| Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi | |
|
+5Twilight Wampiri mrv rkn Forever.EDWARD -TWiLiGHT- Catherine 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Paz 29 Ağus. 2010, 21:59 | |
| Arkadaşlar Twilightfan-TR 2. imza yarışmamız başlamıştır. Ancak bu sefer Yönetim kadrosu için yapılacak imza. Bunu için bazı özel şartlar olacak. Gerekli şartlar:>< İmzanın boyutları 340 x 170 olmak zorunda. >< Yarışma Tüm Üyelere Açıktır.( Moderatörler de Dahil ) >< Her üye yalnız bir imzayla katılabilir. >< İmzalar Tabiki Twilight ile ilgili olmak zorundadır. İmzada Edward ve Bella olmalı ama bunun dışında seçim sizin. İsterseniz tüm kadro isterseniz 3- 4 Karakter.. Vb.. >< İmzanın Üzerine " Twilightfan-TR Yönetim " Yazılması zorunludur. Ancak Türkçe karakterler kullanılsın (Örneğin Yonetim yazılmasın. ) >< Birde internet adresimiz tam olarak yazmalı " [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] " ama daha küçük ve daha az görünür şekilde >< Herkes ancak kendi yaptığı İmza ile katılmak zorunda. ( Sonuçta Emeğe Saygı ) >< İmzaya kendi isminizi yazmayınız. Çünkü imzanız seçilirse yönetim kadromuz kullanacaktır. Ödül:40 + tpNOT:katılım süresi 10 gündür. Katılımlarınızı bekliyorum. Herkeze başarılar.. | |
|
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Ptsi 30 Ağus. 2010, 10:52 | |
| güzel imza ellerine sağlık kabul ediyorum yarışmaya .. | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Ptsi 30 Ağus. 2010, 13:44 | |
| Gizem iyi olmuş yarışma katılımları çok bekliyorum ancak imza boyutu biraz büyük düzenleme yapıyorum Sude sen boyutunu yararlıyarak mesajını düzenlersen sevinirim ... | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
| |
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Salı 31 Ağus. 2010, 05:29 | |
| Bende bunla katılıyorum tabi daha iyisini yapabilirsem değişebilir.Elimdekilerle anca bu kadar oldu.Şimdiden katılanlara başarılar dilerim :<<: | |
|
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Salı 31 Ağus. 2010, 11:43 | |
| Yha benim photo shop'um yok.. photo scape m var ...bu arad ben imzanın ne demek olduğunu bilmiyorum ..imza derken ne demek bu imza nasıl olyor?Anlatır mısnız? | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Salı 31 Ağus. 2010, 11:47 | |
| ben mesajımı gönderdikten sonra altta çıkan bir tane yönetim falan yazıyor 3 tane var alt alta biz onlara imza diyoruz. | |
|
| |
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Salı 31 Ağus. 2010, 12:14 | |
| İmzada resimleri yada buna benzer seyleri birleştirip sekil verebilyosun. photospace bendede var ama bazı seyler için sınırlı kullanımı netten bunun için arastırablirsin photoshop programlarını | |
|
| |
_Karanlık_ Moderatör
Paylaşım Gücü : 8 Tür : Vampir Yaş : 29 Kayıt tarihi : 30/08/10
| |
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Salı 31 Ağus. 2010, 19:23 | |
| Ellerinize sağlık çok güzeller .. Oylamaya kabul ediyorum | |
|
| |
VampiRasKı Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 27 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : ForKs Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : WampireLLa
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi C.tesi 04 Eyl. 2010, 20:54 | |
|
En son VampiRasKı tarafından Paz 05 Eyl. 2010, 17:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
busee Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 5 Tür : İnsan Kayıt tarihi : 19/08/10
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Paz 05 Eyl. 2010, 16:11 | |
| 18 eylül de alacakaranlık verılıo fox da kesn izlicem saat 22:00 da | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Paz 05 Eyl. 2010, 17:42 | |
| - VampiRasKı demiş ki:
- :<<: :<<: :<<: :<<:
bu nedir? smileyden oluşan mesaj göndermek yasaktır. | |
|
| |
VampiRasKı Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 27 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : ForKs Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : WampireLLa
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Paz 05 Eyl. 2010, 17:56 | |
| | |
|
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Paz 05 Eyl. 2010, 18:38 | |
| Sadece smileyden yani ifadeden mesaj göndermek yasaktır. | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi Perş. 07 Ekim 2010, 21:58 | |
| mümkünse bu yarışmanın oylamsını başlatın lütfen | |
|
| |
| Twilightfan-Tr 2. imza yarışması Kurallar güncellendi | |
|