| ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından | |
|
+9ßellacullen Alexander DeLarge renesmee_bella cullen vampire_mystery Bittersweet seher Forever.EDWARD Twilight110 derya 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 13:50 | |
| Senarist Melissa Rosenberg Şafak Vaktinin yeni kanlı sonunu yazdı.(değiştirdi) Yeni senaryoya göre filmin sonunu kanlı bitireceklermiş.Yani şimdilik birkaç farklılığı söylemişler devamı sonra gelecekmiş.Bu değişiklikler gerçekten çok kritik değişiklikler.Şok etkisi yaratıyor! Sanırım Şafak Vakti filminin de kitaptan farkı bu olacak Beyaz Perdeye uygulandığında. Son Savaş Kısmında değiştirilecek olan şeyler şöyle; -Kurt Takımından Paul Volturiyle savaşmak isteyecek ve meydana atlayıp Aro'ya saldırmayı deniyecek -Jane bunu görüp Paul'ü acıyla süründürmek için saldıracak -Bu sırada Emmet'de sıçrayıp Paul'ü kurtarmayı ve Jane'e saldırmayı deneyecek,Fakat Demetri ve Felix tarafından yakalanıp üzücü bir şekilde öldürülecek tabiki Paul'le birlikte. -Cullenlar ağlayıp Rosalie'yi sakinleştirmeye çalışacaklar Kurtlarda yerküreyi sarsarcasına uluyacaklar. -Cullenler ve Kurtlar arkadaşları için yasa boğulacaklar. arkadaşlar şimdilik bu kadar fark buldum...ama arıyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 14:52 | |
| Evet kitaptan bagımsız olacagına benziyor Farklılıklar için tesekkürler ama sonunun kanlı bitmesi üzücü Ben mutlu bitsin istiyorum |
|
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 15:40 | |
| Paylaşım için saol )=)=) Bu ne böyle yaaaaa aynen yapsınlar işte emmet te ölüyor ne demek =( | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 16:23 | |
| deryacım kaynak ne kuzum bu bana sahte haber gibi geldi nedeini senaristlerin fanları kırmamaya gösterdiği büyük özen bu son fanların tepkisini çeker | |
|
| |
seher New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 129 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan Kayıt tarihi : 01/02/10 Lakap : seher
| |
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 16:48 | |
| evet ablacım yalan olabilir hangi kaynaktan haberi aldığımı almayı hep unutuyorum..sonra kapatıyorum sayfayı :oops: ama araştırıyorum abla bulucam | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 17:14 | |
| - derya demiş ki:
- evet ablacım yalan olabilir hangi kaynaktan haberi aldığımı almayı hep unutuyorum..sonra kapatıyorum sayfayı :oops:
ama araştırıyorum abla bulucam buldum benim arkadaşımın sitesindeki moderötrler hazırlamış yazıyı 1 nisan şakasıymış işte link ben iye oldugumdan okudum okuyamayanlar için kopyakla yapıştır yapıyorum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]işte bu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 17:30 | |
| of bir an ne oluyor dedim ama şakaymış rahatladım teşekkürler banu abla + puan |
|
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 17:35 | |
| ben böyle 1 nisan şakasının teşekkürler banu ablacım bende rahatladım valla yalnız iyi şaka oldu | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
| |
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 18:03 | |
| evet arkadaşlar ilginç bir şaka nalayışı yabancı bir siteden esinlenmişler ve eklemeler yapmışlar ilginç birşey | |
|
| |
seher New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 129 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan Kayıt tarihi : 01/02/10 Lakap : seher
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 02 Nis. 2010, 19:29 | |
| oyyyyyyyyyyyyyyyyyy bir an kalbime inecek sandım aydınlatma için çok teşekkürler öyle bir rahatladım ki paylaşım için teşekkürler ya böyle nisan 1 şakası mı olur ya korkudan ölüyordum :oops: yaşasın emmet de paul de jake de sağlam olacak inşallah | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
vampire_mystery Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 39 Tür : Vampir Yaş : 40 Nerden : antalya Kayıt tarihi : 27/07/10 Lakap : twilight break dawnn
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Çarş. 28 Tem. 2010, 08:30 | |
