| Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim | |
|
+18seher stefarob x3 esra alice.harikalar.diyari darkangel robloves Bittersweet sema Twilight110 SeLiNn~(:* sezen asd robside-pattinson derya mina~* rosemoon Defne Forever.EDWARD 22 posters |
|
Sizce en güzel şiir hangisi | GERİDE Mİ KALDI HER ŞEY? ~ Defne | | 0% | [ 0 ] | AŞKTAN YOKSUN KALMIŞ BİR KALP ~ rosemoon | | 24% | [ 6 ] | ZİYARET ~ mina~* | | 8% | [ 2 ] | SANA AİDİM ~ derya | | 40% | [ 10 ] | SENSİZ KALBİM ACIYOR SEVGİLİM ~ robside-pattinson | | 8% | [ 2 ] | GOOD BYE ~ asd | | 12% | [ 3 ] | SEN…VE BEN ~ sezen | | 8% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 25 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| |
| |
Defne Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 6 Kayıt tarihi : 17/03/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim C.tesi 27 Mart 2010, 20:30 | |
| GERİDE Mİ KALDI HER ŞEY?
Sevdik birbirimizi senelerce Hasretle, aşkla dolu kalplerimizle Ne oldu şimdi, ne yaptık? Ayrılığımızın sebebini söylesene!
Hala özlüyorum seni Gömdüm kalbime sevgini Ben sadece senle tadarım Aşkların en güzelini senle yaşarım
Söyle ayrılığımızın sebebini? Ben mi üzdüm yoksa seni? Onca seneleri çöpe mi attın? Aşkla dolu resimlerimizi ne yaptın?
Eskileri özlüyorum sevgilim Dönsek nasıl olur ki? Seni seviyorum meleğim Ne olur bırakma beni
Defne Tokyay | |
|
| |
rosemoon Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 29 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : Heyecan ve Tutku Gezegeni Kayıt tarihi : 05/02/10 Lakap : Vampire Girl
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Paz 28 Mart 2010, 16:25 | |
| AŞKTAN YOKSUN KALMIŞ BİR KALP
Yanlızlığım içimde tek kalmış bir ruh Sevgiden ,aşktan yoksun kalmış bir canavar Neler oldu neler bitti sen gittin gideli
Sen hiç düşündün mü bu gün gelecekmi? Yoksa ellerimden uçup gidecekmi? Gerçek aşkdan uzak mı kalacağım Yanlızlığım içimdeki medeniyetsiz bir canavar
Geceleri seni düşünmekmek çok zor Her gece rüyamda bana aşkım demek yerine Arkana bakmadan gitmen bile çok zor Yanlızlığım benim tek dostum.
Gülay(ROSEMOON) | |
|
| |
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Ptsi 29 Mart 2010, 10:39 | |
| sitede şiir yarışması varmış diye duydum ve ben de katılayım bari dedim umarım beğenirsiniz ZİYARET Buluşmayalı çok oldu yine,değil mi? İşte şimdi seni ziyarete geliyorum sevgilim. Dışarıda hafif bir rüzgar, Köşe başlarında yine serseriler.
Evet,pek de tekin değil şu saaatte sokaklar. Ama özledim seni. Gülüşünü,bakışını ,duruşunu, Elimi tutuşunu...
''Ben hep seninle değil miyim yoksa?'' diyeceksin belki de. Öylesin.Hep iki kişilik yaşıyorum ben. Şu zayıf bedenimde; Her an içimde yaşatıyorum seni.
Ama üzgünüm sevgilim,özledim seni. Bu yüzden gecenin tekinsizliği ilgilendirmiyor beni. Hem, yola çıktım bir kere, Seni görmeden uyuyamam bu gece...
Gece soğuk,karanlık,ıssız... Bugün küsmüş sanki bana. Yıldızlar parlamıyor bu gece, Ve hafiften bir rüzgar...
Yürüyorum sessizce, Etraftaki serserilerin şaşkın bakışlarına aldırmadan. Kimseyi görmüyormuşçasına, İki kişilik ruhumla yürüyorum.
Az kaldı sevgilim. Yavaşça,korkarak yaklaşıyorum yanına. Yanlış anlama, senden korkmuyorum Bulunduğun yerden , ıssız geceden korkuyorum.
