ağaca Çarpmıştım. Canım Yanıyordu Ama Çarptığım İçin DeğiL Edward Ona İnanıp Beni SuçLuyordu KaLbim Çok KırıLmıştı... -PekaLa,Edward Bunu Unutmayacağım -BeLLa...Ben.. -Tamam Edward Konuşmana Gerek Yok Ben AnLadım -BeLLa DinLermi... -Bu Konuyu Evde Konuşacağız! -Ben 5 Gn Sizdeyim BeLLa Umarım Bir Sorun Olmaz? -Pis Ucube Bunu Ödeyeceksin!...Eve Koşarak Gittim KaLbim Çok KırıLmıştı Edward Beni İtmişti Hemde Tanya İçin Onu AsLa Affetmeyecektim... 2,3 Saat Sonra Alice Geldi Direk GözüyLe Beni Aradı Ve Yanıma Koştu. -BeLLa İyimisin Birisini Seni Ağaca İterken Gördüm Sanırım Bu Tanya.ÖyLe Olmasını DiLerdim Ama DeğiLdi... -Hayır Alice O Edward'dı.Şu An AğLıyor Olmayı DiLerdim Tüm Acı İçimde KaLmıştı. -Ne..Ama NasıL..? -Edward GeLince Ona Sorarsın. -Tamam BeLLa,ElbiseLerini HazırLadım.BoşLuğa Bakarak Konuştu(GeLeceğe).Nessie Birazdan Uyanır Klübeye Git.Elbisen Yatağın Baş Ucunda. -Tamam Alice SaoL Beni Bir Tek Sen AnLıyorsun.Yanama Bşr Öpücük Kondurdu Ve Koşarak Odasına Çıktı. Klübeye Doğru Yavaş Yavaş Yürüyordum Sonra Koşmaya BaşLadım.Nessie HaLa Uyuyordu.Onu Alnından Öptüm Ve Odaya Gidip KıyafetLerimi Giydim.Sonra Kapının AçıLdığını Hisseddim GeLen Edward'dı.
Bi Kaç Yoruma Devam EdebiLirim Kaptırdım Kendimi | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
| |
Paylaşım Gücü : 41 Yaş : 30 Nerden : Robert'ın Kalbinden (: Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : Vamprella
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Cuma 26 Şub. 2010, 18:10 | |
| çok beğendim süper olmuş canım (+1) devam et kuzumm | |
|
| |
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Cuma 26 Şub. 2010, 18:19 | |
| devam devam süpersin | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Cuma 26 Şub. 2010, 18:28 | |
| 2.BöLüm - Büyük Acı Edward
Gece geç saatlerde avlanaya çıkmıştım.Şimdiden BeLLamı çok özlemiştim.İyice doyduğuma karar verdim. Tam eve dönüyordumki yolda Tanya'yı gördüm. -Tanya burda ne arıyorsun? -Beni gördüğüne sevinmedinmi tatlım?.dedi ve bna doğru yaklaştı bir hamle ile oradan uzaklaştım. -Tanya kes şunu ne arıyorsun burda? -Tamam,tamam sadece.. -Sadece ne ? -Ben eski günleri unutturmak için buradayım BeLLa ve seni çok üzdüm biliyorum lütfen beni affet. Düşüncelerinde gerçektende kötü bir niyet yoktu ama ben bu konudan biraz huylanmıştım -Hadi ama Edward affet beni lütfen. Gerçekten çok korumasız görünüyordu ona bir şans verdim. -Pekala ama evde sorun istemiyorum -Tamam zaten sadece 5 gün burdayım. Saat 5:40 civarındaydı BeLLa'nın ben merak ettiğini düşünüp bir mesaj bıraktım. Biraz daha konuştuktan sonra eve doğru yürüdük Tanya gerçekten çok içten davranıyordu. Yolda BeLLa'yı gördüm.Hemen telaşlanmıştı ne sanıyordu onu bıraktığımı filanmı çok delice bir düşünceydi. -Edward,Tanyanın burda ne işin var.Tanya'ya doğru bakıp hırlıyordu. Kavga çıkacağındn korkuyordm. -Sakin ol BeLLa buraya sadece eski günleri unutturmak için gelmiş -Edward! Bunu söylereken sesini yükseltmişti ah.. herşeyi yanlış anlıyordu. -Hadi ama tatlım. -Ona inanmamımı bekliyorsun?.Tanya hemen söze başladı. -Afedersin BeLLa geçmişte çok şey yaşadık ama bunları telafi etmek için burdayım beni affedermisin?. Ne kadarda masumdu. -Seni pislik sana inanacağımı sandın. Dedi ve Tanya'ya Saldırdı.Elimde olmadan tek bir hareketle BeLLa'yı Tanya'nın üstünden attım. BeLLa ağaca çarpmıştı.Ben ne yapmıştı bunu nasıl yapardım birden kim olmuştum böyle hemen BeLLa'nın yanına doğru gittim. -Pekala,Edward bunu unutmayacağım. Hayır Hayır ne yaptım ben onu çok kırmış olmalıydım. -BeLLa...Ben.. Tam Olanları Anlatacaktımki BeLLa sözümü kesti. -Tamam Edward konuşmana