| Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] | |
|
+9robertzeynep derya mervebaşoğul mrv rkn SeLiNn~(:* Forever.EDWARD Catherine Bittersweet BeLLaCuLLen 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 20:17 | |
| bi de bir şey sormak istiyorum hikayenin devamı geldiğinde bizlerin nasıl haberi oluyor? | |
|
| |
BeLLaCuLLen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 41 Yaş : 30 Nerden : Robert'ın Kalbinden (: Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : Vamprella
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 20:18 | |
| Ben ikinize mesaj atabilirim canım admin demişti çok takip edenlere mesaj atabilirsin diye (: | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 20:22 | |
| buraya herhangi bir cevap geldiğinde bana da e-posta geliyor zaten de hani bunu sen mi yaptın ayarlardan falan diye sormuştum ama mesaj da fena fikir değilmiş | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 41 Yaş : 30 Nerden : Robert'ın Kalbinden (: Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : Vamprella
| |
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 20:38 | |
| iyi böyle bir de bunun için uğraştırmayayım seni | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 20:46 | |
| Tamam GeLdiii =)
Bölüm 8-Dönüş
BeLLa'dan Çayır Sahnesi
Çayıra doğru koşarak gidiyordum onu bulduğumda uzanmıştı birden beni gördü -BeLLa burda ne arıyorsun? -Seni arıyorum tabikide Hemen yanına uzandım onu çok özlemiştim konuşmasak onu 1 gün izleyebilirdim hatta sonsuza kadar. -Beni Affettinmi ? -Tabiki tatlım ben seni suçlamıyorum Onu Ço..k fazla özlemiştim 1 günde çok daha etkileyici olmuştu kendimi tutamadım ve onu öptüm öpücüğüme karşılık verdi. Birden Voltrileri hatırladım Edward'ında haberi olmalıydı. -Sorun ne BeLLa? -Voltriler geliyormuş -Biliyorum Alice banada söyledi -Herneyse umarım sorun çıkartmazlar. Onu tekrar kendime çektim ve öpmeye devam ettim. Bir kaç dakika sonnra tekrar düşündüm öpücüğü kesmek istemiyordum ama ya dönüşte benle gelmesse ben napardım Nessie'yi bahane edip sordum. -Bu sefer sorun ne ? -Şu sıralar Reneesme'yi çok ihmal ettik Edward bunu telafi etmeleyiz ayrıca sensiz ev aynı bir cehennem gibi benimle geleceksin değilmi? -Pekala bana bir ceza vermiyecekmisin peki? -Hmm.. Aslında bu iyi bir fikir olurdu ama seni çok özledim. Bu sefer o beni kendine çekti ve bu sefer kesilmemesi için birbirimizi sımsıkı sarmıştık. En sonunda durduğumuzda ikimizde nefes nefeseydik. Ağzını kulağıma getirdi ve fısıldayarak -Seni seviyorum aşkım... Dedi -Bende bende seni seviyorum bir tanem. En sonunda onu kolundan çekerek eve sürükledim -Artık gitme vakti Esme seni çok özledi -Bende onları -Peki ya beni onlar kadar özledinmi? -Sen ayrısın bir dertsin zaten dedi ve saçlarımı öptü. Sonunda eve gelmiştik insan hızıyla çok zor olmuştu. Emmett hemen köşeden çıktı -Vay evi terkeden damat nasılsın bakalım Esme'de hemen koşarak Edward'a sarıldı. -Tatlım seni çok özlemişim -Bende seni anne Edward Esme'yi gerçek annesi gibi seviyordu bende öyle -Diğerleri nerde Em? -Carlisle Hastahanede ve Alice ve RosaLie Manyak gibi alış-veriş yapıyorlar. -Tamam saol Edward Dvd'nin olduğu yere gitti ve beraber flim seçtik "Titanic" bana tanıdık geliyordu ama kapağı çok güzeldi.Onu seyretmeye karar vermiştik. Dvd'yi taktık ve izledik sonunda flim çok kötü bitiyordu flimin etkisinden bayaa bir süre çıkamayacaktım. Edward'la odamıza çıktık ve kaldığımız yerden devam ettik ;D Neredeyse savah olmuştu Edward'ın yanından ayrılmak istemiyordum ama mecburdum. Üstümüzü giyip aşağı indik herkez salondaydı. -Herkeze Günaydın Emmett hemen gülmeye başladı. -Günaydın uyuyan güzel -Emmett kes şunu -Benden bunu isteme Gözlerimi devirdim Edward geri kalanlarla merabalaşmıştı Alice hemen aradan atladı. -BeLLa yarın alış-verişe çıkıyoruz -Ama Alice -İtiraz istemiyordum -Zaten istiyordumki Gözümün içine bakıp gülümsedi -Ben Alış-veriş için giyeceğin üstleri hazırlıyayım Neşeli bir şekilde zıplayarak yukarı çıktı. Alice ciddende "Tatlı bela"'ydı. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 20:56 | |