Ama seni göreceğim sonunda. Bunları düşünmek anlamsız değil mi? İşte geldim.Kapıdan içeri yavaşça süzülüyorum. Ve usul adımlarla kabristanına yöneliyorum... MİNA SEREN~~ | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Ptsi 29 Mart 2010, 14:21 | |
| ablacım katıl demiştin... bende katıldım:D *Sana aidim..*.Sonsuzlukta çırpınıyor bu yaşlı bedenim Sende biliyorsunki cehennemde eriyeceğim.. Bilmen daha çok acı veriyor Bencilliğim sana gelen durmak bilmez kanatlarımı kırıyor… Ümitsizliği yenmeye çalışıyorum Sensizlikle… Kendi savaşımı veriyorum ben aslında kendi kendimle savaşıyorum… Hep kaybeden ben olacağım biliyorum… Bunu bilerek seviyorum seni… kozasından çıkmış bir kelebeğim sanki hissedebiliyorum canlıymışım gibi hak etmeden sevdiğim asla benim olmayacak sen, başlangıcımdan beri yanımdaydın sanki… seni hissederek büyümüşüm… gözlerimde saklamışım seni aslında… sen gitmek istediğinde yalvarmışım… beni unut derken bile.. benim olmanı istemişim ben… bencilliğimi dizginleyememişim… aç gözlülüğüm bencilliğime kardeş olmuş… büyütmüşler seni içlerinde… zamanı geldiğinde bana vermek için… zaman geldi ey sevgili… bağladılar beni sana… tutuşturdular, zaten seni görünce alevlenecek, sevgimi… bana baktın… gözlerimin içine, benim bile bulamadığım benliğimi buldun sen… tek kelime çıktı ağzından… “sana aidim ben”…. | |
|
| |
robside-pattinson Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 3 Yaş : 34 Kayıt tarihi : 29/03/10 Lakap : Robside
| |
| |
asd Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 180 Tür : Vampir Yaş : 34 Nerden : Uzay Boşluğu... Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Ptsi 29 Mart 2010, 18:10 | |
| Bende önceden yazdığım bir şiirle katılmak istiyorum yarışmaya:) New Moonla İlgili yazdığım bir şiir umarım beğenirsiniz Yalnızlığımla baş başa bıraktın beni Aylar geçtikçe içimdeki delik büyüyor Karanlığa ittin beni soğuk ellerinle Çıkamıyorum çaresizce... Hep seni arıyor gözlerim Tenini,gözlerini,gülüşünü,bakışını En çok sevilen şey neden kaybedilmek zorunda? Seni sevdim ve kaybettim Yardımına ihtiyacım var Ama sen orada değilsin Uzaktsın...çok uzakta Hayat çok küstah,acımasız Seni geri getirmiyor bana Gözlerinin ferinde kayboldum her an, Ama yoksun yanımda bıraktın beni yalnız başıma. Büyük bir boşluğun içinde sürükleniyorum Zaman içimdeki boşluğu doldurmuyor Hayalimde gözlerin,aklımda sözlerin var hala İçimdeki parçalar senle beraber yok oldu Yaşama sevincim,gülüşlerim,bakışlarım... Her anım sensiz boş ,sensiz anlamsız İçimdeki acı derinleşiyor gittikçe... İki kavram bir arada ateş ve buz Şimdi hangisine sığınacağım? Ben ateş olabilirim ama bu umrumda değil Buz adeta bir yangın gibidir bana... Tenim acıdan yanıyor, Göz yaşlarım buz gibi tenimden süzülüyor... Artık acıyı hissetmek istemiyorum Sensizlik dipsiz bir kuyu, Ve ben sonsuzluğa ilerliyorum sensiz... Dön artık al beni bu karanlık sonsuzluktan... Ben Yalnızca sana ait'im... | |
|
| |
sezen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 39 Nerden : bizim köyden :D:D Kayıt tarihi : 21/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (1/1)
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Perş. 01 Nis. 2010, 14:45 | |
| SEN… VE BEN. Gözlerim uzaklara dalıyor… Ufka doğru, yalnızca küçük bir noktaya. Sanki uzanıp dokunabilecekmişim gibi. Burada sensizim sevgilim. Şimdi sadece yüzüme bakıp konuşabilirsin, Ne hissettiğimle ilgili. Bak bana. Ne diyor gözlerim? Dudaklarım sensizliği dile getiriyor. Sensizliği. Küçük, kırık birkaç şey mırıldanıyorum, Duy beni. Ne dediğimin önemi yok. Yanımda olmana gerek yok. Yalnızca oradasın; gözlerini kapat. Sen varsın, kalbin sızısında. Ben de oradayım. Son söylediğini hatırlamama izin ver. Ne demiştin? Yalan değildi? Hangisinin doğru olduğunu söyle bana. Kaç tanesinin yalan olmadığını. Gerçekten hangisini inanarak söylediğini. Hangi “seni seviyorum” un doğru olduğunu. Söyle bana. Sadece bilmek istiyorum. Ne hissettiğimin bir önemi yok. Yalnızca sen varsın. Gördün mü, hâlâ yoksun sevgilim. Geçecek gibi görünüyor, ilerde. Ama geçmiyor. Ve ben hâlâ sensizim. sezen umarım güzel olmuştur herkes süpermiş bu arada. başarılar diliyorum herkese. | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Çarş. 07 Nis. 2010, 17:03 | |
