Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var" 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var" 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var"

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var" Left_bar_bleue0/0Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var" Empty_bar_bleue  (0/0)

Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var" Empty
MesajKonu: Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var"   Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var" EmptyCuma 26 Şub. 2010, 18:30

Kellan Lutz'ın Twilight rol arkadaşı Nikki Reed'i de, aktörün Calvin Klein iç çamaşırı kampanyası için verdiği yarı çıplak resimlerden etkilenenler hayranlar listesine ekleyin.

Nikki geçen gece, Burberry Prorsum'un Londra Moda Haftasında yapılan defilesinin Hollywood'da ki 3 boyutlu gösterimde "Bence mükemmel görünüyor," dedi.

Ve sevgi gösterisine devam etti..

"Bunu yapmak,gidip orada durup o şekilde poz vermek -kelime oyunu yok- iyi cesaret ister," dedi Reed. "Benim orada öyle çıplak bir şekilde duracak cesaretim yok."

"Eva Mendes'e benzediğim sürece" diye ekliyor gülerek.

Fakat Reed konu Şafak Vakti'ne gelince bu kadar konuşkan değildi. "Yapıyoruz,onu biliyorum," dedi. "Olacak.Ama tam bir tarih bilmiyorum."

İki film olup olmayacağı sorulduğunda "Bunun cevabını biliyorum." diye dalga geçti.

Kaynak: Eonline

Nikki Reed, Kellan Lutz'ın CK İç Çamaşırı kampanyası hakkında:"İyi cesareti var"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nikki Reed "Cherry Crush"Fotoğraflar
» Nikki Reed Hakkında Bilinmeyenler
» Nikki Reed "Çok Gizli" Şafak Vakti Senayosu Hakkında Konuştu...
» Şafak Vakti Yıldızı Nikki Reed, Rosalie'nin Geçmişine İnmek Hakkında Konuşuyor
» Nikki Reed K-11'de rol almayacak