| buna hayır diyemicem doğrusu | |
|
| |
| |
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 21:00 | |
| hehe güzel olmuş hele emmet kısmına bittim | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 21:02 | |
| peki ama cidden çok güzel gidiyor | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 21:15 | |
| çok tatlılar yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 21:21 | |
| [b] Yb versem komik olur simdi o kadar cok verdim ki | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 21:23 | |
| süper olmuş tatlım..:Dherkeze iyi geceler | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Çarş. 10 Mart 2010, 21:44 | |
| Tmm geldii =)
BeLLa'dan Devam =)
Reneesme'yi doyurduktan sonra onu kulübeye gidip yatırdım. Bende yatağa uzandım ve düşünmeye başladım... Volturiler 3 üne geliyorladı ya bir terslik çıkarsa yada savaş olursa Alice bir şey görmemişti ama heran herşey olabilirdi. Ben bunları düşünürken Edward içereyi girdi. -BeLLa burda ne yapıyorsun en seni bekliyordum -Reneesme'yi uyuttum -Ne düşünüyorsun? -Volturi'ler,umarım bir sorun çıkartmazlar -Sen merak etme Prensesim bize asla zarar veremeyecekler...(Sen öyle san Edward ) -Yinede benim içimde kötü bir his var -Ozaman ben o hissi yok edebilirim Dudağımı büzdüm -Nasıl ? Yaklaştı ve dudağıma küçük bir öpücük kondurdu. -Sanırım içimde hiç bir şey kalmadı Dedim ve gülümsedim. -Buna sevindim -Ama bir sorun daha var... -Nedir o ? -Jane'de onlarla gelecekmiş -Sen bunu kafana takma -Nasıl kafama takmayabilirimki... -Ozaman şöyle düzelteyim sen buna üzülme ben hep senin yanında olacağım... -Sanırım bu iyi geldi -Dün Alice'le ne planlıyordunuz bakalım? -Ne planı? -Hadi ama Alice'in sana göz kırptığını gördüm -Bir şey planlamıyoruz -Benden saklıyormusun yani dudağımı büzdüm ve en masum bakışım olduğunu düşündüğüm bakışımla ona baktım. -Bu bir sürpriz... -Peki öyle olsun -Akşam görürsün ozaman -Akşamı iple çekiyorum -Yeni gelen kız uyanmış olmalı gidip bakalımmı ? -Tamam geliyorum Koşarak eve doğru gittik kız uyanmıştı tüm ev halkı onun etrafını sarmıştı. Alice ona bizi parmağıyla göstererek anlatıyordu ve güzel bir elbise veriyordu. -Ben Alice bunlarda Esme,Emmett,Rosalie,Carlisle,Edward ve BeLLa. Kız çekinerek gülümsedi. -Selam! -Meraba adının ne olduğunu hatırlıyormusun? -Hiç birşey unutmamış gibiyim zaten Yeni farkettimde melodik bir sesi vardı.Alice'in sesinden biraz daha melodiktide denilebilir. -Adım Taylor memnun oldum -Bende memnun oldum Taylor Biz tanışırken Reneesme içeri girdi.Taylor derin bir nefes aldı. -Bu nefis kokuda nedir böyle? Nessie'yi tamamen unutmuştum.Ona saldırmazdı değilmi? -Selam ben Reneesme Nessie'ye doğru yaklaştı hepimiz koruma pozisyonundaydık. Yanağından öptü ve sarıldı. -Selam canım bende Taylor tanıştığıma memnun oldum -Bende Tatlı bir şekilde gülümsedi ve yerine geçti.Herkez çok şaşkındı. (Alice)-Taylor? -Efendim? -Kokudan etkilenmedinmi? -Evet güzel kokuyor -Nasıl yani sadece o kadar mı? Herkez şaşırmış bir şekilde birbirine bakıyordu. -Evet zaten o kadarda güzel bir koku değil -Vay canına... -Ne olduki? -Vampirler insan kokusuna dayanamazlar hele senin gibi yeni doğanlar -Gerçekten o kadar güzel gelmiyor -Carlisle bu nasıl olabilir? -Bu onun özel yeteneği olabilir çocuklar -Vay be özel yetenekmi bunu sevdim doğrusu Üzerinde bir sanatçı havası vardı sanki bana tanıdık geliyordu. -Bu mükemmel madem zorluk çekmiyor hemen iki geyikten sonra alış verişe gidiyoruz Olduğu yerde zıplayıp duruyordu hep bir ağızdan -Alice! Suçlu bir çocuk gibi yere baktı. -Tamam ozaman 5 geyikten sonra -Ne geyiği Alice? -Avlanman lazım boğazında bir yanma varmı? -Eve ama o kadarda değil Bizi şaşırtmaya devam ediyordu. -(Carlisle)Bu çok değişik