[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kalp çarpıntısı Robert Pattinson’ı çok lüks evlere veya arabalara para harcarken veya bir kırmızı halıdan diğerine giderken göremezsiniz.
Oyuncu bana geçtiğimiz günlerde Londra’da gerçekleşen BAFTA Ödül töreninde “Bu bana göre değil” diye anlattı. “Normal şeyler yapmaktan ve bu delilik başlamadan önce aldığım şeyleri almaktan çok mutlu oluyorum.”
Aslında İngiliz basınında “Bizim Patz” olarak bilinen 23 yaşındaki aktör geçtiğimiz günlerde sansasyonel basında “her zaman alışveriş ettiği mağazadan iç çamaşırı satın alırken” çekilen fotoğraflarını gördüğünde şok olmuş.
Oyuncu paparazziler için “Bu adamlar parmaklıkların veya birşeylerin arkasına saklanıyor olmalılar.” Diyor. Londra’nın batısında doğan Alacakaranlık’ın yıldızı, “Ünlü olmak için oyunculuğa başlamadım. Yaratıcılığı ve insanların beğeneceği oyunlar sergilemeyi sevdiğim için bu işe başladım. Şöhret sadece bunların üstüne gelen bir ekstra.”
Kill Bill’in yıldızı Uma Thurman ile Bel Ami filminin çekimleri için Londra’da bulunan Pattinson premierlerde ve diğer kırmızı halı etkinliklerinde ne yapacağını tam olarak bilemediğini itiraf ediyor. “Hayranlarla bir araya gelmeyi sevmeme ve onlardan aldığım tepkileri rağmen, mahallemdeki bara gidip, arkadaşlarımla oturup muhabbet ederken ve birşeyler içerken çok daha mutlu oluyorum. Öyle zamanlar en rahat olduğum zamanlar.”
Pattinson ayrıca Beni Hatırla’daki rol arkadaşı, uzun yıllar sinemalarda James Bond olarak gördüğümüz Pierce Brosnan’ı çok taktir ettiğini de belirtti.
“Bu insanlardan öğreneceğiniz çok şey var ve Pierce her zaman benim oyuncu kahramanlarımdan olmuştur.”
alıntıdır.