gerek yok bn anladım -BeLLa dinlermi... Tekrar sözümü yarıda kesişti beni dinlemiyrdu. -Bu Konuyu Evde Konuşacağız Yüzünde acı dolu bir ifade vardı.Ne yapmıştım ben tanrım lanet olsun bana,biricik yaşama sebebimi bu saçma konu yüzünden kırmıştım. Cehennemin en dip köşesinde yanmayı hak ediyordum.Hemen Tanya'yı orda bırakıp koşarak eve gittim Alice'i bulup BeLLa'yı sordum hemen bana kötü bir bakış attı. -Bunu nasıl yaptın Edward BeLLa çok üzgündü neredeyse ağlayacağına emin olacaktım onu çok kırdın git ve gönlünü al. Alice'in bu lafları sayesinde kendimden daha fazla nefret ediyordum. Hemen kulübeye doğru koşmaya başladım.BeLLa bizim odamızdaydı üstnüü değiştirmşti hemen gidip gönlünü almalıydım.Beni affetmeyebilirdi bunu hakediyordum.
BeLLa'dan Devam
Gelen Edward'dı Aslında onu tüm kalbimle affetmek istiyordum ama yaptıklarını düşündükçe hala canım yanıyordu. -Meleğim? Sanki bana dememiş gibi davrandım arkadan gelip belime sarıldı ve saçlarıma öptü. -BeLLa aşkım ben çok üzgünüm yaptığım çok kötüydü beni affetmeyebilirsin bunu hakediyorum ama unutmaki bitanem seni çok seviyorum.Seni böyle gördükçe kendimden daha çok nefret ediyorum. Hala konuşmuyordum aynaya donmuş bir şekilde bakıyordum.Bir ara Edward telaşlandı. -BeLLa?. Konuşmak istiyordum ama konuşamıyordum konuşursam kötü olacaktı yine kavga edecektik ben onu bu kadar çok severken-tam devam edecektimki Edward Düşüncemi yarıda kesti.Beni Sarsarak -BeLLa aşkım beni telaşlandırıyorsun iyimisin? En sonunda konuşmaya karar verdim bu böyle gitmeyecekti. -Bunu Nasıl Yaptın Edward ?. Sesim Çatlamıştı konuşabildiğime inanamıyordum. -BeLLa ben ne yaptığımı bilmiyorum beni affetmek zorunda değilsin istersen bir kaç gün evde olmam ama lütfen böyle durma.Tanya'nın düşüncelerinde hiç birşey yok BeLLa bana güven. Hala onu koruyordu artık birşey hissetmiyordum. -Sana güvenim sonsuz ama o pisliğe güvenmiyorum ve hala onu koruyorsun Edward!. -BeLLa ben onu korumuyorum sadece o çok masumdu bize zarar vermesi imkansız.Ormanda sadece ona acıdığım için seni tutacaktım ama sanırım seni fazla incittim. -Kendine hakim olabilirdin Edward demekki beni o kadarda çok sevmiyorsun -TatLım Bak lütfen beni anla ben seninim bunu unuttunmu böyle ya- -Ben susadım biri beni ararsa ormandayım.Bu sefer pencereden atlamayı tercih ettim en kısa yol.Koşarak ormana gidiyordum arkamdan kimse gelmiyordu güzel... Bir kaç geyik devirdikten sonra doyduğumu farkettim tam gidecektimki yolda Tanya'yı gördüm. -Selam BeLLa ne oldu neden bu saatte dışardasın bakalım -Kes sesini Tanya! Onu hemen burda öldürebilirdim numara yaptığını biliyordum kötü bir kahkaha attı. -Ne oldu küçük BeLLa Edward benden sonra senin yanınamı koştu hemen. Ne şaçmalıyordu bu böyle?Hey bir dakika nasıl onun yanından? -Ne saçmalıyorsun sen? -Edward geçirdiğimiz geceyi sana söylememiş heralde. Geçirdikleri gecemi ama bu nasıl kendimi tutamadım ve Tanya'nın üstüne atladım.Beni bir hamlede yere attı. -Edward artık benim bunu kabullen!. -HAYIR!...Acı bir çığlık attım. Tanya Edward'ın geldiğini duyup çoktan kaçmıştı.Birden gözümün dolduğunu hissettim ama nasıl bu imkansızdı.Evet ama ben hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Edward hemen koşarak yanıma geldi. -BeLLa! BeLLa iyimisin?Ama sen ağlıyorsun.Acıdan konuşamıyordum bunu bana nasıl yapmıştı.Tanya ve o bunu tahmin etmeliydim tanrım buda neydi böyle herşey başıma yıkılmıştı. -Bella cevap ver Bella!.Ayağa kalktım koşarak uzaklaşmayı düşünüyordum.Heryer bir anda karardı ve sanırım yerdeydim hiç birşey düşünemiyordum.Sadece kulağımda Edward'ın sesi vardı. -BeLLa uyan konuş benimle lütfen!