bir yetenek olmalı neyse Alice sen Taylor'ı al ve biraz avlanın -Tamam gel benimle Taylor. -Geliyorum Alice bekle o kdar hızlı olamam bir iki adım koştu ve dışarıda Alice'nin yanındaydı bile. -Alice bu mükemmel bir şey!!! Diye bağırdı -Daha bir sürü özelliğin var bunları yavaş yavaş öğreneceksin gel arabamla gidelim. -Vay canına Alice insanken bu arabadan bendede vardı ama bu renkte değildi benimki simsiyahtı. -Senle iyi anlaşacağız sanırım -Bencede ayrıca alışveriş tek vazgeçilmezlerim arasında. -Vay canına Taylor'ın boynuna atladı.Bana bakıp gözlerini kıstı. -Artık yeni bir alışveriş arkadaşım var BeLLa üzgünüm -Sonunda tanrım... Herkez gülmeye başladı
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Ptsi 22 Mart 2010, 20:33 | |
| Aslında Alice'le alışverişe çıkmak güzeldi ama artık çok abartmaya başlaıştı kendi kafa dengini bulması iyiydi. Taylor'ın yeni yeni yeteneklerini farkediyorduk.Öncelikle olması gerekenden daha hızlıydı,insan hatıralarının hepsini hatırlıyordu,en şaşırtıcısıda insan kanını o kadar çekici bulmuyordu. Şu sıralar Edward'la hiç yanlız kalamıyorduk hemen kalkanımı açtım. *Edward?* Bana döndü efendim anlamında baktı. *Hiç yanlız kalamayacakmıyız ?* Oda yüzünü buruşturdu aynı şeyi düşünüyorduk Carlisle ve Esme bizi rahatsız etmezlerdi Rose ve Em'de odalarındaydılar. Edward kalktı ve odaya doğru gitti ne demek olduğunu anlamıştım kalkanımı kapattım ve odaya doğru çıktım. Kapıyı kapattım. -Sonunda biraz yanlız kalabildik bunu özlemişim -Bende 2 gündür bunu bekliyorum Yatağa uzandı bende onun gövdesine kafamı koydum ve uzandım. -Taylor şaşırtıcı değilmi? -Evet Nessie'yi görünce çok endişelendim -Bende hiç bir şey yapmadı hatta sarılıp öptü bile -En sonunda alış veriş meselesindende kurtulduğuma sevindim Alice çok fazla mutluydu -Sonunda kendine göre birini buldu sende artık benden ayrılmak zorunda değilsin -Benide en mutlu eden şey bu Eğildi ve beni öptü bende öpücüğüne karşılık verdim sanki ayrılacakmış gibiydik birbirimizi sımsıkı sarmıştık. İçimdeki kötü his tekrar doğdu ama bunun kaybolması için Edward'ın gözlerine bakmam yeterliydi. Bir anda herşeyi unutuyordum sadece o ve ben tek istediğim buydu...
En son BeLLaCuLLen tarafından Salı 30 Mart 2010, 20:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Salı 23 Mart 2010, 13:41 | |
| Emegine saglık cok güzel olmus. Mavi elbisede güzelmiş Harikasın |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Ptsi 29 Mart 2010, 19:03 | |
| canım devamı ne zaman bunun heyecanlanmaya başladım | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Salı 30 Mart 2010, 20:56 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Perş. 06 Mayıs 2010, 20:45 | |
| canım yha hikayenin devamını koyacak mısın meraklandım da benimki öyle kaldı seninkini de merak ettim bir sorayım dedim de | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Paz 27 Haz. 2010, 11:51 | |
| Hikayenin devamı gelmeyecekse Arşive kalkacaktır. Lütfen bir hafta içinde mesajla cevap yazın. Admin
| |
|
| |
robertzeynep Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 3 Tür : Vampir Yaş : 38 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 13/07/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Salı 13 Tem. 2010, 10:54 | |
| Hikayen çok güzel cnm !! Devamı ne zamn gelicek | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| |
| |
robertzeynep Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 3 Tür : Vampir Yaş : 38 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 13/07/10
| |
| |
Derya CULLEN Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 8 Yaş : 26 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 10/06/10 Lakap : Küçük Bella
| Konu: Geri: Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] Perş. 15 Tem. 2010, 12:35 | |
| gerçekten muhteşem olmuş ama devamını göremedim koyarsan çok sewinirim | |
|
| |
| Breaking Dawn'ın Devamı... [Hikayem] | |
|