| Arkadaşlar filmin sonunda jade in sürüne sürüne öldüğünü aronun zavallı köle vampir haline geldiğini görmek istiyorum cullen lar veya qualtylere dokunmasınlar ama yinede bir savaş sahnesi olsun yaaa öle kalkanla falan olmasın atlasın edward ve jacop ortaya voltourilerin kökünü kazısınlar | |
|
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 30 Tem. 2010, 11:48 | |
| | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Paz 08 Ağus. 2010, 21:02 | |
| neyseki şakaymış okurken bile üzüldüm filmde olsa napacaktım bilemiorum... ayrıca kesinlikle biraz kan çıkmalı emmet edward jacob bi yana ben bella nında savaştığını görmek isterim ne bilim birinin önüne atlasa zaten yeni doğan olduğundan hücum bot gibi ortalığı yıkıp geçer özellikle jane i şöööle saçından tuttuğu gibi bi o yana bi bu yana savurduğu kız kavgası tadında bir şeyde çok hoş olurdu hani(burdan senaristlere sesleniyorum dha fazla kavga lütfen) | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Ptsi 09 Ağus. 2010, 18:03 | |
| bencede ya son kısımda bi savaş sahnesi olabilir hani başlarda cullen lar kaybediyomuş gibi gözükse ve tam cullen ların işi bitti dediğimizde alice gelip cullen ları ve cullen ların tarafında olanları kurtarsa ne heyecanlı olurdu | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Ptsi 09 Ağus. 2010, 18:32 | |
| evet evet kesinlikle daha faazla actiooon lazım | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| |
| |
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Ptsi 09 Ağus. 2010, 20:51 | |
| yaa bence olmalı hem daha farklı olur daha çetin ceviz bi film olur ayrıca hayan kitlesi genişler (erkekleri kastediyorum) çoğu erkek için şunu kolaylıkla söyleyebilirim koy ekrana 2 tane adam vurup dursunlar birbirlerine erkek kısmıda ağzı açık izlesin :S | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Ptsi 09 Ağus. 2010, 21:07 | |
| - Alexander DeLarge demiş ki:
- yaa bence olmalı hem daha farklı olur daha çetin ceviz bi film olur ayrıca hayan kitlesi genişler (erkekleri kastediyorum)
çoğu erkek için şunu kolaylıkla söyleyebilirim koy ekrana 2 tane adam vurup dursunlar birbirlerine erkek kısmıda ağzı açık izlesin :S haklısın Biraz erkek hayranda olması lazım bence. Ben ilk twilight kitabını ve filmini arkadaşlarıma anlattığımda çoğu erkekten "Tipik kız örneği" sesi yükselmişti ve ben çok sinirlenmiştim tabii hem sevgili twilight saga mıza hem kızlara laf söyletmedim ve uygun bir cevap aldılar benden Ama sonunda noldu New Moon ve Eclipse ye kendi istekleriyle hiç itiraz etmeden geldiler Hatta benden kitabın ayrıntılı özetlerini bile istediler "tipik erkek örneği" işte Erkeklerin twilight saga hakkında ön yargılı olmalarının nedeninin kitapların bir kız gözünden anlatılmasından kaynaklandığını düşünüyorum ben... | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Ptsi 09 Ağus. 2010, 21:58 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Ptsi 09 Ağus. 2010, 23:54 | |
| evet ne oluyosa önyargıdan abimde merak edip almış bütün seriyi ama 1. kitbı bile zorla yarılamış bğenmemişmişmiş her şey sürekli olarak bella nın gözünden anlatılıyor ayrıca her şeyin odak noktası edward ve onun mükemmelliği ee tabii buda erkeklerin bünyesine fazla geliyo NOT: şimdi midnightsun a başladım 12 bölümü çıkmış indirdim edward ın gözünden de çok bişe değişmemiş gerçi hikaye hala aşk hikayesi | |
|
| |
Nurcan Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 7 Yaş : 28 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 19/01/10 Lakap : TwİLİgHT_FooLiSH
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Perş. 19 Ağus. 2010, 10:59 | |
| bu sonu sevmedim ben yha niye öLsün ki emmett şimdi bide pauL'Le bnce kitaptaki gibi oLmaLı.. | |
|
| |
yesim16 Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 1 Tür : İnsan Kayıt tarihi : 30/08/10
| Konu: Geri: ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından Cuma 03 Eyl. 2010, 12:00 | |
| birilerinin ölmesi saçmalık hiç gerek yok mutlu son sadece | |
|
| |
| ŞaFak Vakti'nin sonu değiştirilmiş..!!! MeLisa Rosenberg tarafından | |
|