| Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. | |
|
+6rosemoon asd Forever_Edwardd mina~* darkangel Forever.EDWARD 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 10:17 | |
| Arkadaşlar yeni bir yarışma başlatıyorum. Beğeneceğinizi umuyorum. Amatör Fotoğraf yarışması, kendi çektiğiniz resimlerle katılabileceğiniz bir yarışma.
Ödül : Kazanan üyeye 50 +puan Verilecektir. Katılan üyelerede 10 + puan vereceğim.
Amatör fotoğraf yarışması için kurallar
1- Yarışmaya katılacak fotoğraf kesinlikle sizin kendi çekiminiz olmalıdır , fotoğrafın alıntı olduğunun tespiti durumunda yarışmadan diskalifiye edilirsiniz. 2- Yarışma için herhangi bir konu belirlenmemiştir. Serbest çekimler yapabilirsiniz. 3- Yarışmaya sadece tek bir fotoğraf ile katılma hakkınız bulunmaktadır.Oylama başlayana kadar Fotoğraflarınızı değiştirebilirsiniz. 4. Fotoğrafların üzerinde çok fazla oynanmaması gerekiyor. Yani sınırlı ölcüde photoshop olmalı. 5. Yarışmaya katıldığınız fotoğraf konusunun seviye sınırları içinde olmasına özen gösteriniz.
Yarışmaya katılım süresi 12 Mayıs'ta sona erecektir. Fotoğraflarınız bu konun altına bırakabilirsiniz. Sormak istediğiniz birşey varsa bana özel mesaj atabilirsiniz.
Başarılar dilerim. Twilightfan- TR Yönetim
| |
|
| |
darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 10:36 | |
| harika bi yarısma olacak ve katılan resimlerde mükemmel |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 10:39 | |
| Rica ederim kuzum bende seviyorum bu etkinlikleri zorlanırsın tabi çünkü çok güzel resimler çekiyorsun resmini kabul ediyorum kuzum başarılar dilerim esmam | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 11:06 | |
| sağol canım benim... | |
|
| |
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 15:29 | |
| buyrunuz bu da benden | |
|
| |
Forever_Edwardd Yönetici
Paylaşım Gücü : 6 Tür : Vampir Nerden : Bodrum Kayıt tarihi : 02/05/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 15:53 | |
| çok güzel minacım başarılar dilerim
En son forever.Edward tarafından Paz 02 Mayıs 2010, 17:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
asd Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 180 Tür : Vampir Yaş : 34 Nerden : Uzay Boşluğu... Kayıt tarihi : 18/12/09
| |
| |
Forever_Edwardd Yönetici
Paylaşım Gücü : 6 Tür : Vampir Nerden : Bodrum Kayıt tarihi : 02/05/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 17:31 | |
| asude resim görünmüyor kuzum | |
|
| |
asd Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 180 Tür : Vampir Yaş : 34 Nerden : Uzay Boşluğu... Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 17:38 | |
| | |
|
| |
rosemoon Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 29 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : Heyecan ve Tutku Gezegeni Kayıt tarihi : 05/02/10 Lakap : Vampire Girl
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 17:54 | |
| Bunu ben yazın Üsküdarda çekmiştim..Bu manzaraya hayran kaldım ve sizinle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz... [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 18:37 | |
| | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 02 Mayıs 2010, 18:43 | |
| fotoğraflar mükemmel nasıl karar vericez bilmiyorum herkeze başarılar dilerim | |
|
| |
CuLLens-qirl Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 50 Yaş : 28 Nerden : Mars xD Kayıt tarihi : 27/04/10 Lakap : Ceycey ve Cerey.
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Salı 04 Mayıs 2010, 12:40 | |
| GüzeL fotoLar
Ama Ben nasıL konuLacağını biLmiyorum.. :oops: :oops: :oops: | |
|
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Çarş. 05 Mayıs 2010, 17:00 | |
| - asd demiş ki:
- bende görünüyor banum :S
evet şuan görünüyor asudem Bütün resimler çok güzel. zorlu bir yarışma olacak. Hepinize oylamada başarılar dilerim | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 50 Yaş : 28 Nerden : Mars xD Kayıt tarihi : 27/04/10 Lakap : Ceycey ve Cerey.
| |
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Perş. 06 Mayıs 2010, 11:00 | |
| çok güzel canım oylamada BAŞARILAR DİLERİM bir tanede bendne olsun hareket olsun diyer katılıyorum cep telefonıyla çekmiştim. Turgutreisn gün batımı meşhurdur. karşınızda yunan adaları | |
|
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Perş. 06 Mayıs 2010, 17:17 | |
| çok güzelll banum..herkese başarılar gerçekten çok zor bi yarışma olacak | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Perş. 06 Mayıs 2010, 20:20 | |
| olur mu öyle şey canım sende katılımcısın ve bunu oylar belirlicek ama gerçekten çok zorlanıcam karar vermede | |
|
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Paz 09 Mayıs 2010, 07:26 | |
| Evet ResimLer süper | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| |
| |
| Konu: Geri: Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. Çarş. 12 Mayıs 2010, 12:06 | |
| çok güzel oylamada başarılar dilerim Bu akşam oylama başlayacaktır katılmak isteyenlere duyurulur | |
|
| |
| Twilightfan-TR 1. Amatör Fotoğraf yarışması başlamıştır. | |
|