* ArkadaşLar Bu Kötü Oldu:(.Ama Yeni Bölüm Yazmak İçin Heyecanlıyım Umarım Beyenmişinzdr YorumLarı bekliyorum.. | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Cuma 26 Şub. 2010, 18:41 | |
| güzeldi canım.. devam devam | |
|
| |
| |
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] C.tesi 27 Şub. 2010, 10:28 | |
| Kimse farketmemiş ama neyse Yb atıyorum ben (: neyi farketmemişiz? çok güzel gidiyorsun devam lütfen.. | |
|
| |
| |
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] C.tesi 27 Şub. 2010, 11:22 | |
| şimdi konuya el atmam gerekiyor. Hikayeni okumadım ama en kısa zamanda okuyacağım. Fakat yeni bir siteyiz. Üyelerimiz hikayelere gereken özeni göstermeye bilir. Umarım zamanla gelişir.
Hikayeni yayınladığın için teşekkür ederim ama yorumlara bağlı olarak bölüm yayınlaman hoş değil. özellikle ö.m atman . bunun tekrarlanmamasını istiyorum. İyi forumlar dilerim . Admininiz Banu
| |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] C.tesi 27 Şub. 2010, 13:44 | |
| Hmm peki nasıl haber vereceğim bölüm geldiğine (: | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] C.tesi 27 Şub. 2010, 13:45 | |
| bölüm geldiğinde başlığı değiştirebilirsin yeni bölüm geldi diye yada hikayeni sürtekli takip edenlere mesaj gönderebilirsin canım | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] C.tesi 27 Şub. 2010, 13:46 | |
| biz takip ediyoruz görürüz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] C.tesi 27 Şub. 2010, 13:50 | |
| [b]Tamam,saol (: Bilgi için teşekkür (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] C.tesi 27 Şub. 2010, 13:59 | |
| | |
|
| |
| |
| |
SeLiNn~(:* New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 256 Yaş : 31 Nerden : BiLmEm..NeRdEn.. :D:D Kayıt tarihi : 16/02/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] C.tesi 27 Şub. 2010, 22:08 | |
| tatlım tmm çok güzel de bnm anlamadığım en son şafak vaktinde tanya bişi yapmadıki bellaya yada edwarda nie öfkeliler tanyaya bn pek anlamadım:S | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Paz 28 Şub. 2010, 18:13 | |
| | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Paz 28 Şub. 2010, 19:41 | |
| aaaaaaa Nessie neden ağlıyor??? bu arada canm çok güzel gidiyorsun lütfen devam et ben de okuyordum ama yorum atmaya fırsatım olmamıştı şimdi sen kimse fark etmedi deyince atmak istedim | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Paz 28 Şub. 2010, 19:48 | |
| güzel gidiyorsun canım devam ett.. nessie ağlamasın yaa yazıkk | |
|
| |
| |
| |
mervebaşoğul Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 2 Kayıt tarihi : 04/03/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Cuma 05 Mart 2010, 20:07 | |
| inşallah bulursun çünkü çok beğendim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Salı 09 Mart 2010, 14:39 | |
| Bende cok begendim tatlım En kısa zamanda yeni bölümünü bekliyoruz Harikasın |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 18:26 | |
| BeLLa'dan Devam (:
BöLüm 7-Voltriler