| Arkadaşlar oylamamız başlamıştır. Herkese başarılar dilerim | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| |
| |
SeLiNn~(:* New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 256 Yaş : 31 Nerden : BiLmEm..NeRdEn.. :D:D Kayıt tarihi : 16/02/10
| |
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Çarş. 07 Nis. 2010, 21:24 | |
| bende verdim oyumu başarılar | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Cuma 09 Nis. 2010, 12:51 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Cuma 09 Nis. 2010, 15:56 | |
| ben de verdim. cidden hepsi çoık kıyak olmuş. Başarılaaar!! | |
|
| |
asd Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 180 Tür : Vampir Yaş : 34 Nerden : Uzay Boşluğu... Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim C.tesi 10 Nis. 2010, 00:07 | |
| bende verdim oyumu kazanmayacağım için başarılar | |
|
| |
sema Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 5 Kayıt tarihi : 10/04/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim C.tesi 10 Nis. 2010, 10:41 | |
| ne kadar güzel bi yarışma keşke önceden üye olsaydım bu siteye... bende verdim oyumu... başarılar arkadaşlar.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim C.tesi 10 Nis. 2010, 21:20 | |
| | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
| |
robloves Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 15 Kayıt tarihi : 11/04/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Paz 11 Nis. 2010, 11:04 | |
| hehe bende verdim oyumu gerçekten süpersiniz arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.. | |
|
| |
darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Paz 11 Nis. 2010, 14:07 | |
| bende verdim oyumu gerçekten bütün şiirler güzeldi ama bi şeçim yapmam gerekti..hepniz kalbmizin birincisisiniz... | |
|
| |
alice.harikalar.diyari Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 2 Kayıt tarihi : 11/04/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Paz 11 Nis. 2010, 17:17 | |
| Gerçekten hepsi süper çok zor karar verdim..Emeğinize sağlık... | |
|
| |
esra Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 13 Kayıt tarihi : 11/04/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Paz 11 Nis. 2010, 17:42 | |
| bende verdim oyumu en iyi olana | |
|
| |
stefarob x3 Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 4 Kayıt tarihi : 13/04/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Salı 13 Nis. 2010, 11:01 | |
| bütün şiirler çok güzeldi gerçekten... ama hepsini okuyuncaya kadar gözlerim ağrıdı bende verdim oyumu | |
|
| |
seher New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 129 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan Kayıt tarihi : 01/02/10 Lakap : seher
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Salı 13 Nis. 2010, 11:33 | |
| ben de verdim umarım en iyi olan kazanır :d | |
|
| |
ayLax New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 389 Yaş : 29 Nerden : Londra Kayıt tarihi : 08/01/10
| |
| |
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim Çarş. 14 Nis. 2010, 19:53 | |
| bende verdim oyumu başarılar... | |
|
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim C.tesi 17 Nis. 2010, 10:49 | |
| Yarışmamız bitmiştir işte sonuçlar
GERİDE Mİ KALDI HER ŞEY? ~ Defne 0% [ 0 ] AŞKTAN YOKSUN KALMIŞ BİR KALP ~ rosemoon 24% [ 6 ] ZİYARET ~ mina~* 8% [ 2 ] SANA AİDİM ~ derya 40% [ 10 ] SENSİZ KALBİM ACIYOR SEVGİLİM ~ robside-pattinson 8% [ 2 ] GOOD BYE ~ asd 12% [ 3 ] SEN…VE BEN ~ sezen 8% [ 2 ]
10 oyla derya yarışmayı kazanmıştır tebrik ederim deryacım + tp 50 verdim Güzel bir yarışma oldu yeni yarışmalarda görüşmek üzere admininiz banu
En son Forever_Edward tarafından C.tesi 17 Nis. 2010, 10:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim C.tesi 17 Nis. 2010, 10:51 | |
| tebrikler derya başarılarının devamını dilerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim C.tesi 17 Nis. 2010, 11:41 | |
| bu süper! bence hak eden aldı, öpücükler!!! | |
|
| |
| Twilightfan-TR 1. Şiir Yarışması Oylama bitti. tebrik ederim | |
|