-Tatlım ne oldu neden ağlıyorsun? -Anne senle babam kavga etmişsiniz -Nessie nerden çıkardın bunu öyle birşey yok -Alice halam söyledi Alice'e kötü bir bakış attım -Ne yapabilirdim sizi çok merak etmişti b ende küçük bir tartışma dedim -Tamam,Bebeğim acıktınmı? -Aslında evet -Gel bakalım ozaman -Koca Bir Bardak Kana Ne Dersin -Yaşasıın Reneesme'yi doyurduktan sonra odama çıktım ve yatağın üstünde olanları düşünmeye başladım... Birden Alice odaya hızlı bir şekilde girdi. -BeLLa Voltriler geliyor -Ne nasıl neden geliyorlar bize yaptıkları yetmedimi yani -Hayır hayır yanlış anladın Nessie'ye bakmaya gelecekler vampir dünyasında ilk kez yarı vampir yarı insan görecekler 2 3 haftaya burdalar -Saol Alice Tanya'da yanlarındamı? -Evet Oda Geliyor İçimi büyük bir hırs kaplamıştı hala gelebilecek yüzü varmıydı! Edward'a bir mesaj çektim -Edward hala ordamısın?- Yanına gidecektim en iyi karar buydu onsuz yaşayamazdım.
Ed'den Devam =)
Sabah olmuştu çimlere biraz uzandım ve düşünmeye başladım tüm bu olanları Tanya'nın beni nasıl kandırdığını hala kendimden nefret ediyordum hemde ölesiye. Birden mesaj sesiyle titredim mesaj atan BeLLa'ydı ilk telaşlanmıştım bende ona bir mesaj attım.-Evet hala burdayım canım-Beni affetmişe benziyordu bunu haketmiyordum ben ona kötü davranıyordum onun canını yakıyordum ama hala o çok iyimserdi. Tekrar telefon sesiyle irkildim.Arayan Alice'di. -Ne var Alice -Voltriler geliyor Edward -Ne neden geliyorlarki -Nessie'yi görmeye geliyorlar -Tamam,BeLLa'nın haberi varmı -Evet ona söyledim en kısa zamanda evde ol BeLLa meraktan ölmek üzere -Tamam BeLLa beni hala merak ediyordu yüzümde küçük bir tebessüm oluştu.Hemen kendimi topladım şimdiden böyle mutlu olmamalıydım BeLLa'nın bana gel demesi gerekiyordu.Birden Köşede BeLLa belirdi tanrım 1 gün içerisinde çok fazla güzelleşmişti. Yada ben onu çok özlemiştim.Bence 2side -BeLLa burada ne arıyorsun? -Seni Dedi ve yanıma uzandı. -Beni affettinmi? -Tabiki Tatlım ben seni suçlamıyorum Dedi ve beni öptü bende öpücüğüne karşılık verdim onu çok özlemiştim bunun tadını çıkartıyordum.1 gün içerisinde bir insan(vampir)bu kadar mı güzelleşirdi.O çok göz alıcıydı birden beni öpmeyi kesti. -Sorun ne BeLLa? -Voltriler geliyormuş -Biliyorum Alice banada söyledi -Herneyse umarım sorun çıkartmazlar Tekrar beni kendine çekti ve öptü. Ve bir kaç dakika sonra yine durdu -Bu sefer sorun ne ? -Şu sıralar Reneesme'yi çok ihmal ettik Edward bunu telafi etmeleyiz ayrıca sensiz ev aynı bir cehennem gibi benimle geleceksin değilmi? Onla gitmelimiydim aslında biraz daha kafa dinleyebilirdi ama hem ben onu çok özlemiştim hemde Voltrilerin konusu açılmışken onu yanlız bırakamazdım. -Pekala bana bir ceza vermiyecekmisin peki? -Hmm.. Aslında bu iyi bir fikir olurdu ama seni çok özledim Bende onu inanılmaz derecede özlemiştim onu kendime çektim e tekrar öptüm bu sefer kesilmemesi için birbirimizi sımsıkı sarmıştık. | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 18:59 | |
| gerçekten süper yazıosun devam et lütfen... | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 20:03 | |
| Tamam devamı belki bu gece belki yarın söz (: | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 20:11 | |
| oleyyyy | |
|
| |
| Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] | |
|